Sveikos, merginos
Turiu tokį klausimą, kurį bandžiau klausti kitoje temoje, bet ten atsakymo nesulaukiau. Galbūt kas nors iš Jūsų galėtų pakomentuoti plačiau.
Mano mama vaikščiojo po VCUP ir nusprendė padaryti gerą darbą - nupirko man migdolų aliejų iš
Naujosios Barmunės. Išsiklausinėjo, kad aliejus šalto spaudimo ir nerafinuotas. Tas pats parašyta ant etiketės Šiaip šita įmonė man kelia tokius dviprasmiškus jausmus, kadangi teko keliais jų produktais nusivilti praeityje. Tai ką, ir atkemšu aš tą aliejų (na migdolų kvapas man patinka, noriu gi pažiūrėti, pauostyti
), o kvapo jokio
Kiek teko uostyti tikrai nerafinuotų migdolų aliejų (pvz.
KN), jie kvepėjo gana sodriai ir tikrai nuostabiai. Be to, jis tos visiškai bespalvis, kas irgi skiriasi nuo mano anksčiau matytų migdolų aliejų. Ar galima įtarti, kad aliejus rafinuotas?
Gal yra būdų kaip tiksliai tą išsiaiškinti? Nes bjauru, jei kažkas naudojasi tuo aliejų populiarumo bumu ir pateikia apie produktus melagingą informaciją
Gal atsiras kuri nors, pakomentuosianti šitą situaciją ir galbūt apskritai tos įmonės platinamą produkciją? (Atsiprašau, jei kartojuos, bet bandžiau paieškoti ir radau vos kelis labai nekonkrečius sakinius ankstesnėse žinutėse)
Ačiū