Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Sveikutės...

MIELOS ANGELŲ MAMOS, SU MEILĖS DIENA JUS VISAS wub.gif wub.gif wub.gif

MYLĖKIT IR BŪKIT LABAI MYLIMOS!!!!!

Smagu matyt tiek daug nestuke.gif
Šaunuolės Jūs 4u.gif

O čia tiesiog žodžiai, kuriuos man pasakė viena mokytoja:- žinai Kris.... iš savo patirties drąsiai galiu sakyt, kad jei šeimoje daugiau nei du vaikai,trečias būtinai bus banditas... blink.gif spėkit, kaip pasijutau??????
O man mano vaikai didžiausi lobiai, nesvarbu kiek jų bebūtų... wub.gif
Atsakyti
kristulle,tai mokytojai truputį kuku mirksiukas.gif

Na,ką merginos kas planuoja šiemet susilaukt leliukų,marš į lovas,gal Šv.Valentinas atneš mums mūsų svajones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 02 14, 21:37)
kristulle,tai mokytojai truputį kuku mirksiukas.gif

Na,ką merginos kas planuoja šiemet susilaukt leliukų,marš į lovas,gal Šv.Valentinas atneš mums mūsų svajones wub.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 14, 22:41)

Saldžių sapnų,po gerų namų darbų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kristulee,2012 02 14, 22:39]
Sveikutės...

O TAI ji cia tau taike? ar siaip? nusisnekejo konkreciai...nebutu pedagoge biggrin.gif nupususi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 14 vasario 2012 - 21:45
QUOTE(kristulee @ 2012 02 14, 19:39)
Sveikutės...

MIELOS ANGELŲ MAMOS, SU MEILĖS DIENA JUS VISAS  wub.gif  wub.gif  wub.gif

MYLĖKIT IR BŪKIT LABAI MYLIMOS!!!!!

Smagu matyt tiek daug  nestuke.gif
Šaunuolės Jūs 4u.gif

O čia tiesiog žodžiai, kuriuos man pasakė viena mokytoja:- žinai Kris.... iš savo patirties drąsiai galiu sakyt, kad jei šeimoje daugiau nei du vaikai,trečias būtinai bus banditas... blink.gif spėkit, kaip pasijutau??????

Atsitrenkus i pusi
Atsakyti
Sveikos mamytės...visas su meilės diena...būkit mylimos...
vaišinu visas...
user posted image
user posted image

kristule tai jau tada mano du vaikai banditai pagal pedagogę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 02 14, 20:39)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gali jai pasakyti kad ta taisykle nevisada galioja lotuliukas.gif kaip pvz mano brolis pagrandukas neruko,negeria,mokosi univere, net perdaug teisingas sakyciau doh.gif biggrin.gif istikruju perskaicius pradzia galvojau toliau seks zodziai :busir trecias ir ketvirtas lotuliukas.gif

Kristulee cia tau 4u.gif saunuole tu as su savo trim mergom, atvirai pasakius is proto kraustuosi doh.gif Is kur pas taves tiek jegu? rolleyes.gif
Papildyta:
viltis vau kaip skanu bigsmile.gif noreciau to zele torciuko gabaliuka tongue.gif vaikystei neapsivalgiau tai iki siol labai megstu...
Atsakyti
Niu, kaip po Valentino dienos? bigsmile.gif pasigirkit kas kaip sventet, kas ka veiket, ka gavot nuo Valentino? blush2.gif
Man vakar didziausias siurprizas buvo, kai nuejau i darzeli vaiko pasiimt, ziuriu atbega su sirdute, ten tokias matyt su aukletojom dare popierines ant kaklo kabinamas, uzkabino ant kaklo, pabuciavo wub.gif taip silta ir gera pasidare.. geriau uz visas pasaulio dovanas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 15, 14:59)
atbega su sirdute, ten tokias matyt su aukletojom dare popierines ant kaklo kabinamas, uzkabino ant kaklo, pabuciavo  wub.gif  taip silta ir gera pasidare.. geriau uz visas pasaulio dovanas  wub.gif

Juk jie pačios didžiausios mūsų gyvenimo meilės smile.gif wub.gif

Aš iš saviškio gavau gėlių,šampano ir saldainių wub.gif
suguldę savo ketvertuką gražiai pavakarojom...
Nors iš tiesų tai aš kiekvieną antradienį turiu Valentino dieną smile.gif ,kai tik grįžus iš mokyklos apkabina šešios rankytės, iš karto gauni tris bučkius ir daug daug glamonių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mamukai, nors Valentino diena jau lralėkė, bet linkiu. kad širdyse ji būtų kiekvieną dieną wub.gif

O čia mano koketė

user posted image
Atsakyti
lairam kokia tavo mergyna rimtuole wub.gif kas cia grazuole tai papuose wub.gif
Atsakyti