Laba, nu kiek gerų naujienų
QUOTE(xiuke @ 2012 03 26, 17:04)
AS TAIP PAT...
bet nenusimenu, dziugu kazkaip...tik va aplinkiniams daugiau nusivylimo
lyg mano situacijoj tas butu svarbu...tie zmones...
pazistama laukiasi pirmagymio, suzinojo, kad mergina, tai nelabai apsidziauge, mat vyras berno nor, nu sakau turesit antra bus bernas...tai nesenai grizo is echo, pasake: bernas, tai dbr laimingi...nu pagalvoju kartais...ar jum ta lytis dbr tokia svarbi, ko tu nori pati vaiko, ar , kad vyrui isiteiktum
mes visi labai laukėm berniuko.. tikėjomės Ąžuoliukas grįš
bet tereikėjo vieno vakaro jog suvoktume, kad atsvertė naujas gyvenimo puslapis, kad ta pupa viską pakeis, kad ji bus mūsų atgaiva ir gerai jog ne berniukas
nes būčiau lyginus, kamavusis, maišius vardus ir pati save skaudinus
gal ir negražu, bet kartais jos laukdamasi net neprisimenu jog buvo Ąžuoliukas, toks jausmas būna jog viskas tobula, turėjau berniuką, o dabar mergytę, kaip ir visi svajoja.. tai taip ant savęs pykteliu
kaip vakar sodra skambina ir kaip su kvaile kokia "Jūs 2 vaikus auginate, kodėl NPD lape pažymėjote jog tik vieną", sakau nes antro dar tik laukiuos, sako nepasakokite, sakau nu ištikrųjų, sako auginate 2009 ir 2010 metų gimusius vaikus.. o jergau galvoju, gi aš net mirties liudijimą nešiau ir rašiau prašymą, kad dėl vaiko mirties nutraukiu savo motinystės atostogas, jie dar kopiją liudijimo pasidarė
tai,kai papasakojau, visa tokia susijaudinusi atsiprašė, kad taip užpuolė
QUOTE(Sladama @ 2012 03 27, 00:13)
Aciu visoms uz sveikinimus.
Nepatikesi..gimdykloj buvau 20:00 21:00 jau 4-5cm atsidarymas 21:10 nuleido vandenis ir 22:00
Ji jau su manim
Dieve, kaip gerai kai viskas taip laimingai ir greitai