Nu ka Drakoniuku sezonas atidarytas
SLADAMA saldaus pienelio, ramiu nakteliu
SULEIMA suneli su pirmuoju gimtadieniu.
Jetau kaip bega laikas Atsimenu kai laukem tavo dziaugsmo, o po taves buvau as, rodos visai nesenai
Suleima,jau metai na ir greitai laikas bėga....
SVeikinam ir mes jus,su pirmuoju gimtadieniu
Harmonai?
Kaip tau kada? planuojamas cp? Kiek laiko leis nesiot? Kaip jauties?
LU laukiam ir tikimes kad valkatos neateis
Oj,neklausk Va,perkopiau 34 sva.lyg ir lengviau,bet baimių nemažiau.Gerai,kad ginė mano Kiekvieną kartą echo padaro ir nuramina
Tikiuosi išnešioti iki gegužės mėn. Noriu gegužukės O b pasvajoja,kad per jo gimtadienį,balandžio 28d Bet sakiau,tempsiu,gulėsiu kojas suspaudus,kad tik gegužės sulaukčiau
Šiaip viskas normaliai,tyrimai geri,mažytė aktyvi,Urtė labai laukia sesės
Lu
Papildyta:
Aga,CP. Sakė su manim stebuklų nebebus ir pati nei po metų nei po 10-ties gimdyt negalėsiu...
Bet,bet gi koks skirtumas,svarbu gyvas ir sveikas leliukas
QUOTE(kumpiene @ 2012 03 26, 14:37)
Harmonai?
Kaip tau kada? planuojamas cp? Kiek laiko leis nesiot? Kaip jauties?
LU laukiam ir tikimes kad valkatos neateis
Oj,neklausk Va,perkopiau 34 sva.lyg ir lengviau,bet baimių nemažiau.Gerai,kad ginė mano Kiekvieną kartą echo padaro ir nuramina
Tikiuosi išnešioti iki gegužės mėn. Noriu gegužukės O b pasvajoja,kad per jo gimtadienį,balandžio 28d Bet sakiau,tempsiu,gulėsiu kojas suspaudus,kad tik gegužės sulaukčiau
Šiaip viskas normaliai,tyrimai geri,mažytė aktyvi,Urtė labai laukia sesės
Lu
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 03 26, 14:48)
Aga,CP. Sakė su manim stebuklų nebebus ir pati nei po metų nei po 10-ties gimdyt negalėsiu...
QUOTE(*Aniri* @ 2012 03 26, 14:44)
SULEIMA suneli su pirmuoju gimtadieniu.
Jetau kaip bega laikas Atsimenu kai laukem tavo dziaugsmo, o po taves buvau as, rodos visai nesenai
Siaubingai greitai Nespėju džiaugtis naujais sūnuko atradimais, pirmaisiais žingsniukais Nespėsiu apsidairyt jau į darbuką reiks šuoliuot...
QUOTE(divėja @ 2012 03 26, 14:55)
Suleima,jau metai na ir greitai laikas bėga....
Ačiū už sveikinimus
Žinoma, svarbu kad leliukas sveikas, o pro kur jis gimė juk ne tiek svarbu mums - angeliukų mamoms
[/quote]
Tau dabar 2 CP bus tada?
man jau 2 CP buvo ir aš pati pagimdyt negalėsiu
jo,nesvarbu kaip,svarbu gyvas-sveikas kūdikis
[quote=Suleima,2012 03 26, 15:15]
tikrai kaip greit bėga laikas........ sūnaitėli su pirmuoju
tikrai kaip greit bėga laikas........ sūnaitėli su pirmuoju
QUOTE(Lu @ 2012 03 26, 15:30)
Tau dabar 2 CP bus tada?
man jau 2 CP buvo ir aš pati pagimdyt negalėsiu
jo,nesvarbu kaip,svarbu gyvas-sveikas kūdikis
Man dabar bus jau trečias CP. Pirmas buvo ekstrinis,mirė mano dukrytė Antras jau planinis,nes per mažas laiko tarpas buvo praėjęs,o dabar trečias irgi bus planinis.
Papildyta:
QUOTE(Suleima @ 2012 03 26, 15:15)
Žinoma, svarbu kad leliukas sveikas, o pro kur jis gimė juk ne tiek svarbu mums - angeliukų mamoms
QUOTE(divėja @ 2012 03 26, 16:57)
Man dabar bus jau trečias CP. Pirmas buvo ekstrinis,mirė mano dukrytė Antras jau planinis,nes per mažas laiko tarpas buvo praėjęs,o dabar trečias irgi bus planinis.
kaip suprantu Tu ir esi MERGAICIU MAMYTE ?
QUOTE(xiuke @ 2012 03 26, 15:58)
kaip suprantu Tu ir esi MERGAICIU MAMYTE ?
Aha,laukiam trečiosios dabar
QUOTE(divėja @ 2012 03 26, 17:00)
Aha,laukiam trečiosios dabar
AS TAIP PAT... bet nenusimenu, dziugu kazkaip...tik va aplinkiniams daugiau nusivylimo lyg mano situacijoj tas butu svarbu...tie zmones...
pazistama laukiasi pirmagymio, suzinojo, kad mergina, tai nelabai apsidziauge, mat vyras berno nor, nu sakau turesit antra bus bernas...tai nesenai grizo is echo, pasake: bernas, tai dbr laimingi...nu pagalvoju kartais...ar jum ta lytis dbr tokia svarbi, ko tu nori pati vaiko, ar , kad vyrui isiteiktum
QUOTE(xiuke @ 2012 03 26, 16:04)
AS TAIP PAT... bet nenusimenu, dziugu kazkaip...tik va aplinkiniams daugiau nusivylimo lyg mano situacijoj tas butu svarbu...tie zmones...
Ir vaivos juosta į mūsų kompanija dar
O dėl aplinkinių,jau seniai nebesuku galvos Jiem tik bile pašnekėt,pabėdavot ir galvom palinksėt
QUOTE(divėja @ 2012 03 26, 16:06)
Ir vaivos juosta į mūsų kompanija dar
O dėl aplinkinių,jau seniai nebesuku galvos Jiem tik bile pašnekėt,pabėdavot ir galvom palinksėt
turbut ir mane reiks rašyt ,nors nežinau bet širdis sako bus mergaitė