QUOTE(timi @ 2012 02 26, 16:54)
Belaukiant vasaros
nerealu
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 02 26, 12:45)
labai originalus kostiumėlis o kaži tos dvimetės nešioja blauzdines su noru?
Liko siūlų, tai ir blauzdines nunarpliojau, o nešios ar ne, tai dar nežinau Tikiuosi, kad nešios
Papildyta:
QUOTE(timi @ 2012 02 26, 17:54)
Belaukiant vasaros
Ogo, koks grožis Kaip tik ieškau kažko panašaus savo merginoms. Pasiskolinsiu idėją. Tikrai labai gražu ir dar nematyta
QUOTE(Greta77 @ 2012 02 26, 19:29)
Liko siūlų, tai ir blauzdines nunarpliojau, o nešios ar ne, tai dar nežinau Tikiuosi, kad nešios
Papildyta:
Ogo, koks grožis Kaip tik ieškau kažko panašaus savo merginoms. Pasiskolinsiu idėją. Tikrai labai gražu ir dar nematyta
Papildyta:
ačiū
Labas, vis paziuriu jusu tema. Labai graziu darbeliu randu. Kila ir man ideju kazka nunarpliot
Na bent jau mano panele labai nesioja. Visos manau paneles pamaivos, tai tiks nauji apdarai
Na bent jau mano panele labai nesioja. Visos manau paneles pamaivos, tai tiks nauji apdarai
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 02 26, 12:45)
labai originalus kostiumėlis o kaži tos dvimetės nešioja blauzdines su noru?
QUOTE(Carollina @ 2012 02 27, 12:57)
"Spalvotoji Gelyciu Suknele"
o dieve kiek cia darbo ideta... o jau kantrybes... Bet rezultatas tai pasakiskas belenkoks darbelis super
QUOTE(Carollina @ 2012 02 27, 11:57)
vaaaaaauuuuu kokius siūlus naudojat? labai gražios spalvos
Aciu mergaites uz pagyras mano suknutei! Tikrai darbo tai cia jeeetus kiek..bet kadangi cia buvo daugiau kuryba nei plagijatas, tai procesas tikrai patiko. Siuliukai mano 'firminiai' YarnArt Begonia Manes jie dar niekad nepavede. Myliu as spalvas..laaaabai.
QUOTE(timi @ 2012 02 26, 16:54)
Belaukiant vasaros
nuostabi suknyte
Papildyta:
Carollina, tavo darbeliai pasakiski, tokie spalvingi, labai grazu, net truksta zodziu apsakyt...
Nuostabiai gražu, spalvinga