Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(sandrynja @ 2012 03 30, 23:42)
Kumpiene, Bona-pari, tiesiog...bukit laimingos....

didelis bučkis 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu ir as prie gausaus sveikinimu burio!!!!!Bukit laimingos progininkes!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Jau ir balandis doh.gif kaip greit tas laikas eina
Gaila,kad orai nekokie,tenka namie sėdėti

Ryt į kapukus pas dukrytę važiuosiu,patvarkysiu
pažiūrėsiu gal krokai bus išlindę
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 04 01, 20:31)
Labas visoms 4u.gif
Jau ir balandis doh.gif kaip greit tas laikas eina
Gaila,kad orai nekokie,tenka namie sėdėti

Ryt į kapukus pas dukrytę važiuosiu,patvarkysiu
pažiūrėsiu gal krokai bus išlindę

Laikas lekia greitai. O kas tie krokai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 04 01, 19:34)
Laikas lekia greitai. O kas tie krokai?  blush2.gif

Sodinau tokias gėlytes,jos man laaaabaai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 04 01, 20:53)
Sodinau tokias gėlytes,jos man laaaabaai gražios wub.gif

aaa...aiskutis 4u.gif

Atsakyti
Sladama,kada parodysi mums savo princese 4u.gif
Atsakyti
Aniri tavo mazylio sypsena tokia grazi wub.gif toks grazutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 04 01, 18:16)
Sladama,kada parodysi mums savo princese 4u.gif

Kantrybes smile.gif Negaliu dabar -vyras prietaringas smile.gif parodysiu butinai,net kalbos nera.
Kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2012 04 02, 01:20)
Kantrybes smile.gif Negaliu dabar -vyras prietaringas smile.gif parodysiu butinai,net kalbos nera.
Kaip tu?

šįkart mes jau abu prietaringi blush2.gif aš kažkaip net pilvelio nesidemonstruoju tik nėštukėm albumėlyje, mažai su kuo apie tai džiaugiuosi ax.gif nors visiems tiesiog norisi rėkti lotuliukas.gif

nors vat Adomuką demonstravau labai stipriai ir tfu tfu tfu jį auginu sveiką ir gražų, o Ąžuoliuko auginant 2 vaikelius tiesiog nebuvo kada rodyti, o vat kaip nutiko verysad.gif tai, kad net nežinau kiek yra tiesos apie pavydą ir nelaimes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2012 04 02, 00:20)
Kaip tu?

ok.kantrybes. smile.gif
as gerai.galvoju kada cia pas gyd eit g.gif
norejau siandien,bet ji neatvaziavo
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 04 02, 08:40)
šįkart mes jau abu prietaringi blush2.gif aš kažkaip net pilvelio nesidemonstruoju tik nėštukėm albumėlyje, mažai su kuo apie tai džiaugiuosi ax.gif nors visiems tiesiog norisi rėkti lotuliukas.gif

nors vat Adomuką demonstravau labai stipriai ir tfu tfu tfu jį auginu sveiką ir gražų, o Ąžuoliuko auginant 2 vaikelius tiesiog nebuvo kada rodyti, o vat kaip nutiko verysad.gif  tai, kad net nežinau kiek yra tiesos apie pavydą ir nelaimes unsure.gif

tiesingai sakai ,man ši karta visai nesinori kam sakyti bijau kad kas nors stebėsis kad jau sena kiti vėl savu pavydu pilni doh.gif gal aš ir kvaila ,bet taip jau yra doh.gif reiks paprašyti dukrytės kad nufotkintu pilvuka idėsiu pažiūrėt tik jums mirksiukas.gif
Atsakyti