juraciukee, nerealu jei mano mažučio būtų buvusi kita mirties priežastis gal taip pat būtume kam padėję o dabar karstuko net pasienyje, kai tikrina nebuvo galima atidaryti, lipdukas buvo jog liga baisi, tai tik tiesiai į krematoriumą..
Adomėlis labai silpnas, bet taisomės ačiū D nėra to meningito, bent jau vakar nei vienas bėrimas neužsiliko!!! tai šiandien jam išlįsti tikiuos nėr vilties, o ir kraujas bakterinio uždegimo nerodo bet taip nusilpo, nemačiau savo vaiko dar tokio, jau po šios nakties bus ištisai 2paros su lašeline ir lovoje, nes vos atsikelia sisiuku padaryti, tai kol MB darbe labai sunku man jį kilnoti, bet tai vyro mama išsprunka pietų pertraukos metu iš darbo, pabūna valanda su biškiu ir vyras stengiasi kuo anksčiau atvažiuoti, tai nuo 15val. būna pas mus kaip pavargau nuo įtampos..
Juraciuke, labai kilnus Jusu poelgis
Pasirodysiu pesimiste siuo atzvilgiu, taciau man pakaktu tos zinios, kad kazkam suteiktas naujas sansas. Tiesiog savisaugai Kadangi sirdis toks trapus dalykas, kad atmetimas ir komplikacijos galimos bet kada po transplantacijos Man tai butu dar viena netektis. Bet cia tik mano nuomone...
Pasirodysiu pesimiste siuo atzvilgiu, taciau man pakaktu tos zinios, kad kazkam suteiktas naujas sansas. Tiesiog savisaugai Kadangi sirdis toks trapus dalykas, kad atmetimas ir komplikacijos galimos bet kada po transplantacijos Man tai butu dar viena netektis. Bet cia tik mano nuomone...
QUOTE(xiuke @ 2012 03 09, 23:00)
sweikos...Jurate lb kilnus poelgis!dalis Tawo SUNAUS gywa.kažkas Tau bus dėkingas. O žinoti aš norėčiau, tokia ta prigimtis-smalsumas aš merginos K aune.paguldė iškart.jaučiuos gerai.insulino tereikėjo.tik tiek, kad M elisa gywentų.Mūsų gyd turi naujus gimd namus,bet kwalifikacijos 0. grisiu-parašysiu...iki.
Laikykis ir tu , saunu, kad patekai i geras rankas
QUOTE(ievoole @ 2012 03 10, 00:40)
nu ir aciu D..
Stiprekit
ievoole saunu girdet geras zinias sveikit kuo greiciau , linkiu is visos sirdies
Isivaizduoju kaip pavargai, laikykis.
xiuke dabar viskas bus ki taip , grizi namo ant ranku su leliuku laukiam sugriztancios
LU degu zvakute tavo angeliukui
Isivaizduoju kaip pavargai, laikykis.
xiuke dabar viskas bus ki taip , grizi namo ant ranku su leliuku laukiam sugriztancios
LU degu zvakute tavo angeliukui
ievoole ačiū D jum geriau
juračiuke nuostabus jūsų poelgis
tauškute- tu šaunuolė,kad pastatei ta "boba'' į vieta
xiuke gerai kad patekai pas gerus gydytojus
v.j man dėl DS1-220 pagal amžių pagal 37l,geras ,bet mėnesio gale bus38 tai jau nebegeras plius dar smatrkiai pakilo temperatūra, tai sergu ir tykiuosi neišprotėt
ir visas,visas su praėjusia mūsų diena
juračiuke nuostabus jūsų poelgis
tauškute- tu šaunuolė,kad pastatei ta "boba'' į vieta
xiuke gerai kad patekai pas gerus gydytojus
v.j man dėl DS1-220 pagal amžių pagal 37l,geras ,bet mėnesio gale bus38 tai jau nebegeras plius dar smatrkiai pakilo temperatūra, tai sergu ir tykiuosi neišprotėt
ir visas,visas su praėjusia mūsų diena
Bon Pari - žinau, kad jaudulio ir virpulio numalšint neina.
Aš kokį pusvalandį sėdėjau ir niekaip nėjo nuspausti mygtuko, kad paskambinčiau genetikei ir paklausčiau, - kaip.
Išlaukt vis tiek reikia .
Labai noriu, kad Tau viskas būtų gerai.
Aš kokį pusvalandį sėdėjau ir niekaip nėjo nuspausti mygtuko, kad paskambinčiau genetikei ir paklausčiau, - kaip.
Išlaukt vis tiek reikia .
Labai noriu, kad Tau viskas būtų gerai.
QUOTE(xiuke @ 2012 03 09, 22:00)
sweikos...
Gerai,kad tu gerose rankose ir rimtoj priežiūroj Sėkmės ir neužsibūk ten ilgai
QUOTE(ievoole @ 2012 03 09, 23:40)
geros žinios Stiprėkit ir gryžkit namo
juraciuke,as gal ir norėčiau žinot Bet spręsti jum Ir šaunuoliai jūs
Bona-pari,kumščius spaudžiu už tave
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 09, 18:56)
Siandien paskambino is donoru organizacijos, kuriai paaukojom Raigardelio sirdies voztuveli. Kita savaite vienam leliukui bus persodintas musu angelo voztuvas... Sirdis dreba, emocijos visokios ima... Paklause, ar norim ka nors apie ta ligoniuka zinot, net nezinojau ka atsakyti...
