Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

monikam kokia jau didele , kokia grazute wub.gif
O tai baliukiu nusimato rimtu ir linksmu thumbup.gif smile.gif

Raja28 aukstyn nosi 4u.gif as tai dar nepasiduodu ir nenuleidziu nosies , dar vis keliu aukstyn mirksiukas.gif ir tu man kelk ja mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 21, 17:04)
monikam   kokia jau didele , kokia grazute  wub.gif 
O tai baliukiu nusimato rimtu ir linksmu  thumbup.gif  smile.gif 

Raja28 aukstyn nosi  4u.gif  as tai dar nepasiduodu ir nenuleidziu nosies , dar vis keliu aukstyn  mirksiukas.gif  ir tu man kelk ja  mirksiukas.gif

aciuuuuu mergaites, paaaagaliau ledai pajudejo, pradedu darbuotis thumbup.gif thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
Je tau koks geras oras lauke thumbup.gif taip faina eina sau thumbup.gif
Atsakyti
Suleima, su gimtadieniu tave user posted image

Bona-pari, ir tave su praėjusiu ar būsimu gimtadieniu user posted image Tegu išsipildo didžiausia tavo svajonė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2012 03 22, 16:41)
aciuuuuu mergaites, paaaagaliau ledai pajudejo, pradedu darbuotis thumbup.gif  thumbup.gif yahoo.gif

thumbup.gif Geros naujienos. Sėkmės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2012 03 23, 11:01)
Suleima, su gimtadieniu tave user posted image

Bona-pari, ir tave su praėjusiu ar būsimu gimtadieniu user posted image Tegu išsipildo didžiausia tavo svajonė  4u.gif
Papildyta:

thumbup.gif Geros naujienos. Sėkmės tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū labai oro_buckis.gif mano gimt 28d nuostabi puokkštė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2012 03 22, 16:41)
aciuuuuu mergaites, paaaagaliau ledai pajudejo, pradedu darbuotis thumbup.gif  thumbup.gif yahoo.gif

na kaip faina sėkmės tau dideliausios 4u.gif
Papildyta:
suleima su tavo diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2012 03 16, 05:39)
Linkiu begalinės stiprybės mūsų nėštukėms oro_buckis.gif
Kažin, ar nieks iš mūsų mergaičių neturi Sigutės kontaktų? Ji manau daug galėtu padėt tau Bona...kiek pamenu gydytojai labai jai padėjo. Gal bent patartų pas kokį gydytoją kreiptis g.gif
Gražaus pavasario, Jums mielosios...

Atsimenu, kad SiguteS lankėsi pas gyd. Gintautą iš Kauno klinikų.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2012 03 24, 21:31)
Atsimenu, kad SiguteS lankėsi pas gyd. Gintautą iš Kauno klinikų.

skaičiau apie ši gyd yra ir prastų atsiliepimų verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 25, 10:38)
skaičiau apie ši gyd yra ir prastų atsiliepimų verysad.gif  doh.gif

Tikiuos tau bus viskas ok. O apie si gydytoja deja as negaliu pasakyti nieko gero doh.gif Ir niekad pas ji neiciau... ir nerekomenduociau...
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 25, 10:38)

As nieko blogo apie ji nepasakyciau, jis dare viska del mano mergyciu...Kiek pamenu ir Sigute gerai apie ji atsiliepe. Bet...kiek zmoniu tiek nuomoniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 25 kovo 2012 - 12:56
Sveikutes 4u.gif

Idomu kaip Sladama g.gif gal jau glebyje laiko savo leliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 25, 12:38)

sveikos 4u.gif
as kai gulejau jis buvo skyriaus vedejas, ir jo nuomone paskutine budavo...daug neteko susidurti, bet va atsimenu viena vizitacija, visi susirinko, gydytoja ten pasakoja apie viena paciente, jis isklause-sako paleidziam, ta gyd sako gal nereikia gydytojau...sako tegul eina tyr geri...ta mergina ir isejo namo,isvaziavo truliku kaip supratau ir ka manot po 2val sugrizo atgal, nes kraujuot pradejo...tad...turint profesoriaus varda, dar nereiskia, kad visiems itiksi mirksiukas.gif cia turbut gerai kol gerai... smile.gif
Raja tai kuo busi? smile.gif kas per pareigos? nu va padirbesi ir atskris gandrai...neprailgs neilaukimo , nei nesiojimo laikas... 4u.gif

as be nuotaikos gyvenu...viskas nervina...noretusi kur nors i negyvenama sala ir geriausiai , kad be vaiku be vyru, be giminiu...deja deja...jau velu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 25, 14:23)
sveikos 4u.gif
as kai gulejau jis buvo skyriaus vedejas, ir jo nuomone paskutine budavo...daug neteko susidurti, bet va atsimenu viena vizitacija, visi susirinko, gydytoja ten pasakoja apie viena paciente, jis isklause-sako paleidziam, ta gyd sako gal nereikia gydytojau...sako tegul eina tyr geri...ta mergina ir isejo namo,isvaziavo truliku kaip supratau ir ka manot po 2val sugrizo atgal, nes kraujuot pradejo...tad...turint profesoriaus varda, dar nereiskia, kad visiems itiksi mirksiukas.gif cia turbut gerai kol gerai... smile.gif
Raja tai kuo busi? smile.gif kas per pareigos? nu va padirbesi ir atskris gandrai...neprailgs neilaukimo , nei nesiojimo laikas... 4u.gif

as be nuotaikos gyvenu...viskas nervina...noretusi kur nors i negyvenama sala ir geriausiai , kad be vaiku be vyru, be giminiu...deja deja...jau velu smile.gif

mane irgi jis isleido , nors puse valandos echo ziurejo analyzavo , kazkas ji ten neramino, bet tik tepasake kad toki atstuma man nevalia vazineti, lyg atsimesdamas savo atsakomybe mano kaltei del vaziavimo ko pasekoje rezultatas praejus savaitei liudnas verysad.gif Kazkaip as tikejausi didesnio profesionalumo, bet turbut kiekviena is musu to tikisi, bet neviskas ir gydytoju rankose, bet...kartais pagalvoju gal butu uzteke jei butu skyre gulima rezima pilnai, pilvo spazmus slopinanciu, kraujavima mazinanciu vaistu g.gif Bet yra kaip yra dabar.

Na tikiuosi ir as kad darbas man bus i nauda nors uzgrius kiti rupesciai, nes reiks suktis vienai su vaiku kaip voverei doh.gif , bet kaip nors mirksiukas.gif o busiu juriste ax.gif Darbas terminuotas kol kita darbuotoja dekrete, bet gal ir gerai ir patirties bus ir nespes atsibosti, ir nesijausiu blogai jei aplankyt nuspres ir gandrai mirksiukas.gif

o tu laikykis, nepasiduok blogom emocijom mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!

Progininkems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 25 kovo 2012 - 13:38