QUOTE(Viliuteee @ 2012 05 04, 08:57)
megztukelis
koks mielas mažas megztukas, taip ir primena dukrytę kai sūpavau ant rankų šilti jausmai bežiūrint užliejo
QUOTE(jomajoras @ 2012 05 04, 14:43)
Megztukas tikrai super , o sakykit, kaip cia tas kapisoniukas atskirai megztas ar is karto?
prisiuvau numegzta
Merginos,padėkite man- kaip megzti vąšeliu vasarinę suknelę mergaitei su reglano rankovytėmis(kaip pas INGRIDUKĄ 81-labai gražios suknelės). Gal kur yra pamokymas, apskaičiavimas? Lauksiu naujienų.Ačiū ir sėkmės Jums !
QUOTE(Carollina @ 2012 05 05, 19:53)
Super duper
Nu šakės koks grožis ))
QUOTE(Carollina @ 2012 05 05, 18:53)
Labai grazu
Norejau paklausti ar galiu nusibezdzionauti jusu sukneles priekines dalies ideja ir kai kurias spalvytes noreciau dukrai megztuka kazka panasaus sukonstruoti
Tai aisku:))) Zinok, daug kas cia nepribezdzioniaus (tik laaaaaaabai daug kantrybes turincios), nes darbelio cia prie sitokios suknutes ojjeeeiiii kiek daug:) Lauksim pasirodant
Aciu uz leidima
Visko kopinti nenoreciau nes tai jau gautusi nebe vienintelis ir iskirtinis o tiesiog klonas dar vienas vaiksciojantis.Tiesiog man patiko tavo virsaus spalvu gamos labai graziai suderintos ir ryskios tiesiog jau mintyse matau grazu megztuka
reiks dabar begti pirkti siuliuku kelias spalvytes pakeisti kitomis ir kibti i darba
Visko kopinti nenoreciau nes tai jau gautusi nebe vienintelis ir iskirtinis o tiesiog klonas dar vienas vaiksciojantis.Tiesiog man patiko tavo virsaus spalvu gamos labai graziai suderintos ir ryskios tiesiog jau mintyse matau grazu megztuka
reiks dabar begti pirkti siuliuku kelias spalvytes pakeisti kitomis ir kibti i darba
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 06, 11:58)
man megztukas labai kaciukas fainuolis