Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 15, 10:42)
ačiū žvelsiuk,tauškut, važiuosiu pas gyd verdikto klausytis, labai norėčiau kad viskas susitvarkytu,bet kiek skaitinėjau jei jau atsiranda tai labai maža tikimybė kad  viskas baigsis gerai cray.gif

Dieve, jei esi danguje.....suteik Bona - pari džiaugsmą...maldauju...
Labai palaikau tave, viskas bus gerai console.gif

O aš... atkentėjau susirietus 03.13... Mintyse paišiau savo dukružės penktajį gimtadienį.. viskas dažėsi juodai baltomis spalvomis..nieko spalvoto.. nieko linksmo.. tik skauda.. na kodėl žmonės sako kad laikas gydo...nė velnio jis negydo verysad.gif Kodėl visad pamačius ant paminkliuko vardą "Paulytė" byra ašaros... kodėl yra dvi datos kurios visad prasideda ašaromis.. gimtadienis ir .....
ar ateis diena kai bus kitaip..
Atsakyti

Bona-pari, apkabinu tave ir laikau kumsčius kad tik viskas jums būtų gerai.....

QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 16, 09:07)
pagal prisijiungima seniai buvo išvis mamu klube,senokai ir čia pas mus buvo

Bona-pari pabandyk parašyt Sigutei į el. paštą. Gal atsilieps.

Suleima, su tyliuoju gimtadieniu tavo Paulytę.......
Atsakyti
gyd.sitie zodziai dar jauni... mane zudo. ir zmones taip sako kurie nesupranta kad pastot nera taip lengva kaip galvoja , nera taip lengva isnesiot , grizt namo su leliuku... as metus jau ... ir va vis neigiamas rezultatas , kaip Raja 28 sako: dziaugsma patirt noretusi vel bemieges naktis, ir t.t. o as sito dziaugsmo dar nepaturejau o taip norisi pajust be mieges naktis, be tvarkes namie ir .t.t. kaip noretusi... kai drauges kalba kad kokios vargses jokio poilsio nera vaikai vargina , triuksmas, ... tada ir norisi pasakyt dziaugites... bet nutyliu nes kam sakyt jai jos nesupras.
Noretusi grizt namo ir i ejusi i namus isvyst maza sypsena, apkabinimo... bet pasitinka mane visada katyte , visada svelniai glostosi , lipa ant ranku kad paimciau ja paniurkit.

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 16, 15:48)
gyd.sitie zodziai dar jauni... mane zudo. ir zmones taip sako kurie nesupranta kad pastot nera taip lengva kaip galvoja , nera taip lengva isnesiot , grizt namo su leliuku... as metus jau ... ir va vis neigiamas rezultatas , kaip Raja 28 sako: dziaugsma patirt noretusi vel bemieges naktis, ir t.t. o as sito dziaugsmo dar nepaturejau o taip norisi pajust be mieges naktis, be tvarkes namie ir .t.t. kaip noretusi... kai drauges kalba kad kokios vargses jokio poilsio nera vaikai vargina , triuksmas, ... tada ir norisi pasakyt dziaugites... bet nutyliu nes kam sakyt jai jos nesupras.
Noretusi grizt namo ir i ejusi i namus isvyst maza sypsena, apkabinimo... bet pasitinka mane visada katyte , visada svelniai glostosi , lipa ant ranku kad paimciau ja paniurkit.

Tauskute ir nesakyk, nutylek, as viena karta pasakiau draugei kuri skundesi kad dukryte miegot neleidzia, istisai ant ranku ir t.t. Pasakiau, kad viska atiduociau uz tai. Tai sulaukiau tokio nepatenkinto atsakymo: '' Kiekvienai savi sunkumai''. Taip kiekvienai savi, bet zmones bukit malonus nesiskuskite mamai ka tik netekusiai savo vaiko, kaip vaikai vargina ir kaip sunku! Nesuprasim mes sito ir manau sulaukusios kitu mazyliu mums sitas nuovargis tos bemieges naktys bus malonios. Tas pora savaiciuu kai auginau Raigardeli, nu uzmuskit, nevargino manes tos vadinamos ''bemieges'' naktys. Kodel... Kodel jauciau neapsakoma malonuma keltis kas keleta valandu kad pasirupinti juo? Sirdis matyt jaute kad neilgai tuo dziaugsiuos..

Mane labiausiai siutina, zmoniu posakis: Gi bus kitu vaiku! Bandai kaip durnele aiskinti, kad tai bus KITI vaikai, nebebus TO vaiko. Kad as noriu atgauti JI. Nesupranta zmones... NA KAIP GALIMA SITO NESUPRASTI?! Kaip? Man protas nesuvokia, kad zmones gali nesuvokti tokio elementaraus dalyko! Ir kas sugalvojo tokius paguodos zodzius? Tu dar jauna, tu dar susilauksi arba bus kitu vaiku??? Negaliu, pastebejau darosi vis sunkiau nutyleti ir nepradeti rekti... O as zmogus ramus, retai prarandu savitvarda...

