QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 18, 22:13)
tas rosex jis labiau nuo rozines nei nuo dermatito ar erkuciu,ane? o vittela tai kremas?
rozexo pagrindas yra metronidozolas,o metronidozolas gerai naikina erkutes,rozinius spuogus(o roziniai spuogai yra kaip ir pd ,rozexo lapelyje rasoma kad jis tinka vartoti sergant rozine ,raudonais spuogais raudonom plemem ,nes tarpusavi visos tos ligos susijusios,o vitela ichtamo cia cinko ichtiolo pasta,pvz as pries tai tepiau toki geli metrosa,cia rozexo analogas pigesnis ,bet jis ziaurei atrodydavo kaip uzsitepdavai kaip celofanas ir labai traugdavo ir sausindavo ta vieta,o rozex ne. jis susigeria ir jo nejauti,tai kazkaip drasiai ir paakius tepu su juo o po kokiu 15-20 min bepanten ant virsaus
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2012 02 18, 22:37)
sveikos panos

buvau vakar pas gydytoją pasirodyti. tai sakė suplaktinės ir vittela ictamo jau galiu nebenaudoti ( bet turėti po ranka) ir liepė teptis Avene Cicalfate kremu ( antibakterinis su cinku), kažkas panašaus į Ictamo, bet toks lengvesnis, drėgnesnis ir ne taip ant odos matosi. sakė dar du mėnesius tą dėmę tikriausiai turėsiu, o visiškas gyjimas pasimatys kai pradės ne raudonuoti, o ruduoti ta vieta. tai likau be IPŠ iki pat rudenio, nes dabar dar du mėn man neleido tos vietos liesti o paskui vasarą bus tai irgi negalima tai žodžiu, turiu laiko taupyti pinigus. pasakiau kad man Avene firmos netiko kas buvo išrašyta tai davė išmėginti tos firmos bekvapių ir be konservantų priemonių, kaip įvardino- sterilių. nes dangtukas veikia dozuojančiai ir tik į išorę. padandžiau valomą pienelį tai visai nieko, neerzina odos.
svarbiausia ,kad vel nebertu ,o oda tai su laiku atsiregeneruos,as irgi planuoju po gydymu megint avenes firmos kremus,na bet cia reiks su gyd pasisneket