QUOTE(JLab @ 2012 02 11, 21:00)
O pacios pagamintas savaiminio idegio kremas tepasi tolygiai ir duoda svelnu ruduma kuris issilaiko visa diena ir ilgiau?
as irgi patenkinta savos gamybos savaiminiu. bet as negaminu atskirai: paprasciausiai i pagaminta krema veidui ar kunui, idedu dha ir isidedu i atskira indeli. rudumas man patinka - toks naturalus ir sveikas
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 11, 15:25)
O kuo motyvavo, kad būtent karnaubų?
Aš tai įsivaizduoju, kad dabar kai gaminsiu tai dėsiu bičių vašką, jazminaičius ir kažkurį iš šitų, ar galima išsiversti be bičių vaško? Pasimečiau visai jau
na lyg ir niekuo nemotyvavo
tik uzsimine, kad palaiko kietuma, kas reikalinga lupu balzamui. nes as irgi klausiau, ar imanoma pagaminti balzama be biciu vasko.
Kaip narsiau AZ ir paskaiciau, kad jie siulo ir carnabau ir candellilos deti praktiskai po lygiai.
Papildyta:
QUOTE(2Ditute @ 2012 02 10, 17:00)
Labai ačiū už patarimus, jūs nuostabios, nes gavau tikrai labai daug patarimų
Pirštines aš naudoju, tik tiek, kad namuose mažas leliukas, tai labai sunku išsaugot rankas
.
as prasikankinau su tokiu diskomfortu beveik 3 metus, nepaisant, kad eco plovikliai, muilai. buvau pas dvi gydytojas. tepalai nepadejo, nors ir ne hormoniniai. zodziu, 100 proc sutinku su Agne/Ramute nuomone del pirstiniu. isvada, kad taio nuo prastos vandens kokybes ir nuo pacio slapinimo apskritai. jau puse metu kategoriskai deduosi, ir stangiuosi be ju neplauti. As net gamindama ka nors mesiska (pjaustau, farsai visokie) ar bulves skutu - pirstenes naudoju, kad kuo maziau po to tektu jas plauti.
is priemoniu man labai patiko sviesmedis su alaviju issuktas. itrukimus uzgyde, kartu ir dregmes ir riebalo gaudavau. cia pati sugalvojau, nes pries tai pradziai istepdavau alaviju, tada riebiu kremu. po to sugalvojau sumaisyti.