Darbštuolėlės, gal patartumėte, kiek akių neriant vąšeliu suknelę nuo viršaus (siūlai maxi) reiktų nerti pinutę? (Mano modelis toli toli, megsiu ""iš akies") Ačiū,labai labai laukiu patarimo.(jei aiškiai paklausiau.
QUOTE(Lordė @ 2012 05 19, 14:36)
Darbštuolėlės, gal patartumėte, kiek akių neriant vąšeliu suknelę nuo viršaus (siūlai maxi) reiktų nerti pinutę? (Mano modelis toli toli, megsiu ""iš akies") Ačiū,labai labai laukiu patarimo.(jei aiškiai paklausiau.
jei bus be užsegimo, tai dydis turi būt bent kaip galvos apimtis. kad pralįstų. o jei su sagutėmis, tai mažiau. gal turi kokį panašų į tą reikalaujamą dydį rūbą?
Tai va ir neturiu. Gal kokia mamytė dukrytei yra mezgusi, gal dar kas padės,. Labai reikia ir labai laukiu.
QUOTE(Lordė @ 2012 05 19, 20:28)
Tai va ir neturiu. Gal kokia mamytė dukrytei yra mezgusi, gal dar kas padės,. Labai reikia ir labai laukiu.
o kokio amziaus?
Mergytei 2 metukai.Nersiu iš MAXI.
QUOTE(Lordė @ 2012 05 19, 23:16)
Mergytei 2 metukai.Nersiu iš MAXI.
jus norit nert be uzsegimo ar su uzsegimu?as neseniai neriau ne viena suknute galeciau pagelbeti...parasykit i a.z.
QUOTE(rimka @ 2012 05 21, 09:48)
Is likusiu siuliuku nuo sijonuko isejo ir megztukas gavosi vos ne kostiumelis
paskutinis mano darbelis
paskutinis mano darbelis
Labai gražu
Ir mes rodomės populiariuoju sijonuku bei kepuraite tik dar bliuskytės nesugalvojam kokios norim.
QUOTE(lafan @ 2012 05 21, 16:24)
Ir mes rodomės populiariuoju sijonuku bei kepuraite tik dar bliuskytės nesugalvojam kokios norim.
super derinukas
Sia suknyte puosimes per brolio gimtadieni
varijantas