QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 04 17, 10:56)
Manyčiau traukia nuo ksantano, nes nors jo nedaug, padžiūsta, gaunasi plėvelė ir traukia. Skvalanu pildyčiau receptą arba aliejumi,arba prieš naudojant irgi pabandyk su kremu susimaišyt - turbūt kažko riebalinio trūksta. Jei aliejus atsiskyrinės, suplakt prieš naudojimą. Paakiams tikkų Olivem1000, Olive Douceur emulsiniai vaškai, man geriausiai drėkina Olivem, o Douceur labiau tinka dienai veidui vasarą - oda mažiau prakaituoja, geriau sakytum kvėpuoja negu su Olivem,kuris sudaro plokštelinę struktūrą.
Receptų Alioniuko bloge paieškok
Va būtent dėl ksantano. Nors jo ne tiek daug, bet jei užtepu nepagailėjusi, tai lyg plėvelė užsideda. Ji nematoma, bet mano oda tikrai pajunta. Vėliau nudžiūsta ir gaunasi tas tempimas. Dėkui labai už auskines mintis. Dabar ėmiau tepti geliu tik antakių-vokų zoną, kuriai gal ir neblogai tas sutraukiamasis- pakeliamasis poveikis
O paakius tepu kremu, kuris skirtas veidui. Gaminausi drėkinamąjį, nesunkų, tikrai geriau jaučiasi paakiai su šiuo kremu
Dėl emulsiklių...deja...iš aroma-zone nedariau užsakymo (vienai per brangu). Tai neturiu nei Douceur nei kitų išgirtų. Žadu iš AN pirkti Olivem 1000. Dabar dar nusipirkau iš vienos merginos emulsiklį No1 iš AZ. Sako jis labai geras veido odai.
Alioniuko receptai superiniai, bet deja aš dar tiek žaliavos neturiu
Kad ir alyvuogių skvalanas. Žinau, kad tai superinis produktas, bet reikia pirkti. O kai viskas atsiremia į to mėnesio laisvus pinigus, tenka apsieiti su tuo, ką turiu. Tačiau kitas numatytas pirkinys tikrai bus skvalanas.