Lairam - kokia grazuole princesyte!!!
Oi mergytes, na kodel nera stebuklingos piliules kuri bet kada gali sukelti ovuliacija, isgeri, pasidarbuoji su vyru maloniai sau ir po 9 menesiuku ciuciuoji savo stebukleli
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 13, 18:53)
Oi mergytes, na kodel nera stebuklingos piliules kuri bet kada gali sukelti ovuliacija, isgeri, pasidarbuoji su vyru maloniai sau ir po 9 menesiuku ciuciuoji savo stebukleli
Yra tokiu vaistuku, tik ne tabletes Bet geriau, kad ju neprireiktu
Lairam, grazuolę pupą augini.
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 13, 20:53)
Lairam - kokia grazuole princesyte!!!
joooooo:)
QUOTE(Pamelo @ 2012 03 13, 21:58)
Yra tokiu vaistuku, tik ne tabletes Bet geriau, kad ju neprireiktu
o kas ten tokio pirma karta girdziu kad kazkas yra
QUOTE(Lu @ 2012 03 13, 20:00)
Lairam,nu jau groooožiiiisssss
Bet tokia riebi ar tik foto taip atrodo?
jėtau,greit laikas eina
Bet tokia riebi ar tik foto taip atrodo?
jėtau,greit laikas eina
Labas rytas, na šlaunytes neblogas turim , bet šiaip pagal svorį ir ūgį, tai yra tiesiai per viduriuką. Toks standartinis vidutiniškas kūdikis
Kur pradingusios idomu kaip nasata gyvuoja retai uzsuka pas mus.
xiuke turbut jau grizusi namo , nepasirodo mums ,
xiuke turbut jau grizusi namo , nepasirodo mums ,
velnias kad nesiseka dar ir antikuniu turiu
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 14, 19:36)
laikykis mergyt
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 14, 18:36)
O kas nuo jų būna?
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 14, 19:36)
sveikos
sutvarkys viska, del antikuniu... minusine ir as turiu...girdejau,kad pas mum neturi tu vaistu net tai nzn ka jie daryt galvoja...
Taip Tauskute as namie , bet man depresuxa prasidejo nervas ima, pikta esu...pavargusi...cukrus vel pakiles...nors stengiausi islaikyt rezima ir maista...prasides man neviltis itariu...norisi jau man staugt,...o dar kelelis ilgas laukia...su adatom pries aky... ir to i ano negalima...tad nzn kaip su ale pilnaverte mityba...zodziu...radau problema, o su ja susitvarkyt neiseina...
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 03 14, 22:43)
O kas nuo jų būna?
jei turi minusine gr, reikia tirtis antikunius, ju neradus suleidzia tam tikrus vaistukus, po kiekvieno gimdymo ir nstumo metu iki 32 savaiteliu...jei randa, tai pas mum iuncia i Kauna...negerai, kai mamos gr minusine...gali pakenkti leliui ir mamai...