Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 26, 16:45)
turbut ir mane reiks rašyt ,nors nežinau bet širdis sako bus mergaitė  smile.gif

Įrašysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sladama didziausi sveikinimai wub.gif user posted image skanaus pienelio ... smile.gif

Suleima su pirmuoju tortadieniu mazyli wub.gif user posted image

LU kad sis gandras tau atnestu user posted image mirksiukas.gif

Siandiena tiek puikiu ziniu smile.gif faina girdet ir malonu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 26, 07:32)
Sladama wub.gif
Koks gražus vardukas wub.gif
Kaip gražiai viską surašei wub.gif
Kaip gimdymas,ar greit susitikai su savo svajone?

Aciu visoms uz sveikinimus.
Nepatikesi..gimdykloj buvau 20:00 21:00 jau 4-5cm atsidarymas 21:10 nuleido vandenis ir 22:00 wub.gif Ji jau su manim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2012 03 26, 23:13)
Nepatikesi..gimdykloj buvau 20:00  21:00 jau 4-5cm atsidarymas 21:10 nuleido vandenis ir 22:00  wub.gif Ji jau su manim smile.gif

Nu,šaunuma thumbup.gif
Atsakyti
Laba, nu kiek gerų naujienų thumbup.gif wub.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 03 26, 17:04)
AS TAIP PAT... wub.gif bet nenusimenu, dziugu kazkaip...tik va aplinkiniams daugiau nusivylimo doh.gif lyg mano situacijoj tas butu svarbu...tie zmones... doh.gif
pazistama laukiasi pirmagymio, suzinojo, kad mergina, tai nelabai apsidziauge, mat vyras berno nor, nu sakau turesit antra bus bernas...tai nesenai grizo is echo, pasake: bernas, tai dbr laimingi...nu pagalvoju kartais...ar jum ta lytis dbr tokia svarbi, ko tu nori pati vaiko, ar , kad vyrui isiteiktum doh.gif

mes visi labai laukėm berniuko.. tikėjomės Ąžuoliukas grįš verysad.gif bet tereikėjo vieno vakaro jog suvoktume, kad atsvertė naujas gyvenimo puslapis, kad ta pupa viską pakeis, kad ji bus mūsų atgaiva ir gerai jog ne berniukas blush2.gif nes būčiau lyginus, kamavusis, maišius vardus ir pati save skaudinus doh.gif gal ir negražu, bet kartais jos laukdamasi net neprisimenu jog buvo Ąžuoliukas, toks jausmas būna jog viskas tobula, turėjau berniuką, o dabar mergytę, kaip ir visi svajoja.. tai taip ant savęs pykteliu doh.gif verysad.gif

kaip vakar sodra skambina ir kaip su kvaile kokia "Jūs 2 vaikus auginate, kodėl NPD lape pažymėjote jog tik vieną", sakau nes antro dar tik laukiuos, sako nepasakokite, sakau nu ištikrųjų, sako auginate 2009 ir 2010 metų gimusius vaikus.. o jergau galvoju, gi aš net mirties liudijimą nešiau ir rašiau prašymą, kad dėl vaiko mirties nutraukiu savo motinystės atostogas, jie dar kopiją liudijimo pasidarė doh.gif tai,kai papasakojau, visa tokia susijaudinusi atsiprašė, kad taip užpuolė blink.gif

QUOTE(Sladama @ 2012 03 27, 00:13)
Nepatikesi..gimdykloj buvau 20:00  21:00 jau 4-5cm atsidarymas 21:10 nuleido vandenis ir 22:00  wub.gif Ji jau su manim smile.gif

Dieve, kaip gerai kai viskas taip laimingai ir greitai wub.gif
Atsakyti

jetus kaip faina kad man taip greit būtu o tai pirmuosiuspo13ir 16 valandų kankinausi doh.gif
Papildyta:
dabar turbūt divėjos eilutė tongue.gif susitikti su savo meile wub.gif
Atsakyti
Aha,Divėja,Ieva,Xiuke,Bona-pari
Gal dar slapukių turim g.gif
Bona-pari,o tavo pilvukas jau matosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 27 kovo 2012 - 09:47

Super thumbup.gif Labai greitai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 27, 10:16)
dabar turbūt divėjos eilutė tongue.gif susitikti su savo meile wub.gif

Tai jau tirkiausiai ax.gif
Mane jau baimės pradeda kamuoti doh.gif

LU,kada NT? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 27 kovo 2012 - 09:49
QUOTE(divėja @ 2012 03 27, 10:48)
Super thumbup.gif Labai greitai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tai jau tirkiausiai ax.gif
Mane jau baimės pradeda kamuoti doh.gif

LU,kada NT?  ax.gif

Galvoju dar palaukti kovą.
Nors gal jau bandyt
vėluoja savaitę g.gif
Atsakyti
Suleima, sveikinimai tavo bernužėliui pirmojo gimtadienio proga user posted image
Lu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 27, 12:00)
Nors gal jau bandyt
vėluoja savaitę g.gif

labas 4u.gif
tai kantri esi...senai buciau nulekus juosteles nusipirkt... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 27, 11:00)
Nors gal jau bandyt
vėluoja savaitę g.gif

bigsmile.gif bandyk,nelauk,jei jau visą savaitę vėluoja. O mes laikysim kumščius mirksiukas.gif
Atsakyti