Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

nu fainai kad taip su darbu...jo su vaikais jau sunkiau...dabar kai atsisuko laikrodis tai isvis doh.gif jau taip sunku keltis budavo, bet dabar vel, kol savo ruoni pakelsiu darzelin biggrin.gif
Atsakyti
Raja 28 sveikinu su nauju darbeliu 4u.gif
Kalbejot apie gyd.vedeja. pati dirbu medicinoj ir zinau ir matau kad jai vedejas tai nereiskia kad jis ogo koks geras ir t.t. kai kurie ant tiek nupuse buna kad ziauru ir baisu blink.gif

xiuke neliudek ir nepasiduok liudesiui 4u.gif tau reikia geru emociju , geros nuotaikos mirksiukas.gif kad nuotaika pagerintu katinukas su gelyte mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 25, 15:08)
nu fainai kad taip su darbu...jo su vaikais jau sunkiau...dabar kai atsisuko laikrodis tai isvis doh.gif jau taip sunku keltis budavo, bet dabar vel, kol savo ruoni pakelsiu darzelin biggrin.gif

aha as irgi kol pakeliu, o dabar dar anksciau reiks keltis ir taip, tai bus cirkai po vsei programe doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 25, 15:54)
Raja 28   sveikinu su nauju darbeliu  4u.gif 
Kalbejot apie gyd.vedeja. pati dirbu medicinoj ir zinau ir matau kad jai vedejas tai nereiskia kad jis ogo koks geras ir t.t. kai kurie ant tiek nupuse buna kad ziauru ir baisu  blink.gif 

xiuke   neliudek ir nepasiduok liudesiui  4u.gif  tau reikia geru emociju , geros nuotaikos  mirksiukas.gif kad nuotaika pagerintu katinukas su gelyte  mirksiukas.gif

user posted image

dekui, dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip dzin tas laikas , nepajutau kad pasuktas i prieki smile.gif jai reiktu sukt ji sia nakti tai gal keltis i darba butu sunkoka ir pajusciau tada 4u.gif o dabar kazkaip nepajutau 4u.gif
Atsakyti
Raja sveikinimai tau su nauju darbu
kaip matai viskas lyg ir į gerą
taip ir toliau 4u.gif

o man šį kartą ,kaip nekeista,jokios įtakos laikrodžio pasukimas nedaro
tik faktas,kad dienos eis dar greičiau

vėluoja mmm
ir džiaugiuos
ir bijau
ir dar visko galvoju
Atsakyti
LU laikau kumscius nestuke.gif wub.gif siandiena tarp kitko GANDRU DIENA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 25, 19:11)
LU laikau kumscius  nestuke.gif  wub.gif   siandiena tarp kitko GANDRU DIENA   smile.gif

tada tu šiandien intensyviai atlik namų darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos

Ačiū labai už sveikinimus, likau pamaloninta wub.gif wub.gif

QUOTE(Lu @ 2012 03 25, 18:40)

vėluoja mmm
ir džiaugiuos
ir bijau
ir dar visko  galvoju

Laikau kumštukus už tave 4u.gif 4u.gif Gandrų diena biggrin.gif
Atsakyti
Lu - laikau kumscius kad tos mmm ir neateitu! 4u.gif Man preitos velavo beveik savaite, jau ir prisigalvojau nestumo pozymiu milijona... ir atejo bjaurybes... Spejau nestumo testa sugadinti viena ir uz pusvalandzio sulaukiau verysad.gif

Suleima - nesupratau... kaip ir naujienu laukiam is taves, kur josss????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 25, 12:08)
Sveikutes  4u.gif 

Idomu kaip Sladama  g.gif  gal jau glebyje laiko savo leliuka  wub.gif

Sveikos Mamos ir likimo drauges.Esu dekinga labai labai jums visoms kad esat..Tik jus man padejot kai buvo nenusakomai sunku ir iki sirdies gelmiu skauda..Nemoku taip graziai rasyti kaip Vaivos Juosta bet jau priimkit taip kaip yra..
Tas laukimas... Ilgai lauktas džiaugsmas... Tai mano mažyles kelias į pasaulį. Dar minutė, kita... Ir štai pirmas klyksmas, mūsų žvilgsniai susitiko.. neapsakomas jausmas. As mama... Vienintelė,nepakartojama, nuo šiol as visas pasaulis jai, o man ji- visas gyvenimas.
Mano pareiga- rūpintis,mylėti,glausti,paguosti,subarti,atleisti. Ji- mavo širdelės dalis,mano gyvenimo džiaugsmas...Atrodo lauktas amzinybe..
Sulaukiau ir nemoku apsakyti ka jauciu..
Sulaukiau savo dziaugsmo wub.gif 23/03/2012 3.5kg
Aciu dar karta jums visoms kad esate.
Visoms laukiancioms linkiu sulaukti to didziulio dziaugsmo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 25 kovo 2012 - 22:30
QUOTE(Sladama @ 2012 03 25, 23:29)
Sveikos Mamos ir likimo drauges.Esu dekinga labai labai jums visoms kad esat..Tik jus man padejot kai buvo nenusakomai sunku ir iki sirdies gelmiu skauda..Nemoku taip graziai rasyti kaip Vaivos Juosta bet jau priimkit taip kaip yra..
Tas laukimas... Ilgai lauktas džiaugsmas... Tai mano mažyles kelias į pasaulį. Dar minutė, kita... Ir štai pirmas klyksmas, mūsų žvilgsniai susitiko.. neapsakomas jausmas. As mama... Vienintelė,nepakartojama, nuo šiol as visas pasaulis jai, o man ji- visas gyvenimas.
Mano pareiga- rūpintis,mylėti,glausti,paguosti,subarti,atleisti. Ji- mavo širdelės dalis,mano gyvenimo džiaugsmas...Atrodo lauktas amzinybe..
Sulaukiau ir nemoku apsakyti ka jauciu..
Sulaukiau savo dziaugsmo wub.gif  23/03/2012 3.5kg
Aciu dar karta jums visoms kad esate.
Visoms laukiancioms linkiu sulaukti to didziulio dziaugsmo smile.gif

JETUS NET SUSIGRAUDINAU...DIDELIAUSI SVEIKINIMAI, AUKIT DIDELĖS, STIPRĖKIT, GARDŽIUOKITĖS SALDŽIU PIENELIU...MAMYTEI GREIČIAU ATSIGAUTI PO VISŲ GIMDYMŲ... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sladama sviekinimai 4u.gif sulaukus mazyles...greit atgaukit jegas, aukit ir stiprekit...bukit laimingos wub.gif sekmes... wub.gif wub.gif wub.gif
kuo vardu bus mazyle? 4u.gif
Atsakyti