Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, XVII tema

QUOTE(JLab @ 2012 02 11, 20:35)
Kai pasigaminsite butinai parasykit cia receptuka? mirksiukas.gif
As naujoke tokioje srityje tai nesuprantu kas tas DHA blush2.gif

DHA-savaiminio įdegio medžiaga. Palominos bloge yra keli receptai. (Pareklamuosiu) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Etamcik @ 2012 02 11, 20:38)
DHA-savaiminio įdegio medžiaga. Palominos bloge yra keli receptai. (Pareklamuosiu) tongue.gif

Dekuj reikia bandyti paciai gaminti gaila pinigus svaistyti visokioms nesamonems blush2.gif
Atsakyti
Beje, senokai besigaminau savaiminio įdegio kremą. Žiūriu netolygiai degu (soliariume) blush2.gif kojos baltesnės, tai būtų gerai pateplioti.
Gal esate atradusios per tą laiką kokią gerą vaškų ir pnš. kombinaciją, tinkamiausiai konsistencijai išgauti? turiu įvairių vaškų ir kt. priemonių, kažką pasiderinčiau smile.gif
Atsakyti
O pacios pagamintas savaiminio idegio kremas tepasi tolygiai ir duoda svelnu ruduma kuris issilaiko visa diena ir ilgiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 11, 22:00)
O pacios pagamintas savaiminio idegio kremas tepasi tolygiai ir duoda svelnu ruduma kuris issilaiko visa diena ir ilgiau? ax.gif

tolygumas priklauso nuo kremo konsistencijos bei kaip bus issitepta.. ruduma galima reguliuotis.. o laikosi tai kaip ir visi savaiminiai kelias dienas tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 vasario 2012 - 21:12
QUOTE(JLab @ 2012 02 11, 21:40)
Dekuj reikia bandyti paciai gaminti gaila pinigus svaistyti visokioms nesamonems blush2.gif

Savaiminį ir aš gamindavau, dabar kažkaip apleidau. Nebeišsaugojau ir recepto. Pradžiai geriau vadovaukis jau sukurtais receptais, vėliau susikursi pati.
Kai pasigaminsiu pudrą - parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 11, 21:00)

as irgi patenkinta savos gamybos savaiminiu. bet as negaminu atskirai: paprasciausiai i pagaminta krema veidui ar kunui, idedu dha ir isidedu i atskira indeli. rudumas man patinka - toks naturalus ir sveikas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 11, 15:25)
O kuo motyvavo, kad būtent karnaubų?

Aš tai įsivaizduoju, kad dabar kai gaminsiu tai dėsiu bičių vašką, jazminaičius ir kažkurį iš šitų, ar galima išsiversti be bičių vaško? Pasimečiau visai jau g.gif

na lyg ir niekuo nemotyvavo g.gif tik uzsimine, kad palaiko kietuma, kas reikalinga lupu balzamui. nes as irgi klausiau, ar imanoma pagaminti balzama be biciu vasko.
Kaip narsiau AZ ir paskaiciau, kad jie siulo ir carnabau ir candellilos deti praktiskai po lygiai.

Papildyta:
QUOTE(2Ditute @ 2012 02 10, 17:00)
Labai ačiū už patarimus, jūs nuostabios, nes gavau tikrai labai daug patarimų smile.gif Pirštines aš naudoju, tik tiek, kad namuose mažas leliukas, tai labai sunku išsaugot rankas doh.gif .

as prasikankinau su tokiu diskomfortu beveik 3 metus, nepaisant, kad eco plovikliai, muilai. buvau pas dvi gydytojas. tepalai nepadejo, nors ir ne hormoniniai. zodziu, 100 proc sutinku su Agne/Ramute nuomone del pirstiniu. isvada, kad taio nuo prastos vandens kokybes ir nuo pacio slapinimo apskritai. jau puse metu kategoriskai deduosi, ir stangiuosi be ju neplauti. As net gamindama ka nors mesiska (pjaustau, farsai visokie) ar bulves skutu - pirstenes naudoju, kad kuo maziau po to tektu jas plauti.
is priemoniu man labai patiko sviesmedis su alaviju issuktas. itrukimus uzgyde, kartu ir dregmes ir riebalo gaudavau. cia pati sugalvojau, nes pries tai pradziai istepdavau alaviju, tada riebiu kremu. po to sugalvojau sumaisyti. smile.gif
Atsakyti
sveikos,

kaip teisingai panaudoti spiritinę kaštonų ištrauką kreme? ir kiek jos dėti , kad būtų veiksminga ? čia butų kojom prieš venų išsiplėtimą. Ištrauka daryta su 50 laipsnių stiprumo namine. ačiū !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andrearoma: 12 vasario 2012 - 12:04
Mergaites, kartelį jau klausiau, bet atsakymo negavau, ar gamindamos veido kremus naudojat Negyvosios jūros druska?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2012 02 12, 00:41)
as irgi patenkinta savos gamybos savaiminiu. bet as negaminu atskirai: paprasciausiai i pagaminta krema veidui ar kunui, idedu dha ir isidedu i atskira indeli. rudumas man patinka - toks naturalus ir sveikas smile.gif
Papildyta:
na lyg ir niekuo nemotyvavo  g.gif tik uzsimine, kad palaiko kietuma, kas reikalinga lupu balzamui. nes as irgi klausiau, ar imanoma pagaminti balzama be biciu vasko.
Kaip narsiau AZ ir paskaiciau, kad jie siulo ir carnabau ir candellilos deti praktiskai po lygiai.

Papildyta:
as prasikankinau su tokiu diskomfortu beveik 3 metus, nepaisant, kad eco plovikliai, muilai. buvau pas dvi gydytojas. tepalai nepadejo, nors ir ne hormoniniai.  zodziu, 100 proc sutinku su Agne/Ramute nuomone del pirstiniu. isvada, kad taio nuo prastos vandens kokybes ir nuo pacio slapinimo apskritai. jau puse metu kategoriskai deduosi, ir stangiuosi be ju neplauti. As net gamindama ka nors mesiska (pjaustau, farsai visokie) ar bulves skutu - pirstenes naudoju, kad kuo maziau po to tektu jas plauti.
is priemoniu man labai patiko sviesmedis su alaviju issuktas. itrukimus uzgyde, kartu ir dregmes ir riebalo gaudavau. cia pati sugalvojau, nes pries tai pradziai istepdavau alaviju, tada riebiu kremu. po to sugalvojau sumaisyti. smile.gif

Labai ačiū už patarimą. O čia alavijas, tai KN mačiau kažkokie milteliai ax.gif , nelabai gaudausi blush2.gif namuose yra alijošius, gal jį sumaišyti su sviestmedžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2012 02 12, 14:15)
Mergaites, kartelį jau klausiau, bet atsakymo negavau, ar gamindamos veido kremus naudojat Negyvosios jūros druska?

Nežinau iš kur pirkote Negyvosios jūros druską ir kaip patariama ją naudoti, bet bent jau AZ puslapyje siūlomos tik vonios, gydomosios vonelės, kompresai...
az nuoroda

Atsakyti
Kūno kremas su kokosų pienu gavosi puikus: riebus, bet greit susigeria, kvepia, oda po jo minkštutėlė. Receptūra mano kita, negu Agnes/Ramutės, panaudojau tik idėją. Ačiū.
Atsakyti