QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 16, 15:48)
gyd.sitie zodziai dar jauni... mane zudo. ir zmones taip sako kurie nesupranta kad pastot nera taip lengva kaip galvoja , nera taip lengva isnesiot , grizt namo su leliuku... as metus jau ... ir va vis neigiamas rezultatas , kaip
Raja 28 sako: dziaugsma patirt noretusi vel bemieges naktis, ir t.t. o as sito dziaugsmo dar nepaturejau o taip norisi pajust be mieges naktis, be tvarkes namie ir .t.t. kaip noretusi... kai drauges kalba kad kokios vargses jokio poilsio nera vaikai vargina , triuksmas, ... tada ir norisi pasakyt dziaugites... bet nutyliu nes kam sakyt jai jos nesupras.
Noretusi grizt namo ir i ejusi i namus isvyst maza sypsena, apkabinimo... bet pasitinka mane visada katyte , visada svelniai glostosi , lipa ant ranku kad paimciau ja paniurkit.
Tauskute ir nesakyk, nutylek, as viena karta pasakiau draugei kuri skundesi kad dukryte miegot neleidzia, istisai ant ranku ir t.t. Pasakiau, kad viska atiduociau uz tai. Tai sulaukiau tokio nepatenkinto atsakymo: '' Kiekvienai savi sunkumai''. Taip kiekvienai savi, bet zmones bukit malonus nesiskuskite mamai ka tik netekusiai savo vaiko, kaip vaikai vargina ir kaip sunku! Nesuprasim mes sito ir manau sulaukusios kitu mazyliu mums sitas nuovargis tos bemieges naktys bus malonios. Tas pora savaiciuu kai auginau Raigardeli, nu uzmuskit, nevargino manes tos vadinamos ''bemieges'' naktys. Kodel... Kodel jauciau neapsakoma malonuma keltis kas keleta valandu kad pasirupinti juo? Sirdis matyt jaute kad neilgai tuo dziaugsiuos..
Mane labiausiai siutina, zmoniu posakis: Gi bus kitu vaiku! Bandai kaip durnele aiskinti, kad tai bus KITI vaikai, nebebus TO vaiko. Kad as noriu atgauti JI. Nesupranta zmones... NA KAIP GALIMA SITO NESUPRASTI?! Kaip? Man protas nesuvokia, kad zmones gali nesuvokti tokio elementaraus dalyko! Ir kas sugalvojo tokius paguodos zodzius? Tu dar jauna, tu dar susilauksi arba bus kitu vaiku??? Negaliu, pastebejau darosi vis sunkiau nutyleti ir nepradeti rekti... O as zmogus ramus, retai prarandu savitvarda...
Xiuke - degu zvakele tavo Melisai..
Bona - Pari - laikykis, mergyte, labai labai apie tave ir
Xiuke galvoju. Gal but siunciamos geros mintys pades kazkiek...
Suleima... mazyte... zvakele tavajai Paulytei...
Meilė tau, mano sūnau, kaip visata, spindinti begale žvaigždžių, kurių viena - esi tu...