Xiuke - degu zvakele tavo Melisai.. verysad.gif

Bona - Pari - laikykis, mergyte, labai labai apie tave ir Xiuke galvoju. Gal but siunciamos geros mintys pades kazkiek... 4u.gif 4u.gif

Suleima... mazyte... zvakele tavajai Paulytei...
Atsakyti
Ir nesakau nes tikrai neverta.
Atsakyti
Aciu aciu Juratele 4u.gif
sakiau ir sakysiu : SVETIMO SKAUSMO NEBUNA...senai isitikinau, tad su kitais zmonemis net neverta gincytis, jiems to nesuprast, uztat ir yra sis skyrelis, nes supratingesniu mamu yra...nes patyre ta pati...ir as nesuprasciau, jei buciau to nepatyrusi, nelaime pamoke, ka reiskia gyvenime vaikai...ir kaip kartais gali ju noreti smile.gif
kartais neverta gincytis ir su senesnem mamom, kurios daug seniau isgyvene viska, joms ir jau viskas kt atrodo...isimine viena fraze, vienos forumietes: tai atsigulk ant kapo ir gulek gal bus geriau... doh.gif na nzn kodel, bet tada sie zodziai lb skaudino ir dabar atsimenu juos, kad parase viena is musu mamu... smile.gif bet tiek to...kiekvieno poziuris skirtingas, kiekvienas vis kitaip sureguojam, isgyvenam savo nelaimes... smile.gif

o Tau Tauskute tai isvis, kai sesers dukra panasi amziumi i Tavo Simona...tai... verysad.gif Mano vyo sesuo pusmeciu veliau pasigimde ir tai as ten samoningai nenoriu lankytis pas juos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 16 kovo 2012 - 21:12
zvakeles vsiems angeliukams wub.gif

oi ir as suprantu, ka reiskia tie "paguodos" zodziai, kad jauni ir bus kitu vaiku...kaip skaudu, taip ir noris atsakyt, tai atsisakykit savo vaiko, juk bus kitu, nes ir jus jauni...man isvis atrodo, kad musu situacijoje nera paguodos zodziu, tiesiog nera...
as ir negaliu klausytis kaip skundziasi kasnors, kad nemiega naktim, vaikas vargina, trukdo ir pan., bet tik mes matyt galim suprast, kad visi tie "varginimai" yra pati didziausia laime ir malonumas...nuosirdziai tikiu, kad kada nors visos galesim tai patirti... o del dziaugsmo kitais vaikas - kolkas didziausia kancia, gal ne kancia, bet nemoku apibudinti to jausmo, pavydas?.. mano vyro sesuo birzeli turi gimdyti, musu sunelis turejo buti pirmas anukas pagal gimima vyro mamai, o va ateinantis leliukas antras, zodziu turejo tapt dviguba mociute siais metais, tai nzn kaip istversiu gimima ir apskritai viska po jo, kaip reikes dziaugtis, matyt...

o sakykit, norejau paklaust kaip jusu vyrai per viska perejo...nes mums praejo vos 3 savaites, as pratrukau pries savaite, o jis tik siandien...kenciu dvigubai...nzn nei ka daryt ar ko nedaryt, bet jei taip ir toliau, tai tikrai atsidursiu ten, kur durys be rankenu...
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 03 17, 03:25)

o sakykit, norejau paklaust kaip jusu vyrai per viska perejo...nes mums praejo vos 3 savaites, as pratrukau pries savaite, o jis tik siandien...kenciu dvigubai...nzn nei ka daryt ar ko nedaryt, bet jei taip ir toliau, tai tikrai atsidursiu ten, kur durys be rankenu...

svikos 4u.gif
neatsidursi, ne smile.gif visos mes itariu sakydavom va man nutiktu: numirciau, neisgyvenciau, ir ka?nenumirem , gyvos smile.gif tik gal egzistuojam pirmus menesius, o paskui sirdy nesiojames ilgesi ir skausma...

nzn mano vyras lb verke kai suzinojom, paskui per laidotuves...paskui isejo darban...bet ilgai maciau jo akyse liudesi...jis tik pasake, kad tau sunkiau, nes tu nesiojai si kudyki... verysad.gif o kad pasikalbeti ta tema...tai... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jai butu viskas ki taip tai butu tik pora men.skirtumas tarp mergaiciu. Tarp mano Simonos ir sesers Urtes.
Pamenu kai po... nuvaziavom su vyru i svecius pas sese, kaip sunku buvo , paemusi dukterecia verkiau , asaros upeliais tekejo , pribego sunenas tada apkabino , pabuciavo, taip gera buvo ir malonu. atrode kad tada sie mano mazyliai mane supranta , supranta kas darosi mano sirdyje.
Bet vis tiek pamaciusi dukterecia ar ja laikau ant ranku mintyse matau ir savo Simona kokios jos butu abi kartu , uz rankuciu... norisi paimti paniurkiti , panesioti , priglaust ..., bet nesileidzia , sunena tada pasiemiu paniurkau, isbuciuoju ji, apkabinu o jis mane nezinau bet toki malonuma jauciu lyg butu mano vaikas wub.gif jauciu is suneno meile man, jauciu kad myli jis mane labai, ir tai sirdy dziugina man wub.gif

