Sveikutės...
MIELOS ANGELŲ MAMOS, SU MEILĖS DIENA JUS VISAS
MYLĖKIT IR BŪKIT LABAI MYLIMOS!!!!!
Smagu matyt tiek daug
Šaunuolės Jūs
O čia tiesiog žodžiai, kuriuos man pasakė viena mokytoja:- žinai Kris.... iš savo patirties drąsiai galiu sakyt, kad jei šeimoje daugiau nei du vaikai,trečias būtinai bus banditas... spėkit, kaip pasijutau??????
O man mano vaikai didžiausi lobiai, nesvarbu kiek jų bebūtų...
QUOTE(Lu @ 2012 02 14, 21:37)
kristulle,tai mokytojai truputį kuku
Na,ką merginos kas planuoja šiemet susilaukt leliukų,marš į lovas,gal Šv.Valentinas atneš mums mūsų svajones
Na,ką merginos kas planuoja šiemet susilaukt leliukų,marš į lovas,gal Šv.Valentinas atneš mums mūsų svajones
[quote=kristulee,2012 02 14, 22:39]
Sveikutės...
O TAI ji cia tau taike? ar siaip? nusisnekejo konkreciai...nebutu pedagoge nupususi...
Sveikutės...
O TAI ji cia tau taike? ar siaip? nusisnekejo konkreciai...nebutu pedagoge nupususi...
QUOTE(kristulee @ 2012 02 14, 19:39)
Sveikutės...
Smagu matyt tiek daug
Šaunuolės Jūs
O čia tiesiog žodžiai, kuriuos man pasakė viena mokytoja:- žinai Kris.... iš savo patirties drąsiai galiu sakyt, kad jei šeimoje daugiau nei du vaikai,trečias būtinai bus banditas... spėkit, kaip pasijutau??????
Smagu matyt tiek daug
Šaunuolės Jūs
Atsitrenkus i pusi
QUOTE(kristulee @ 2012 02 14, 20:39)
gali jai pasakyti kad ta taisykle nevisada galioja kaip pvz mano brolis pagrandukas neruko,negeria,mokosi univere, net perdaug teisingas sakyciau istikruju perskaicius pradzia galvojau toliau seks zodziai :busir trecias ir ketvirtas
Kristulee cia tau saunuole tu as su savo trim mergom, atvirai pasakius is proto kraustuosi Is kur pas taves tiek jegu?
Papildyta:
viltis vau kaip skanu noreciau to zele torciuko gabaliuka vaikystei neapsivalgiau tai iki siol labai megstu...
Niu, kaip po Valentino dienos? pasigirkit kas kaip sventet, kas ka veiket, ka gavot nuo Valentino?
Man vakar didziausias siurprizas buvo, kai nuejau i darzeli vaiko pasiimt, ziuriu atbega su sirdute, ten tokias matyt su aukletojom dare popierines ant kaklo kabinamas, uzkabino ant kaklo, pabuciavo taip silta ir gera pasidare.. geriau uz visas pasaulio dovanas
Man vakar didziausias siurprizas buvo, kai nuejau i darzeli vaiko pasiimt, ziuriu atbega su sirdute, ten tokias matyt su aukletojom dare popierines ant kaklo kabinamas, uzkabino ant kaklo, pabuciavo taip silta ir gera pasidare.. geriau uz visas pasaulio dovanas
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 15, 14:59)
atbega su sirdute, ten tokias matyt su aukletojom dare popierines ant kaklo kabinamas, uzkabino ant kaklo, pabuciavo taip silta ir gera pasidare.. geriau uz visas pasaulio dovanas
Juk jie pačios didžiausios mūsų gyvenimo meilės
Aš iš saviškio gavau gėlių,šampano ir saldainių
suguldę savo ketvertuką gražiai pavakarojom...
Nors iš tiesų tai aš kiekvieną antradienį turiu Valentino dieną ,kai tik grįžus iš mokyklos apkabina šešios rankytės, iš karto gauni tris bučkius ir daug daug glamonių
Mamukai, nors Valentino diena jau lralėkė, bet linkiu. kad širdyse ji būtų kiekvieną dieną
O čia mano koketė
O čia mano koketė
lairam kokia tavo mergyna rimtuole kas cia grazuole tai papuose