Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Lairam - kokia grazuole princesyte!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Oi mergytes, na kodel nera stebuklingos piliules kuri bet kada gali sukelti ovuliacija, isgeri, pasidarbuoji su vyru maloniai sau ir po 9 menesiuku ciuciuoji savo stebukleli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 13, 18:53)

Oi mergytes, na kodel nera stebuklingos piliules kuri bet kada gali sukelti ovuliacija, isgeri, pasidarbuoji su vyru maloniai sau ir po 9 menesiuku ciuciuoji savo stebukleli  thumbup.gif

Yra tokiu vaistuku, tik ne tabletes lotuliukas.gif Bet geriau, kad ju neprireiktu doh.gif

Lairam, grazuolę pupą augini.

Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 13, 20:53)
Lairam - kokia grazuole princesyte!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Oi mergytes, na kodel nera stebuklingos piliules kuri bet kada gali sukelti ovuliacija, isgeri, pasidarbuoji su vyru maloniai sau ir po 9 menesiuku ciuciuoji savo stebukleli  thumbup.gif

joooooo:)
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 03 13, 21:58)
Yra tokiu vaistuku, tik ne tabletes  lotuliukas.gif Bet geriau, kad ju neprireiktu doh.gif

Lairam, grazuolę pupą augini.

o kas ten tokio g.gif pirma karta girdziu blush2.gif kad kazkas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 13, 20:00)
Lairam,nu jau groooožiiiisssss wub.gif  wub.gif  wub.gif
Bet tokia riebi ar tik foto taip atrodo? wub.gif
jėtau,greit laikas eina

Labas rytas, na šlaunytes neblogas turim smile.gif , bet šiaip pagal svorį ir ūgį, tai yra tiesiai per viduriuką. Toks standartinis vidutiniškas kūdikis smile.gif
Atsakyti
Kur pradingusios g.gif idomu kaip nasata gyvuoja g.gif retai uzsuka pas mus.

xiuke turbut jau grizusi namo , nepasirodo mums , g.gif
Atsakyti
velnias kad nesiseka dar ir antikuniu turiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 14, 19:36)

laikykis mergyt console.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 14, 18:36)

O kas nuo jų būna?
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 14, 19:36)

sveikos 4u.gif
sutvarkys viska, del antikuniu... 4u.gif minusine ir as turiu...girdejau,kad pas mum neturi tu vaistu net doh.gif tai nzn ka jie daryt galvoja...

Taip Tauskute as namie mirksiukas.gif , bet man depresuxa prasidejo doh.gif nervas ima, pikta esu...pavargusi...cukrus vel pakiles...nors stengiausi islaikyt rezima ir maista...prasides man neviltis itariu...norisi jau man staugt,...o dar kelelis ilgas laukia...su adatom pries aky... verysad.gif ir to i ano negalima...tad nzn kaip su ale pilnaverte mityba...zodziu...radau problema, o su ja susitvarkyt neiseina... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 03 14, 22:43)
O kas nuo jų būna?

jei turi minusine gr, reikia tirtis antikunius, ju neradus suleidzia tam tikrus vaistukus, po kiekvieno gimdymo ir nstumo metu iki 32 savaiteliu...jei randa, tai pas mum iuncia i Kauna...negerai, kai mamos gr minusine...gali pakenkti leliui ir mamai...
Atsakyti
Angelu mamoms
Atsakyti
Kai laukiaus pirmos mergytes,mano -,jo + grupė buvo
viskas gerai
suleido vieną švirkštą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 15 kovo 2012 - 07:56