Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Raja28 @ 2012 03 08, 21:33)
na as dabar naslauju kol MB isvykes tad man be sansu.... schmoll.gif

Kada gryš?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 08, 21:34)
Kada gryš?

tik geguze verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 03 08, 21:35)
tik geguze verysad.gif

Ojėja
kur jis dirba?
pamiršau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2012 03 08, 21:35)
tik geguze verysad.gif

Raja,anksčiau ar vėliau pagausi gandrus. reikia tik laukti ir tikėti.ir labai,labai norėti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 08, 21:57)
Ojėja
kur jis dirba?
pamiršau blush2.gif
Papildyta:

Raja,anksčiau ar vėliau pagausi gandrus. reikia tik laukti ir tikėti.ir labai,labai norėti ax.gif  mirksiukas.gif

si kart indonezijoje-vietname doh.gif , priestai australijoje.

tikiuosi, tikiuosi r as, nors stengiuosi neisijausti bet vis suskausta juodai sirdi kai ateina mmm, nes ir tai kas antra cikla tegalim planuoti doh.gif , na kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 08 kovo 2012 - 21:07
ojej Adomą mėto dėmėm ir išnyksta jos ir taip kartojasi, tai jau viskas aš pirmas jas pamačiusi pradėjau drebėti, žliumbti, rankos tik tirta, o D vaiką jau palaidojau... jau nebe Adomą, o Ąžuolą toje lovoje mačiau..

tai dabar stebi jį, tėtis liko, išgrūdo mane pailsėti, sako saugok mūsų mažylę, nes ne arbūzą ten brandini 4u.gif

o kaip man baisu.. kad tik ne vėl tas pats, kad tik ne vėl.. visą dieną vemia, kaip ir broliukas vėmė paskutinėm valandytėm.. taip baisiai, tik gurkšnis vandens ir jau ant šono sukasi, o vakar sveikas jau buvo, galvojau po vizitacijos namo išleis šiandien, o dabar baisiau nei pirmą dieną.. nuo ryto kamuojamės.. nuo 8h...

jau keikiausi, galvoju kam tuos vaikus gimdau ir auginu, kad laidoti doh.gif
Atsakyti
Jetus, Ievoole, siaubas koks.... unsure.gif O ką įtaria?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 03 09, 01:35)
Jetus, Ievoole,  siaubas koks....  unsure.gif  O ką įtaria?

stebi dėl meningochemijos, kaip jie išsireiškia.. tai tas pats kas mažyliukui buvo ir dabar siaučia.
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 03 08, 22:37)
stebi dėl meningochemijos, kaip jie išsireiškia.. tai tas pats kas mažyliukui buvo ir dabar siaučia.

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Ievoolia,stiprybes tau. Na,bent jau dabar medikai jus saugo. O ir broliuka sarga turit 4u.gif Pasveiks maziukas ir grisit namo visi. Kitaip ir buti negali schmoll.gif Tau dabar ypac reikia save tausoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 03 09, 00:14)
jau keikiausi, galvoju kam tuos vaikus gimdau ir auginu, kad laidoti doh.gif

ojej mergyt, tu tik laikykis ir tikek, tau db reikia kuo geriausiu emociju, labai linkiu, kad visas sitas kosmaras kuo greiciau pasibaigtu, kad maziukas kuo greiciau pasveiktu ir viskas bus tvarkoj, laikykis, stiprybes 4u.gif

su kovo 8-aja mergytes jus visas 4u.gif

linkiu kuo greiciau visom planiukem pasigaut virusiuku ir sulaukt gandru, tikiuos i ta sarasa ieisiu ir as... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoroboba: 09 kovo 2012 - 02:03
Ieva,siaubas unsure.gif
Laikykis,viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zoroboba,įeisi ir tu 4u.gif

Veikia mane pilnatis ir magnetinės audros,kurios ypač šiąnakt baisiai siaučia
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=56443471
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 03 08, 23:37)

console.gif
Laikom kumštukus,kad greičiau pasveiktumėt 4u.gif
Atsakyti