sveikos, stai ir as idedu suknele dukterecios kuria neriau deja pastrigo programos ner kaip apslifuoti fotkes tai dedu tokias.
Cia medvilninis siulas turiu tokia didziule babina o storis kaip butu zinot 10nr siuvimo siula, tai va tokio storio siuliukas. Neriau gan ilgokai kiekviena vakara per pusantros savaites isejo nunerti
Db sakiau nersiu ta sijoneli su karbatkelemis labai jau grazu
Komplektukas:
ilamka,labai labai dailu
AisLu,kaip idomiai sugalvojai
Rodausi savo dukrytes isleistuvine suknyte(labai sunkiai nufotografuojama spalva )
Siulai-Doppio,100g-700m,suejo 300g,pirkti dar tada,kai vyriausiai dukrai buvo 7metai
AisLu,kaip idomiai sugalvojai
Rodausi savo dukrytes isleistuvine suknyte(labai sunkiai nufotografuojama spalva )
Siulai-Doppio,100g-700m,suejo 300g,pirkti dar tada,kai vyriausiai dukrai buvo 7metai
QUOTE(rasa32 @ 2012 05 25, 19:50)
Deja ne pati sugalvojau kopija is interneto
QUOTE(lafan @ 2012 05 21, 17:24)
Ir mes rodomės populiariuoju sijonuku bei kepuraite tik dar bliuskytės nesugalvojam kokios norim.
lafan - as dabar sita sijoneli neriu.. ir bangeles pas mane visai nesigauna kaip pas tave.. ka as ne taip darau gal gali parasyti kaip bangeles nerei? aciu!!!
rasa32 - suknele NEREALI!!! kaip as noreciau taip graziai nerti. tu pati sugalvojai modeli?
i
nuostabi ten, vienoje foto matosi mamyte? ir su nerta suknele?
Ne veltui sakoma, kad viskam ateina savas laikas, tikrai gražu
rasa32 labai gražu
vakar miesto dienose mačiau mamytė su tokia kaip jūsų suknele, išsiskyrė grožiu tik siūlas pasirodė dtorokas, o jūsų matyt gražiai krinta
vakar miesto dienose mačiau mamytė su tokia kaip jūsų suknele, išsiskyrė grožiu tik siūlas pasirodė dtorokas, o jūsų matyt gražiai krinta
QUOTE(kairekoja @ 2012 05 25, 22:17)
rasa32 - suknele NEREALI!!! kaip as noreciau taip graziai nerti. tu pati sugalvojai modeli?
Aciu Deja,nesu tokia kurybinga ,ideju daznai semiuosi osinkoje,sis modelis cia.
Kam idomi mano suknele(pernykstis darbelis),yra mano parase.
o kiek laiko nėrėt?
Neriau gal kokias 2savaites ,bet neskubedama
QUOTE(kairekoja @ 2012 05 25, 20:17)
lafan - as dabar sita sijoneli neriu.. ir bangeles pas mane visai nesigauna kaip pas tave.. ka as ne taip darau gal gali parasyti kaip bangeles nerei? aciu!!!
Aš nėriau taip:
pirma eil.:4 stulpeliai su užmetimu, 3 pynelės akys ir vėl 4 stulp. su užmetimu. Ties sujungimu 1 stulp. be užmetimo.
antra eil.: į kiekvieną stulp. išneriam po vieną naują, o ten kur pynelė neriam 3 stulp su užmetimu, 3 pynelės akys ir vėl 3 stulp. su užmetimu. Taip nėriau 4 eilutes.
O paskui raudonu siūlu be užmetimo vieną eil. Tada eilutę su užetimu ir pabaigai mėlynu siūlu be užmetimo. Nežinau ar aiškiai parašiau.