Pagaliau pabaigtas sūnaus megztukas. Siūlai- Linie250 Lorena. Sunaudojau tris su puse kažkur vienetų kamuoliukų. Siūlas mezgasi labai maloniai, ir žiūrisi puošniai ant sūnaus. Svarbiausiai kad mažajam manekenui įtikau su megztuku. Pirma akrt is tokiu siulu mezgiau tad nezinau kaip nesiosis.
Kakliuka bandžiau daryti netradiciškai,nes norisi įvairumo ir kad nereiktų sagutem saginėt ar užrauktukais traukinėt. Krašta bandžiau nukeltom akim megzti, reiks stebėti kaip nešiosis šis variantas.
monstro kelnės
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 02 17, 22:25)
gražu
QUOTE(MAMICY @ 2012 02 18, 12:16)
man monstro kelnės nepatinka, bet šitos labai žavios pačios gražiausios matytos, super
coliuke, super labai
Kristina A-A labai zavus megztukas.
QUOTE(Agnieshkute @ 2012 02 17, 18:51)
Stai toki bolero nunarpliojau dukrytei
labai gražu
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 02 17, 22:25)
Pagaliau pabaigtas sūnaus megztukas.
megztukas labai žavus ir vyriškas o modeliukas
QUOTE(rimka @ 2012 02 18, 19:53)
laaabai gražuuuu
Jau sijonėlio grožis
ogo koks rastuotas bet jau labai grazus saunuole
kelnytes liuksiskos
eina sau groziai kokie pas jus gimsta
As db mezgu megztuka maziui, tai jau priekities viduriu nors pries pora dienu jau pradejus ale kazkaip is leto einasi man
kelnytes liuksiskos
eina sau groziai kokie pas jus gimsta
As db mezgu megztuka maziui, tai jau priekities viduriu nors pries pora dienu jau pradejus ale kazkaip is leto einasi man
Dekui uz pagyras, tik gaila kad nuotraukose to purumo ir minkstumo nesimato.
dabar dukra pristojo kad ir jai reik naujo megztinio,kaip broliui yra o jai ne
dabar dukra pristojo kad ir jai reik naujo megztinio,kaip broliui yra o jai ne
Aciu visoms uz pagyras man patinka tokius su rastais megzti greiciua mezgasi nes nori kuo greiciua rezultata matyyti
Visu cia parodytieji darbeliai taip pat labai grazusssss
Labiausiai istrigo megztukas berniukui labai graziai ziurisi ir ta pyne su bumbuliukais niu tos monstru kelnytes mane jau senai zavi kaskart jis fainesnes galvoju pavasariui ale timpas monstriukes padaryt dukrytei kazin idomu ar graziai ziuretusi
kiek turiu mintyse darbeliu sukaupusi kuriuos reikia pasidaryti tik nezinau kaip reiks suspeti laukia vaikams paltukai ,pavasarines kepurytes ir salikeliai,sunui dar noriu nunerti kostiuma darzelio isleistuvems ir t.t. reikes kibti i drabus
Visu cia parodytieji darbeliai taip pat labai grazusssss
Labiausiai istrigo megztukas berniukui labai graziai ziurisi ir ta pyne su bumbuliukais niu tos monstru kelnytes mane jau senai zavi kaskart jis fainesnes galvoju pavasariui ale timpas monstriukes padaryt dukrytei kazin idomu ar graziai ziuretusi
kiek turiu mintyse darbeliu sukaupusi kuriuos reikia pasidaryti tik nezinau kaip reiks suspeti laukia vaikams paltukai ,pavasarines kepurytes ir salikeliai,sunui dar noriu nunerti kostiuma darzelio isleistuvems ir t.t. reikes kibti i drabus