QUOTE(*ermita* @ 2012 02 16, 22:04)
Labas vakarėlis visoms Mamytėms,
gera,kad prisimeni
Mano gyvenimas banguotas.Vienos dienos šviesesnės, kitos tamsesnės. Bet visos su ilgesio šešėliu. Matyt, taip jau bus visada. Nebuvo savaitės, kad kapelių neaplankytume. Ir per šalčius, ir per pusnis, negalim nenuvažiuoti žvakutės neuždegti. O labiausiai tuštumą jaučiu per šeimos šventes, kai visi turėtume būti kartu... Ir ašaros išdavikės dažnai nurieda per skruostus. Neseniai Ernestas mobiliajame telefone įrašus peržiūrinėjo. Aišku, broliuką atrado. Atbėgo pas mane, pats nežinodamas kaip elgtis. Peržiūrėjom, apsiverkėm visi... Labai Markučio ilgiuosi... Greitai sukaktų 10 metų. Matau, kos jis būtų...
Yra ir gerų žinių pas mus. Ernesto tyrimai dėl širdelės visi geri. Dabar belieka sulaukti genetinių tyrimų. Jei pavyks taip, kaip planuojam, būsi pirmiejo Lietuvoj, kuriems šie tyrimai bus atlikti. Pasiryžus padaryti viską, kad reikalai kuo greičiau pajudėtų.
Pasiskaitinėju jūsų postus dažnai. Pasdžiaugiu, kad nėštukių pas mus daug, nuostabūs vakeliai auga. Liūdžiu kartu, kai tylios sukaktys aplanko.
Linkiu visoms kuo daugiau šviesių dienų artėjant pavasariui
Kaip as jus suprantu...
Sveikos mamytes ,nezinau ar prisimenate mane ,pries pusantru metu rasiau savo sielvarta. Netekau 18 metu sunaus... Nieko neatsimenu,nei kai prabego vasara,nei kai atejo ziema,viskas skendo asarose.
Skaiciau knygas apies sielutes,sapnuodavau ji,ir man tai padedavo. Laukdavau naktu,kad tik susapnuociau. Susipazinau su vienodo likimo drauge,ir pradejom bendrauti,tai padejo mums abiems
Nors turiu dukryte ,dabar jai 18 metu, taip truko sunelio,taip noredavau apkabinti,isgirsti jo juoka
Ryzausi ,pastojau,bet kadangi kunas dar buvo neatsigaves, nuo patirto streso 8 sav isgirdau baisia zinia -nesivystantis
Bet as buvau stipri,noras begalinis,apkabinti,priglausti,ir nepaleisti niekada niekada...
Po 3 men vel pastojau, bijojau net dziaugtis,saugojau isciose gyvybe ir jauciau kad saugo ir mano angeliukas sunelis
Pries Kaledas gime nuostabaus grozio sunelis,Dieve koks jis grazus,dabar jam eina 3 menuo. Zinau jis niekados nepakeis mano Gintarelio,bet jauciu kad butent jis pades man pradet gyventi,o ne egzistuoti