Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2012 04 02, 20:06)
o ten taip nuvaziuoji ir priima?
pas kokia echoskopuotoją tu lankeis?
kiek kainuoja ?
Papildyta:
Jau pagooglinau-radau viską 4u.gif

As buvau pas G. Domža, bet cia buvo daugiau nei pries metus, nezinau kas dabar ten dirba. Registruotis reik, bet ten labai greit uzraso, berods kad sekanciai dienai.
Atsakyti
Vaivos juosta, su gimtadieniu tave user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gyvenimas man vel pakiso koja verysad.gif . Ieskausi visus metus darbo. Turejau pasiulymu bet ten kur siule nieko gero , geriau dirbt kur dirbu. Stai viena diena grizusi is darbo gavau skambuti, kita diena nuvaziavau po darbo i pokalbi. Darbo salygos puikios, atliginimas geras ir t.t. Patikau as jiems, parasiau prasyma, tik va tada direktorius atostogavo , paskambino vakar vel kad ateiciau vel tik su direktorium pakalbet. Vaziuoju pokalbiui, nuotaika pakyleta, gera, nes viltis ir tikejimas kad mane priims , juk prasyma parasiau , patykau labai , ir patirties turiu... I ejusi i kabineta pamatau pazystama , kartu dirbom. Iskart supratau kad ji del darbo irgi. Labai ji nesusipatogino bet tek to. Iskart supratau kad man durys uzsidarys, dar kai pasake kad va cia jos drauge dirba. Taip ir viskas aisku buvo. Taip ir atsitiko pakalbeje su direktorium , jis nusprenede na jie nusprende kad priims ja , o ne mane. Sirdy toks nusivilimas , kazkoks durnas ir bjaurus jausmas. Jai butu nepazystama tai kazkaip butu dzin, bet... Grizau namo apsiverkiau, gyvenimas neleidzia man kazkodel gyvent , pradet kazka naujo , nenori man atvert i nauja gyvenimo etapa... nei darbo naujo, nei leliuko , stebukliuko... verysad.gif Kazkokia rutina, nosi nukabinau ir toks sirdy blogas jausmas , toks ... Stengiuos, stengiuos ir va kaip gaunasi. Tikiuosi , tikiuosi ir va kaip gaunasi... Turbut reikia nebe stengtis , nebe tiket ir tada gal lengviau bus. Kazkaip gyvenimas nenori man suteikt dziaugsmo, nenori kad as buciau laiminga.
Papildyta:
Vaivos juosta su ToRtAdIeNiU user posted image
Atsakyti
Tauskute nenusimink... 4u.gif tokia savijauta Tau del pazistamos matyt...suprask cia LT , cia lietus lyja...o Tavo situacijoje nera taip blogai, nes Tu dirbi, tik keisti kazka norejai...vadinasi ne Tavo vieta buvo...pasirinko kita, ju reikalas...nezino ka praziopsojo biggrin.gif nenukabink nosies...dirbk toliau savam darbe, gaudyk gandrus ir ramiai iskeliausi i dekreta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kad sunkiai tie gandrai gaudasi, dziaugiuosi tik kitu zmoniu , aplinkiniu gyvenimais ir naujienomis . Kada gy savom pasidziaugsiu ... kada...
pas mus cia sitoj lietuveleje daug ka reiskia pazystami, per draugus, per gimines ir t.t. as nenoriu niekieno prasyt pagalbos noriu pati ...
kaip yra taip jau yra, nieko jau nebe pakeisiu . paverkiau , isiliejau savo sirdele ir toliau gyvensiu kaip ir gyvenau . kur gy man jau detis biggrin.gif juokiuos ir verkiu toks jau sis gyvenimas sauletas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 04 03, 16:36)
Sveikutes  4u.gif

Tauskute 4u.gif 4u.gif mastyk pozityviai - cia zenklas kad tau dabar nereik naujo darbelio. Gautum darba, butu nepaogu is kart po trumpo laiko iseit i dekreta. Tuoj pagausit gandriuka, eisi atostogu, o po poros meteliu jau tada gausi savo norima darba 4u.gif 4u.gif 4u.gif

VJ

user posted image
Atsakyti
*Aniri* kad tavo zodziai pasakyti issipildytu ... 4u.gif
Atsakyti
Tauskute - prisidedu prie merginu. Nenusimink taip. Nosi i virsu! Negavai, vadinasi ne tau tas darbelis buvo. 100 proc. kad gausi kita, toki kur tau bus ir vieta! Svarbu neprarasti tikejimo!

