Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 16, 14:39)
tikrai tokios dideles jau  wub.gif

sia nakti sapnavau LU smile.gif  kad pastojai per menesi  wub.gif  tikiuosi mano sapnas issipildys  smile.gif

Vajėtau wub.gif
Papildyta:
Xiukes,angelui žvakelė degė vakar
Sladamos angelui degu šiandien
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 02 16, 20:51)
Vajėtau wub.gif
Papildyta:
Xiukes,angelui žvakelė degė vakar
Sladamos angelui degu šiandien

Aciu Lu 4u.gif
Drauges berniukas gime menesiu anksciau nei mano angelas verysad.gif tai vis pagalvoju kokia Ji butu...Bet yra kaip yra.Skaudu..
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2012 02 16, 22:04)
Labas vakarėlis visoms Mamytėms,

gera,kad prisimeni smile.gif
Mano gyvenimas banguotas.Vienos dienos šviesesnės, kitos tamsesnės. Bet visos su ilgesio šešėliu. Matyt, taip jau bus visada. Nebuvo savaitės, kad kapelių neaplankytume. Ir per šalčius, ir per pusnis, negalim nenuvažiuoti žvakutės neuždegti. O labiausiai tuštumą jaučiu per šeimos šventes, kai visi turėtume būti kartu... Ir ašaros išdavikės dažnai nurieda per skruostus. Neseniai Ernestas mobiliajame telefone įrašus peržiūrinėjo. Aišku, broliuką atrado. Atbėgo pas mane, pats nežinodamas kaip elgtis. Peržiūrėjom, apsiverkėm visi... Labai Markučio ilgiuosi... Greitai sukaktų 10 metų. Matau, kos jis būtų...
Yra ir gerų žinių pas mus. Ernesto tyrimai dėl širdelės visi geri. Dabar belieka sulaukti genetinių tyrimų. Jei pavyks taip, kaip planuojam, būsi pirmiejo Lietuvoj, kuriems šie tyrimai bus atlikti. Pasiryžus padaryti viską, kad reikalai kuo greičiau pajudėtų.
Pasiskaitinėju jūsų postus dažnai. Pasdžiaugiu, kad nėštukių pas mus daug, nuostabūs vakeliai auga. Liūdžiu kartu, kai tylios sukaktys aplanko.
Linkiu visoms kuo daugiau šviesių dienų artėjant pavasariui 4u.gif

Kaip as jus suprantu...
Sveikos mamytes ,nezinau ar prisimenate mane ,pries pusantru metu rasiau savo sielvarta. Netekau 18 metu sunaus... Nieko neatsimenu,nei kai prabego vasara,nei kai atejo ziema,viskas skendo asarose.
Skaiciau knygas apies sielutes,sapnuodavau ji,ir man tai padedavo. Laukdavau naktu,kad tik susapnuociau. Susipazinau su vienodo likimo drauge,ir pradejom bendrauti,tai padejo mums abiems
Nors turiu dukryte ,dabar jai 18 metu, taip truko sunelio,taip noredavau apkabinti,isgirsti jo juoka
Ryzausi ,pastojau,bet kadangi kunas dar buvo neatsigaves, nuo patirto streso 8 sav isgirdau baisia zinia -nesivystantis
Bet as buvau stipri,noras begalinis,apkabinti,priglausti,ir nepaleisti niekada niekada...
Po 3 men vel pastojau, bijojau net dziaugtis,saugojau isciose gyvybe ir jauciau kad saugo ir mano angeliukas sunelis
Pries Kaledas gime nuostabaus grozio sunelis,Dieve koks jis grazus,dabar jam eina 3 menuo. Zinau jis niekados nepakeis mano Gintarelio,bet jauciu kad butent jis pades man pradet gyventi,o ne egzistuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraPupa: 17 vasario 2012 - 11:08
Sladamos ir xiukės, angeliukams degu žvakutę.......

Sveikute AušraPupa 4u.gif
Tu teisi - gimę po angeliukų vaikai prikelia naujam gyvenimui, nors niekada niekas mums nepakeis išėjusių...

