Lu, Tauskute degu žvakutę jūsų angeliukams.......
Ir as degu zvakele Lu ir Tauskutes Angelams.....
Sveikos,
pasidariau labai tyli skaitytoja... Tyliai pasidžiaugiu geromis naujienomis, paliūdžiu su blogomis.
Tiek šilumos šiame skyrelyje...Graudu iki ašarų...Aš savo berniukų niekada nesapnavau...Taip noretusi...
Degu žvakeles visiems angeliukams.
pasidariau labai tyli skaitytoja... Tyliai pasidžiaugiu geromis naujienomis, paliūdžiu su blogomis.
Tiek šilumos šiame skyrelyje...Graudu iki ašarų...Aš savo berniukų niekada nesapnavau...Taip noretusi...
Aciu mergytes kad nepamirstate
Pamelo DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SU
Pamelo DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SU
Pamelo , labai dziaugiuosi uz Jus....
Pamelo
QUOTE(žvelsa @ 2012 02 11, 14:54)
Lu, Tauskute degu žvakutę jūsų angeliukams.......
Su tyliuoju gimtadieniu
Pamelo
Vis paskaitineju ir dziaugiuosi, kad esate optimistes o man kai tik arteja ta diena, tai viskas is ranku krenta, nu lyg tycia...
QUOTE(Pamelo @ 2012 02 11, 15:40)
Sveikos,
Pamelo,kad tos liepos Tau kvepėtų be galo skaniai
Ačiū, merginos, už palaikymą...Nesinori šiame skyrelyje pilvu mojuotis ...pilna pati baimių, bet tikiuosi, laimingos pabaigos
Pamelo