Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Dirbam ta linkme,šį mėn mm jau tikiuos nesulaukt ax.gif
bet nežinia kaip bus

O lauke tai žiauru,mano nuomojamo buto seni langai barška doh.gif
Atsakyti
Bona -pari zinau kad kazkada tavo turejo ar turi but tortadienis, man atrodo kad jau buvo, ar ne tik si savaitgali kuris buvo 4u.gif Sveikinu su tortadieniu ( su praejusiu ar artejanciu) mirksiukas.gif user posted image

LU laikau kumstukus kad neateitu nelabosios mm 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Tauskute už kumštukus
bet tu geriau didelius kumščius laikyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 19:11)
Ačiū Tauskute už kumštukus
bet tu geriau didelius kumščius laikyk biggrin.gif

Didelius ir laikau
mirksiukas.gif

monikam matau kad esi smile.gif kaip laikaisi? kaip grazuolyte ? wub.gif kaip darbas tau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 08:01)

ir tai pavyzdys ,kad skaudėt niekada nenustos

... žiauru.
Aš kartais nesusivokiu savo jausmuose... kartais man atrodo, kad vis dar labai skauda...
kartais - kad tik labai ilgiuosi....
Bet visada visada prisimenu..
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 03 19, 19:48)
... žiauru.
Aš kartais nesusivokiu savo jausmuose... kartais man atrodo, kad vis dar labai skauda...
kartais - kad tik labai ilgiuosi....
Bet visada visada prisimenu..

Aš kartais tai prisimenu su tokiu ilgesiu,su tokiu maloniu ilgesiu
kitą kartą man atrodo,kad plyšiu perpus iš skausmo kaip ilgiuosi Jos savo įsčiose,Jos judesiukų
atiduočiau visą gyvenimą,kad būčiau galėjus pabūti dar nors bent vieną dieną Jos mama
suspėti Ją pamatyti

labai graudu šiandien man
Papildyta:
Sladama,alio,tu vis dar čia
kada jau? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 18:55)
Aš kartais tai prisimenu su tokiu ilgesiu,su tokiu maloniu ilgesiu
kitą kartą man atrodo,kad plyšiu perpus iš skausmo kaip ilgiuosi Jos savo įsčiose,Jos judesiukų
atiduočiau visą gyvenimą,kad būčiau galėjus pabūti dar nors bent vieną dieną Jos mama
suspėti Ją pamatyti

labai graudu šiandien man
Papildyta:
Sladama,alio,tu vis dar čia
kada jau? wub.gif

As vis paskaitineju kiekviena diena..Isijungiau posityva-ta prasme galvoju ir kalu sau i galva kad viskas bus thumbup.gif ...Apie savaitgali pranesiu.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 19, 19:38)

monikam   matau kad esi  smile.gif  kaip laikaisi? kaip grazuolyte ?  wub.gif  kaip darbas tau?  smile.gif

Sveikutes 4u.gif
man sekasi neblogai, darbas ir namai... pavargstu darbe po bemiegiu naktu, bet ka jau padarysi, svarbu, kad vaikuciai sveiki ir linksmi smile.gif mazoji auga, paziuriu vis i ja, tokia didele atrodo, o nesenai skaiciavom nestumo savaites wub.gif uz poros savaiciu skrendam i lt, paskaitineju, kad orai nekokie, tikuos pasitaisys iki mum gryztant ax.gif

xiuke ir bona-pari stiprybes jums, tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano irgi minusine grupe, labai bijojau as tu antikunu, bet aciu d neatsirado ju pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 18:04)
Dirbam ta linkme,šį mėn mm jau tikiuos nesulaukt ax.gif

ir as laikau pacius didziausius kumscius ir nuosirdziai linkiu ju nesulaukt
Papildyta:
o skausmas...nuo siol jis musu palydovas, kaip ir ilgesys, liudesys...tereikia ismokt su jais gyvent...kolkas vis dar sunkiai suvokiu savo busena, kartais tikrai tas ilgesys toks malonus buna, o kartais veriantis iki beprotybes, skausmas - jo bijau, nes tada norisi tik iseit paciai, pas ji, pas savo sunu...bet negaliu zinau, ka reiskia netekt savo vaiko ir kaip po to reikia gyvent, negaliu to padaryt savo mamai...
ketvirtadieni musu laukia laidotuves...bijau tos dienos, bet kartu ir laukiu, nes vel busiu taip arti savo sunaus...
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2012 03 19, 23:29)
As vis paskaitineju kiekviena diena..Isijungiau posityva-ta prasme galvoju ir kalu sau i galva kad viskas bus thumbup.gif ...Apie savaitgali pranesiu.

Šaunuolė,mintys visagalės
mintimis ir aš su tavimi
viskas bus gerai,negali būti kitaip
Laukiu savaitgalio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 20, 07:25)
Šaunuolė,mintys visagalės
mintimis ir aš su tavimi
viskas bus gerai,negali būti kitaip
Laukiu savaitgalio rolleyes.gif

Aciu Laura.
As kai norejau kuo greiciau pastot po viso kosmaro,nes kitaip nepavadinsi tai nusipirkau vaisingumo monitoriu(clearblue).Pirma men jis nustatinejo mano vaisingas dienas,o antra men as jau nestuke.gif Zinoma gal kitos pasakys jau jei bus lemta tai ir pastosi,bet..Man tai padejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 20 kovo 2012 - 09:17
pirmiausia visoms labai, labaiiii ačiū už palaikymą 4u.gif
ačių Tauškut už puokkšte nuostabiu gėliu 4u.gif nuotaikos pas mane visokios viduje degu ,kitiems to nerodau,rytoj skambinsiu genetikei ir lauksiu kada priims ,vel ekskopuos nes vandenų tyrimas atsimeta,antikunius tik 24 sav tikrins doh.gif . turėjau svečių,buvo v.brolio žmona ji nestuke.gif džiaugėsi kad gali pasirinti data kada cezaris bus,( ji gimdo geguže) tai va vis tarsi botagu gaučiau,kad aš tai negaliu net pasidžiaugti kad laukiuos doh.gif nes mano pabaiga labai miglota verysad.gif
visom laukiančiom savo 2veju juosteliu,dideles sekmes ir greičiau pranešti 4u.gif 4u.gif
sladamai greičiau susitikti su savo svajone
V.J tarsi mano juosmai užrašyti verysad.gif
zaroboba console.gif laikykis mes su tavimi
ir dar labai ačiū kad jus čia esat 4u.gif
xsiuke kaip tu laikais gal jau tavo bedelės traukias?
Atsakyti