Dirbam ta linkme,šį mėn mm jau tikiuos nesulaukt
bet nežinia kaip bus
O lauke tai žiauru,mano nuomojamo buto seni langai barška
Bona -pari zinau kad kazkada tavo turejo ar turi but tortadienis, man atrodo kad jau buvo, ar ne tik si savaitgali kuris buvo Sveikinu su tortadieniu ( su praejusiu ar artejanciu)
LU laikau kumstukus kad neateitu nelabosios mm
LU laikau kumstukus kad neateitu nelabosios mm
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 19:11)
Didelius ir laikau
monikam matau kad esi kaip laikaisi? kaip grazuolyte ? kaip darbas tau?
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 08:01)
... žiauru.
Aš kartais nesusivokiu savo jausmuose... kartais man atrodo, kad vis dar labai skauda...
kartais - kad tik labai ilgiuosi....
Bet visada visada prisimenu..
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 03 19, 19:48)
... žiauru.
Aš kartais nesusivokiu savo jausmuose... kartais man atrodo, kad vis dar labai skauda...
Aš kartais tai prisimenu su tokiu ilgesiu,su tokiu maloniu ilgesiu
kitą kartą man atrodo,kad plyšiu perpus iš skausmo kaip ilgiuosi Jos savo įsčiose,Jos judesiukų
atiduočiau visą gyvenimą,kad būčiau galėjus pabūti dar nors bent vieną dieną Jos mama
suspėti Ją pamatyti
labai graudu šiandien man
Papildyta:
Sladama,alio,tu vis dar čia
kada jau?
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 18:55)
Aš kartais tai prisimenu su tokiu ilgesiu,su tokiu maloniu ilgesiu
kitą kartą man atrodo,kad plyšiu perpus iš skausmo kaip ilgiuosi Jos savo įsčiose,Jos judesiukų
atiduočiau visą gyvenimą,kad būčiau galėjus pabūti dar nors bent vieną dieną Jos mama
suspėti Ją pamatyti
Papildyta:
kada jau?
suspėti Ją pamatyti
Papildyta:
kada jau?
As vis paskaitineju kiekviena diena..Isijungiau posityva-ta prasme galvoju ir kalu sau i galva kad viskas bus ...Apie savaitgali pranesiu.
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 19, 19:38)
Sveikutes
man sekasi neblogai, darbas ir namai... pavargstu darbe po bemiegiu naktu, bet ka jau padarysi, svarbu, kad vaikuciai sveiki ir linksmi mazoji auga, paziuriu vis i ja, tokia didele atrodo, o nesenai skaiciavom nestumo savaites uz poros savaiciu skrendam i lt, paskaitineju, kad orai nekokie, tikuos pasitaisys iki mum gryztant
xiuke ir bona-pari stiprybes jums, tikiu, kad viskas bus gerai
mano irgi minusine grupe, labai bijojau as tu antikunu, bet aciu d neatsirado ju pas mane...
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 18:04)
Dirbam ta linkme,šį mėn mm jau tikiuos nesulaukt
ir as laikau pacius didziausius kumscius ir nuosirdziai linkiu ju nesulaukt
Papildyta:
o skausmas...nuo siol jis musu palydovas, kaip ir ilgesys, liudesys...tereikia ismokt su jais gyvent...kolkas vis dar sunkiai suvokiu savo busena, kartais tikrai tas ilgesys toks malonus buna, o kartais veriantis iki beprotybes, skausmas - jo bijau, nes tada norisi tik iseit paciai, pas ji, pas savo sunu...bet negaliu zinau, ka reiskia netekt savo vaiko ir kaip po to reikia gyvent, negaliu to padaryt savo mamai...
ketvirtadieni musu laukia laidotuves...bijau tos dienos, bet kartu ir laukiu, nes vel busiu taip arti savo sunaus...
QUOTE(Sladama @ 2012 03 19, 23:29)
As vis paskaitineju kiekviena diena..Isijungiau posityva-ta prasme galvoju ir kalu sau i galva kad viskas bus ...Apie savaitgali pranesiu.
Šaunuolė,mintys visagalės
mintimis ir aš su tavimi
viskas bus gerai,negali būti kitaip
Laukiu savaitgalio
QUOTE(Lu @ 2012 03 20, 07:25)
Šaunuolė,mintys visagalės
mintimis ir aš su tavimi
Laukiu savaitgalio
mintimis ir aš su tavimi
Laukiu savaitgalio
Aciu Laura.
As kai norejau kuo greiciau pastot po viso kosmaro,nes kitaip nepavadinsi tai nusipirkau vaisingumo monitoriu(clearblue).Pirma men jis nustatinejo mano vaisingas dienas,o antra men as jau Zinoma gal kitos pasakys jau jei bus lemta tai ir pastosi,bet..Man tai padejo.
pirmiausia visoms labai, labaiiii ačiū už palaikymą
ačių Tauškut už puokkšte nuostabiu gėliu nuotaikos pas mane visokios viduje degu ,kitiems to nerodau,rytoj skambinsiu genetikei ir lauksiu kada priims ,vel ekskopuos nes vandenų tyrimas atsimeta,antikunius tik 24 sav tikrins . turėjau svečių,buvo v.brolio žmona ji džiaugėsi kad gali pasirinti data kada cezaris bus,( ji gimdo geguže) tai va vis tarsi botagu gaučiau,kad aš tai negaliu net pasidžiaugti kad laukiuos nes mano pabaiga labai miglota
visom laukiančiom savo 2veju juosteliu,dideles sekmes ir greičiau pranešti
sladamai greičiau susitikti su savo svajone
V.J tarsi mano juosmai užrašyti
zaroboba laikykis mes su tavimi
ir dar labai ačiū kad jus čia esat
xsiuke kaip tu laikais gal jau tavo bedelės traukias?
ačių Tauškut už puokkšte nuostabiu gėliu nuotaikos pas mane visokios viduje degu ,kitiems to nerodau,rytoj skambinsiu genetikei ir lauksiu kada priims ,vel ekskopuos nes vandenų tyrimas atsimeta,antikunius tik 24 sav tikrins . turėjau svečių,buvo v.brolio žmona ji džiaugėsi kad gali pasirinti data kada cezaris bus,( ji gimdo geguže) tai va vis tarsi botagu gaučiau,kad aš tai negaliu net pasidžiaugti kad laukiuos nes mano pabaiga labai miglota
visom laukiančiom savo 2veju juosteliu,dideles sekmes ir greičiau pranešti
sladamai greičiau susitikti su savo svajone
V.J tarsi mano juosmai užrašyti
zaroboba laikykis mes su tavimi
ir dar labai ačiū kad jus čia esat
xsiuke kaip tu laikais gal jau tavo bedelės traukias?