nu fainai kad taip su darbu...jo su vaikais jau sunkiau...dabar kai atsisuko laikrodis tai isvis jau taip sunku keltis budavo, bet dabar vel, kol savo ruoni pakelsiu darzelin
Raja 28 sveikinu su nauju darbeliu
Kalbejot apie gyd.vedeja. pati dirbu medicinoj ir zinau ir matau kad jai vedejas tai nereiskia kad jis ogo koks geras ir t.t. kai kurie ant tiek nupuse buna kad ziauru ir baisu
xiuke neliudek ir nepasiduok liudesiui tau reikia geru emociju , geros nuotaikos kad nuotaika pagerintu katinukas su gelyte
Kalbejot apie gyd.vedeja. pati dirbu medicinoj ir zinau ir matau kad jai vedejas tai nereiskia kad jis ogo koks geras ir t.t. kai kurie ant tiek nupuse buna kad ziauru ir baisu
xiuke neliudek ir nepasiduok liudesiui tau reikia geru emociju , geros nuotaikos kad nuotaika pagerintu katinukas su gelyte
QUOTE(xiuke @ 2012 03 25, 15:08)
nu fainai kad taip su darbu...jo su vaikais jau sunkiau...dabar kai atsisuko laikrodis tai isvis jau taip sunku keltis budavo, bet dabar vel, kol savo ruoni pakelsiu darzelin
aha as irgi kol pakeliu, o dabar dar anksciau reiks keltis ir taip, tai bus cirkai po vsei programe
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 25, 15:54)
Raja 28 sveikinu su nauju darbeliu
dekui, dekui
Man tai kazkaip dzin tas laikas , nepajutau kad pasuktas i prieki jai reiktu sukt ji sia nakti tai gal keltis i darba butu sunkoka ir pajusciau tada o dabar kazkaip nepajutau
LU laikau kumscius siandiena tarp kitko GANDRU DIENA
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 25, 19:11)
tada tu šiandien intensyviai atlik namų darbus
Labos
Ačiū labai už sveikinimus, likau pamaloninta
Laikau kumštukus už tave Gandrų diena
Ačiū labai už sveikinimus, likau pamaloninta
QUOTE(Lu @ 2012 03 25, 18:40)
Laikau kumštukus už tave Gandrų diena
Lu - laikau kumscius kad tos mmm ir neateitu! Man preitos velavo beveik savaite, jau ir prisigalvojau nestumo pozymiu milijona... ir atejo bjaurybes... Spejau nestumo testa sugadinti viena ir uz pusvalandzio sulaukiau
Suleima - nesupratau... kaip ir naujienu laukiam is taves, kur josss?????
Suleima - nesupratau... kaip ir naujienu laukiam is taves, kur josss?????
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 25, 12:08)
Sveikos Mamos ir likimo drauges.Esu dekinga labai labai jums visoms kad esat..Tik jus man padejot kai buvo nenusakomai sunku ir iki sirdies gelmiu skauda..Nemoku taip graziai rasyti kaip Vaivos Juosta bet jau priimkit taip kaip yra..
Tas laukimas... Ilgai lauktas džiaugsmas... Tai mano mažyles kelias į pasaulį. Dar minutė, kita... Ir štai pirmas klyksmas, mūsų žvilgsniai susitiko.. neapsakomas jausmas. As mama... Vienintelė,nepakartojama, nuo šiol as visas pasaulis jai, o man ji- visas gyvenimas.
Mano pareiga- rūpintis,mylėti,glausti,paguosti,subarti,atleisti. Ji- mavo širdelės dalis,mano gyvenimo džiaugsmas...Atrodo lauktas amzinybe..
Sulaukiau ir nemoku apsakyti ka jauciu..
Sulaukiau savo dziaugsmo 23/03/2012 3.5kg
Aciu dar karta jums visoms kad esate.
Visoms laukiancioms linkiu sulaukti to didziulio dziaugsmo
QUOTE(Sladama @ 2012 03 25, 23:29)
Sveikos Mamos ir likimo drauges.Esu dekinga labai labai jums visoms kad esat..Tik jus man padejot kai buvo nenusakomai sunku ir iki sirdies gelmiu skauda..Nemoku taip graziai rasyti kaip Vaivos Juosta bet jau priimkit taip kaip yra..
Tas laukimas... Ilgai lauktas džiaugsmas... Tai mano mažyles kelias į pasaulį. Dar minutė, kita... Ir štai pirmas klyksmas, mūsų žvilgsniai susitiko.. neapsakomas jausmas. As mama... Vienintelė,nepakartojama, nuo šiol as visas pasaulis jai, o man ji- visas gyvenimas.
Mano pareiga- rūpintis,mylėti,glausti,paguosti,subarti,atleisti. Ji- mavo širdelės dalis,mano gyvenimo džiaugsmas...Atrodo lauktas amzinybe..
JETUS NET SUSIGRAUDINAU...DIDELIAUSI SVEIKINIMAI, AUKIT DIDELĖS, STIPRĖKIT, GARDŽIUOKITĖS SALDŽIU PIENELIU...MAMYTEI GREIČIAU ATSIGAUTI PO VISŲ GIMDYMŲ...
Sladama sviekinimai sulaukus mazyles...greit atgaukit jegas, aukit ir stiprekit...bukit laimingos sekmes...
kuo vardu bus mazyle?
kuo vardu bus mazyle?