Vaivos Juosta - su tortadieniu! Daug skanestu essen.gif , na o paskui ir fitness3.gif fitness4.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mes nusprendem velykas praleisti Paryziuje Jeee!!! Gal sakau isvaziavus ir virusiukas nestuke.gif greiciau ateis thumbup.gif Meiles miestas kaip ne kaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Visom nestuke.gif daug 4u.gif

Visom begaudanciom ta virusiuka (iskaitant ir mane blush2.gif ) irgi daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Keista, kai pradejom gaudyti gandriukus, liudnos sukaktys kazkaip lengviau praeina... Keistas jausmas, atrodo jau vien tas apsisprendimas vel susilaukti vaikucio padeda gyti sirdies zaizdom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraciukee: 03 balandžio 2012 - 17:30
Aciukas merginos uz palaikyma 4u.gif

Juraciukee vauu... kaip faina wub.gif tai jau 100% kad atvaziuosi jau nebe viena wub.gif o jau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 03 balandžio 2012 - 17:40
[quote=Tauskute_,2012 04 03, 16:36]
Sveikutes 4u.gif
Gyvenimas man vel pakiso koja verysad.gif

tik nenusimik ,ta tavo pažįstama tikrai neturės laimės jei žinojo kad tu norėjai ir tikėjaisi ,schmoll.gif be to teisingai mergaitės sako pagausi gandriukus ir bus ok mirksiukas.gif
Papildyta:
biciuk matau esi ,prisijungiau pas tave prie skype ax.gif
Papildyta:
vaivos juosta,su tavo diena,ir ačiū žvelsiuk kad primeni visom mums mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 03 balandžio 2012 - 17:55
Labutis visoms 4u.gif
nežinau ar bepamenat mane....vis prisijungdavau, paskaitydavau kaip gyvenat, džiaugiausi ir liūdėjau kartu su jumis, nes norom nenorom tapot tam tikra gyvenimo dalimi...nenorėjau rašyt, nes bijojau...baimė buvo didesnė už viską...niekur ji nedingo...tačiau....buvau davus sau žodį, kad tylėsiu iki tam tikro momento...kvaila, bet, manau, jūs mane suprantat....

ech...taip gera jausti bumsėjimus prabudus ryte, dieną, vėlų vakarą pakalbinus pilvelį.... wub.gif nerimo ir baimių kupina kiekviena diena, bet kartu tokia ramybė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 04 03, 22:18)
Labutis visoms  4u.gif
nežinau ar bepamenat mane....vis prisijungdavau, paskaitydavau kaip gyvenat, džiaugiausi ir liūdėjau kartu su jumis, nes norom nenorom tapot tam tikra gyvenimo dalimi...nenorėjau rašyt, nes bijojau...baimė buvo didesnė už viską...niekur ji nedingo...tačiau....buvau davus sau žodį, kad tylėsiu iki tam tikro momento...kvaila, bet, manau, jūs mane suprantat....

ech...taip gera jausti bumsėjimus prabudus ryte, dieną, vėlų vakarą pakalbinus pilvelį....  wub.gif nerimo ir baimių kupina kiekviena diena, bet kartu tokia ramybė  wub.gif

Zinoma pamenam mergyt smile.gif sveikinimai nestuke.gif wub.gif lengvo nesiojimo wub.gif ar jau zinai kas ? ax.gif
Atsakyti