Pamenu as tuos zodzius xiuke man tada ir norejosi gultis ir gulet salia jos, neiseit, pabut , bet visada vyras jau temdavo namo kaip ir dabar, galeciau but ir but ... tada pamenu norejosi issikasti ir pasiimti ... norejosi nebe gyvent , o uzmerkt akys ir nebe pabust , nukeliaut pas ja...

Kai atsitiko mums si nelaime, kai gymdziau vyras salia buvo, maciau kaip jo asaros riedejo ir uz galvos uzsiemes buvo. Visa savaite jis buvo salia manes, i darba ne ejo. Grizusi namo , kartu verkem... Karta vyras man pasake kad tau sunkiau yra juk ja nesiojai, ja pilvuke turejai, po sirdim nesiojai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 18 kovo 2012 - 17:36
QUOTE(Suleima @ 2012 03 16, 14:32)
Sveikutės 4u.gif
Dieve, jei esi danguje.....suteik Bona - pari džiaugsmą...maldauju...
Labai palaikau tave, viskas bus gerai console.gif

O aš... atkentėjau susirietus 03.13... Mintyse paišiau savo dukružės penktajį gimtadienį.. viskas dažėsi juodai baltomis spalvomis..nieko spalvoto.. nieko linksmo.. tik skauda.. na kodėl žmonės sako kad laikas gydo...nė velnio jis negydo verysad.gif Kodėl visad pamačius ant paminkliuko vardą "Paulytė" byra ašaros... kodėl yra dvi datos kurios visad prasideda ašaromis.. gimtadienis ir .....
ar ateis diena kai bus kitaip..

Nebus tokios dienos
2 močiutės ne mano.
viena jau a.a pasakojo
kaip pirmas kūdikis išvydo pasaulį negyvas,jai tada buvo 22.pasakojant,prisiminus visą šitą nelaimę jai buvo jau 70-praėję 48 metai,o ji kaip pirmą dieną lyg viskas įvykę buvo verkė ir sustot negalėjo.sakė,kad skauda labai viduj,tik tas skausmas metams einant keičiasi,bet skauda vistiek.poto ji susilaukė dar 4 vaikų.
su kita tetule ligoninėj gulėjau irgi pasakojo,kad prarado dukrą gimdymo metu.pasakojo ir verkė.tik jau poto nebesiryžo turėt vaikų.
prisiminus jas abi man pačiai labai graudu cray.gif
ir tai pavyzdys ,kad skaudėt niekada nenustos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 19 kovo 2012 - 08:04
QUOTE(Lu @ 2012 03 19, 09:01)
Nebus tokios dienos
2 močiutės ne mano.
viena jau a.a pasakojo
kaip pirmas kūdikis išvydo pasaulį negyvas,jai tada buvo 22.pasakojant,prisiminus visą šitą nelaimę jai buvo jau 70-praėję 48 metai,o ji kaip pirmą dieną lyg viskas įvykę buvo verkė ir sustot negalėjo.sakė,kad skauda labai viduj,tik tas skausmas metams einant keičiasi,bet skauda vistiek.poto ji susilaukė dar 4 vaikų.
su kita tetule ligoninėj gulėjau irgi pasakojo,kad prarado  dukrą gimdymo metu.pasakojo ir verkė.tik jau poto nebesiryžo turėt vaikų.
prisiminus jas abi man pačiai labai graudu  cray.gif
ir tai pavyzdys ,kad skaudėt niekada nenustos

cray.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
Ir as kiek esu sutikusi dabar mociuciu , papasakoja man savas istorijas jos gy megsta paplepet smile.gif ir pasakojo man su asarom akyse nors praejo daug daug metu, skausmas lygs verysad.gif tik tada nesuprasdavau ir nesuprantu kodel jos man sias savas istorijas pasakojo ir pasakoja , lyg matytu pacientes mano skausma. Paguodziu jas , apkabinu ir joms tada geriau. Skaudet tikrai nenustos

Lauke kas darosi eina sau doh.gif ejau is darbo galvojau vejas nupus mane, o dabar kas uz lango darosi vejas didziulis , niuru, lyja doh.gif

Kaip tau LU sekasi gaudyt gandriuku ? wub.gif

xiuke kaip tu laikaisi? kaip tavo cukrus? 4u.gif

Bona -pari kaip tavo savijauta? kaip nuotaikos ? 4u.gif
Atsakyti