Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Nu ka Drakoniuku sezonas atidarytas thumbup.gif

SLADAMA
saldaus pienelio, ramiu nakteliu wub.gif wub.gif

SULEIMA suneli su pirmuoju gimtadieniu.
Jetau kaip bega laikas doh.gif Atsimenu kai laukem tavo dziaugsmo, o po taves buvau as, rodos visai nesenai wub.gif
Atsakyti
Divėja,o tau CP darys?

Ačiū mergytės už palaikymą,kad ,kaip Kumpienė sako-valkatos neateitų lotuliukas.gif
Atsakyti
Suleima,jau metai bigsmile.gif doh.gif na ir greitai laikas bėga....
SVeikinam ir mes jus,su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kumpiene @ 2012 03 26, 14:37)

Harmonai?
Kaip tau kada? planuojamas cp? Kiek laiko leis nesiot? Kaip jauties?

LU laukiam ir tikimes kad valkatos neateis  mirksiukas.gif

Oj,neklausk doh.gif Va,perkopiau 34 sva.lyg ir lengviau,bet baimių nemažiau.Gerai,kad ginė mano thumbup.gif Kiekvieną kartą echo padaro ir nuramina thumbup.gif
Tikiuosi išnešioti iki gegužės mėn. Noriu gegužukės ax.gif O b pasvajoja,kad per jo gimtadienį,balandžio 28d biggrin.gif Bet sakiau,tempsiu,gulėsiu kojas suspaudus,kad tik gegužės sulaukčiau biggrin.gif
Šiaip viskas normaliai,tyrimai geri,mažytė aktyvi,Urtė labai laukia sesės wub.gif

Lu drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 03 26, 14:48)
Divėja,o tau CP darys?

Aga,CP. Sakė su manim stebuklų nebebus ir pati nei po metų nei po 10-ties gimdyt negalėsiu...
Bet,bet gi koks skirtumas,svarbu gyvas ir sveikas leliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 03 26, 14:44)
SULEIMA suneli su pirmuoju gimtadieniu.
Jetau kaip bega laikas  doh.gif Atsimenu kai laukem tavo dziaugsmo, o po taves buvau as, rodos visai nesenai  wub.gif

Siaubingai greitai bigsmile.gif Nespėju džiaugtis naujais sūnuko atradimais, pirmaisiais žingsniukais wub.gif Nespėsiu apsidairyt jau į darbuką reiks šuoliuot...

QUOTE(divėja @ 2012 03 26, 14:55)
Suleima,jau metai bigsmile.gif  doh.gif  na ir greitai laikas bėga....
SVeikinam ir mes jus,su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aga,CP. Sakė su manim stebuklų nebebus ir pati nei po metų nei po 10-ties gimdyt negalėsiu...

Ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif wub.gif
Žinoma, svarbu kad leliukas sveikas, o pro kur jis gimė juk ne tiek svarbu mums - angeliukų mamoms wub.gif
Atsakyti

[/quote]

Tau dabar 2 CP bus tada?
man jau 2 CP buvo ir aš pati pagimdyt negalėsiu
jo,nesvarbu kaip,svarbu gyvas-sveikas kūdikis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Suleima,2012 03 26, 15:15]

tikrai kaip greit bėga laikas........ sūnaitėli su pirmuoju happybday.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 26, 15:30)

Tau dabar 2 CP bus tada?
man jau 2 CP buvo ir aš pati pagimdyt negalėsiu
jo,nesvarbu kaip,svarbu gyvas-sveikas kūdikis mirksiukas.gif

Man dabar bus jau trečias CP. Pirmas buvo ekstrinis,mirė mano dukrytė verysad.gif Antras jau planinis,nes per mažas laiko tarpas buvo praėjęs,o dabar trečias irgi bus planinis.
Papildyta:
QUOTE(Suleima @ 2012 03 26, 15:15)

Žinoma, svarbu kad leliukas sveikas, o pro kur jis gimė juk ne tiek svarbu mums - angeliukų mamoms wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2012 03 26, 16:57)
Man dabar bus jau trečias CP. Pirmas buvo ekstrinis,mirė mano dukrytė  verysad.gif  Antras jau planinis,nes per mažas laiko tarpas buvo praėjęs,o dabar trečias irgi bus planinis.

kaip suprantu Tu ir esi MERGAICIU MAMYTE wub.gif ?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 26, 15:58)
kaip suprantu Tu ir esi MERGAICIU MAMYTE wub.gif ?

Aha,laukiam trečiosios dabar biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2012 03 26, 17:00)
Aha,laukiam trečiosios dabar  biggrin.gif  wub.gif

AS TAIP PAT... wub.gif bet nenusimenu, dziugu kazkaip...tik va aplinkiniams daugiau nusivylimo doh.gif lyg mano situacijoj tas butu svarbu...tie zmones... doh.gif
pazistama laukiasi pirmagymio, suzinojo, kad mergina, tai nelabai apsidziauge, mat vyras berno nor, nu sakau turesit antra bus bernas...tai nesenai grizo is echo, pasake: bernas, tai dbr laimingi...nu pagalvoju kartais...ar jum ta lytis dbr tokia svarbi, ko tu nori pati vaiko, ar , kad vyrui isiteiktum doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 26 kovo 2012 - 15:05
QUOTE(xiuke @ 2012 03 26, 16:04)
AS TAIP PAT... wub.gif bet nenusimenu, dziugu kazkaip...tik va aplinkiniams daugiau nusivylimo doh.gif lyg mano situacijoj tas butu svarbu...tie zmones... doh.gif

bigsmile.gif wub.gif
Ir vaivos juosta į mūsų kompanija dar thumbup.gif
O dėl aplinkinių,jau seniai nebesuku galvos irnesakyk.gif Jiem tik bile pašnekėt,pabėdavot ir galvom palinksėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2012 03 26, 16:06)
bigsmile.gif  wub.gif
Ir vaivos juosta į mūsų kompanija dar thumbup.gif
O dėl aplinkinių,jau seniai nebesuku galvos irnesakyk.gif  Jiem tik bile pašnekėt,pabėdavot ir galvom palinksėt doh.gif

turbut ir mane reiks rašyt ,nors nežinau bet širdis sako bus mergaitė smile.gif
Atsakyti