monikam kokia jau didele , kokia grazute
O tai baliukiu nusimato rimtu ir linksmu
Raja28 aukstyn nosi as tai dar nepasiduodu ir nenuleidziu nosies , dar vis keliu aukstyn ir tu man kelk ja
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 21, 17:04)
monikam kokia jau didele , kokia grazute
Raja28 aukstyn nosi as tai dar nepasiduodu ir nenuleidziu nosies , dar vis keliu aukstyn ir tu man kelk ja
aciuuuuu mergaites, paaaagaliau ledai pajudejo, pradedu darbuotis
Je tau koks geras oras lauke taip faina eina sau
QUOTE(žvelsa @ 2012 03 23, 11:01)
Suleima, su gimtadieniu tave
Bona-pari, ir tave su praėjusiu ar būsimu gimtadieniu Tegu išsipildo didžiausia tavo svajonė
Papildyta:
Geros naujienos. Sėkmės tau
Bona-pari, ir tave su praėjusiu ar būsimu gimtadieniu Tegu išsipildo didžiausia tavo svajonė
Papildyta:
Geros naujienos. Sėkmės tau
ačiū labai mano gimt 28d nuostabi puokkštė
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2012 03 22, 16:41)
aciuuuuu mergaites, paaaagaliau ledai pajudejo, pradedu darbuotis
na kaip faina sėkmės tau dideliausios
Papildyta:
suleima su tavo diena
QUOTE(sandrynja @ 2012 03 16, 05:39)
Linkiu begalinės stiprybės mūsų nėštukėms
Kažin, ar nieks iš mūsų mergaičių neturi Sigutės kontaktų? Ji manau daug galėtu padėt tau Bona...kiek pamenu gydytojai labai jai padėjo. Gal bent patartų pas kokį gydytoją kreiptis
Gražaus pavasario, Jums mielosios...
Kažin, ar nieks iš mūsų mergaičių neturi Sigutės kontaktų? Ji manau daug galėtu padėt tau Bona...kiek pamenu gydytojai labai jai padėjo. Gal bent patartų pas kokį gydytoją kreiptis
Gražaus pavasario, Jums mielosios...
Atsimenu, kad SiguteS lankėsi pas gyd. Gintautą iš Kauno klinikų.
QUOTE(carramele @ 2012 03 24, 21:31)
Atsimenu, kad SiguteS lankėsi pas gyd. Gintautą iš Kauno klinikų.
skaičiau apie ši gyd yra ir prastų atsiliepimų
Sveikos
Tikiuos tau bus viskas ok. O apie si gydytoja deja as negaliu pasakyti nieko gero Ir niekad pas ji neiciau... ir nerekomenduociau...
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 25, 10:38)
Tikiuos tau bus viskas ok. O apie si gydytoja deja as negaliu pasakyti nieko gero Ir niekad pas ji neiciau... ir nerekomenduociau...
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 25, 10:38)
As nieko blogo apie ji nepasakyciau, jis dare viska del mano mergyciu...Kiek pamenu ir Sigute gerai apie ji atsiliepe. Bet...kiek zmoniu tiek nuomoniu...
Sveikutes
Idomu kaip Sladama gal jau glebyje laiko savo leliuka
Idomu kaip Sladama gal jau glebyje laiko savo leliuka
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 25, 12:38)
sveikos
as kai gulejau jis buvo skyriaus vedejas, ir jo nuomone paskutine budavo...daug neteko susidurti, bet va atsimenu viena vizitacija, visi susirinko, gydytoja ten pasakoja apie viena paciente, jis isklause-sako paleidziam, ta gyd sako gal nereikia gydytojau...sako tegul eina tyr geri...ta mergina ir isejo namo,isvaziavo truliku kaip supratau ir ka manot po 2val sugrizo atgal, nes kraujuot pradejo...tad...turint profesoriaus varda, dar nereiskia, kad visiems itiksi cia turbut gerai kol gerai...
Raja tai kuo busi? kas per pareigos? nu va padirbesi ir atskris gandrai...neprailgs neilaukimo , nei nesiojimo laikas...
as be nuotaikos gyvenu...viskas nervina...noretusi kur nors i negyvenama sala ir geriausiai , kad be vaiku be vyru, be giminiu...deja deja...jau velu
QUOTE(xiuke @ 2012 03 25, 14:23)
sveikos
as kai gulejau jis buvo skyriaus vedejas, ir jo nuomone paskutine budavo...daug neteko susidurti, bet va atsimenu viena vizitacija, visi susirinko, gydytoja ten pasakoja apie viena paciente, jis isklause-sako paleidziam, ta gyd sako gal nereikia gydytojau...sako tegul eina tyr geri...ta mergina ir isejo namo,isvaziavo truliku kaip supratau ir ka manot po 2val sugrizo atgal, nes kraujuot pradejo...tad...turint profesoriaus varda, dar nereiskia, kad visiems itiksi cia turbut gerai kol gerai...
Raja tai kuo busi? kas per pareigos? nu va padirbesi ir atskris gandrai...neprailgs neilaukimo , nei nesiojimo laikas...
as be nuotaikos gyvenu...viskas nervina...noretusi kur nors i negyvenama sala ir geriausiai , kad be vaiku be vyru, be giminiu...deja deja...jau velu
mane irgi jis isleido , nors puse valandos echo ziurejo analyzavo , kazkas ji ten neramino, bet tik tepasake kad toki atstuma man nevalia vazineti, lyg atsimesdamas savo atsakomybe mano kaltei del vaziavimo ko pasekoje rezultatas praejus savaitei liudnas Kazkaip as tikejausi didesnio profesionalumo, bet turbut kiekviena is musu to tikisi, bet neviskas ir gydytoju rankose, bet...kartais pagalvoju gal butu uzteke jei butu skyre gulima rezima pilnai, pilvo spazmus slopinanciu, kraujavima mazinanciu vaistu Bet yra kaip yra dabar.
Na tikiuosi ir as kad darbas man bus i nauda nors uzgrius kiti rupesciai, nes reiks suktis vienai su vaiku kaip voverei , bet kaip nors o busiu juriste Darbas terminuotas kol kita darbuotoja dekrete, bet gal ir gerai ir patirties bus ir nespes atsibosti, ir nesijausiu blogai jei aplankyt nuspres ir gandrai
o tu laikykis, nepasiduok blogom emocijom !!!
Progininkems