Sveikutės, visas sveikinu su praėjusia moters diena
Juraciuke, pagalvojau apie tavo situaciją: atrodo lyg ir norėčiau žinoti kas nešios dalelę vaikelio, tačiau jei taip nutiktų iš tikrųjų... nežinau... Juk kai susiduirame su realybe - viskas apsiverčia. Klausyk savo širdies...
Bon-pari, laikau kumštukus už jus abu ir labai noriu, kad viskas būtų gerai... gana jau likimui tyčiotis iš mūsų...
O aš laikausi, diena niūri, lyja, šalta - visai kaip širdy... Vakar į Žiegždrių ligoninę išvežiau senelį, vakare-susipykau su močiute (atseit mes su mama pagrobėm senelį, išvežėm nežinoma jai kryptimi ), o šiandien...liūdesys skverbiasi į širdį kaip niekad, nekenčiu šios dienos, kuri prieš tris metus atėmė viltį, atėmė mano akių šviesą, vieną iš brangiausių mano turtų Nebuvau ant kapų, nes nematau prasmės paminėti dieną, kai sugriuvo mūsų gyvenimas...tik uždegiau žvakutę prie mažylio nuotraukytės...kažin kaip ištverti visa bėdas ir pačiai nenuskęsti jų liūne? Gal visos bėdos dėl tos magnetinės audros?
Bet žinot, vis stengiuosi pakelti sau nuotaiką, ir kad mažiau galvoje būtų liūdnų minčių, kažkuo vis užsiimti. Taigi, be to, kad turiu parašyt bakalauro darbą, dar užsisakiau anglų kalbos pamokas, darbe užsiverčiau papildomais projektais, o atšilus orams planuoju pertvarkyti savo gėlynus sode Kad tik laiko ir jėgų nepristigčiau
Lu, Rence - zvakutes degu jusu angeliukams....
Ievoole - aciu Dievui tavo suneliui geriau, lengviau ant sirdies patapo
Aciu, kad pasidalinot savo mintimis. Visos rasot, koks kilnus poelgis. Anoks cia ir kilnumas, kai matai aplink tiek sunkiai serganciu mazyliu, kitokio sprendimo manau ir buti negalejo... Manau, kad zmogus gyvena zemeje del kazkokio tikslo ir jei gyvendamas nespejo nuveikti kazka gero, tai bent mirties atveju galima tai istaisyti... Gal but Raigardas gime tam, kad isgelbetu kitam gyvybe, gal ir ne... bet kai tuo tiki, tiesiog lengviau gyventi, lengviau nepaluzti ir eiti i prieki...
Ievoole - aciu Dievui tavo suneliui geriau, lengviau ant sirdies patapo
Aciu, kad pasidalinot savo mintimis. Visos rasot, koks kilnus poelgis. Anoks cia ir kilnumas, kai matai aplink tiek sunkiai serganciu mazyliu, kitokio sprendimo manau ir buti negalejo... Manau, kad zmogus gyvena zemeje del kazkokio tikslo ir jei gyvendamas nespejo nuveikti kazka gero, tai bent mirties atveju galima tai istaisyti... Gal but Raigardas gime tam, kad isgelbetu kitam gyvybe, gal ir ne... bet kai tuo tiki, tiesiog lengviau gyventi, lengviau nepaluzti ir eiti i prieki...
QUOTE(Lu @ 2012 03 11, 06:07)
Tauskute,tavo angelui žvakutė....
Tavo Gerdutei ir Tauskutes Simonytei po zvakele..
aciu mergytes ,kad nepamirstate manos mazutes angeliukes Simonytes . Nuvaziavom aplankyti, uzdegem zvakutes, pamerkiau rozytes.
Kai pirkau rozes sakau: sesias rozes ziuri i mane mergina ispustom akym, ir sako man: o kam jums? juk sesios tai laidotuvems. sakau man reikia ir tiek , suviniokite i popieriu, ji vel ikiriai man klause kam jums sesios rozes ... daviau lt jai ji man rozes padekojau , atsisveiknau ir isejau. Koks zmoniu smalsumas kam , kodel... koks skirtumas kam ir kodel... siaip norejosi paimt ir pasakyt merginai koks tavo reikalas kam ir kodel rozes bet as ne toks zmogus visada nusisypsosiu,atsisveikinsiu, palinkesiu dar kokios geros darbo dienos
rencė degu zvakute tavo anegliukui
Kai pirkau rozes sakau: sesias rozes ziuri i mane mergina ispustom akym, ir sako man: o kam jums? juk sesios tai laidotuvems. sakau man reikia ir tiek , suviniokite i popieriu, ji vel ikiriai man klause kam jums sesios rozes ... daviau lt jai ji man rozes padekojau , atsisveiknau ir isejau. Koks zmoniu smalsumas kam , kodel... koks skirtumas kam ir kodel... siaip norejosi paimt ir pasakyt merginai koks tavo reikalas kam ir kodel rozes bet as ne toks zmogus visada nusisypsosiu,atsisveikinsiu, palinkesiu dar kokios geros darbo dienos
rencė degu zvakute tavo anegliukui