Kokie gražūs jūsų vaikiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraPupa @ 2012 02 17, 12:48)
Kaip as jus suprantu...

Pries Kaledas gime nuostabaus grozio sunelis,Dieve koks jis grazus,dabar jam eina 3 menuo. Zinau jis niekados nepakeis mano Gintarelio,bet jauciu kad butent jis pades man pradet gyventi,o ne egzistuoti

sveika 4u.gif
atsimenu Jus...kaip smagu, kad nenuleidot ranku, kad ryzotis dar karta pastoti ir susilaukti vaikiuko...tas lelius suteike Jums stiprybes , o tai svarbiausia...
Ermita dziugu, kad viskas gerai klostosi, bandykit ir Jus, gal turesit dar maziuka mirksiukas.gif blush2.gif

aciu uz zvakeles, nebuvo ne kaip nuvesti zvakeles uzdegti, o svetimu neprasiau,kad klampnotu per sniegus... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 17 vasario 2012 - 11:22
QUOTE(Bona -pari @ 2012 02 16, 15:32)

ir kitų mergaičių turbūt jau dideli,dydeli wub.gif

Ir mano jau gerokai paaugus wub.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
VJ visos tokios panasios lietuvaites Jus wub.gif
Atsakyti
Sveikutes Angeliuku mamytes, jungiuosi ir as prie jusu, ka tik atradusi JUS.
Kiek radau pas jus namuciuose skausmo ir kiek dziaugsmo. Negaliu net rasyti, viskas liejasi akyse...

Mano istorija net nezinau kaip pateikti, ar kaip dziuge ar liudna. Nes man mano dziaugsmo diena kai sunuciui buna kokia sukaktis, sirdi varsto skausmas ir dziaugsmas kartu, ir asaros krinta ne tik dziaugsmingos.
O kaip norejau kad butu kitaip, bet Dievulis nusprende kitaip...na ka padarysi. Reikia dabar gyventi ir dziaugtis kad dave nors viena is dvieju smile.gif Labai noreciau zinoti kad mano angeliukas laimingas, susapnuoti nors retkarciais, bet... na gal kada ir as sulauksiu kad mane apkabins sapnuose ir isgirsiu MAMA smile.gif

DEGU PO ZVAKELE VISIEMS MUSU ANGELIUKAMS , TEGUL JIEMS BUNA SVIESU
Atsakyti
stiprybes Jums 4u.gif , matau nemazai laiko praejo, jau daug isverkta, isgedeta... verysad.gif

mums 1,7m jau praejo, bet nesapnavau dar Jos...manau nebeateis Ji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 17 vasario 2012 - 15:17
xiukes ir Sladamos angeliukams degu zvakele user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 17, 16:39)
xiukes ir Sladamos angeliukams degu zvakele user posted image

prisidedu ir aš verysad.gif
Papildyta:
[quote=vaivos juosta,2012 02 17, 15:23]
Ir mano jau gerokai paaugus wub.gif smile.gif

ogo kokios didutės ,ir sesytes panašios labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AlmaJa @ 2012 02 17, 16:13)
Sveikutes Angeliuku mamytes, jungiuosi ir as prie jusu, ka tik atradusi JUS.
Kiek radau pas jus namuciuose skausmo ir kiek dziaugsmo. Negaliu net rasyti, viskas liejasi akyse...

sveikute pas mus verysad.gif tykiuosi rasi kiek atgaivos,nes man tik čia geriau pasidarė,tik čia galėjau išgyvet netektį verysad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2012 02 16, 23:04)
Aciu Lu 4u.gif
Drauges berniukas gime menesiu anksciau nei mano angelas verysad.gif tai vis pagalvoju kokia Ji butu...Bet yra kaip yra.Skaudu..

Draugų berniukas gimė tą pačią dieną kai mūsųmergytė išėjo.1 dienos skirtumas tarp jų,anksčiau pamačius juos einant puldavau į paniką,bijodavau net pažiūrėt į vaikiuką tą.o dabar kaip pamatau-žiūriu ir įsivaizduoju,kokia JI ten jau didelė
Atsakyti