Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Linksmi , mieli jusu rupesteliai wub.gif smile.gif Saunuolis daug ka pasieke jau biggrin.gif

Gaudom gaudom gandriukus smile.gif stengiuosi nuo nestuke.gif situo virusiuku uzsikresti wub.gif kurios merginos laukiasi tai prieina prie manes ir liepa glostyt pilva kad uzsikresciau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 08, 17:54)
Linksmi , mieli jusu rupesteliai  wub.gif  smile.gif  Saunuolis daug ka pasieke jau  biggrin.gif 

Gaudom gaudom gandriukus  smile.gif  stengiuosi nuo  nestuke.gif  situo virusiuku uzsikresti  wub.gif  kurios merginos laukiasi tai prieina prie manes ir liepa glostyt pilva kad uzsikresciau  nestuke.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif kaip faina

Siunciu tau irgi jau ivykusio fakto virusiuka flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 03 08, 19:59)
wub.gif  wub.gif  kaip faina

Siunciu tau irgi jau ivykusio fakto virusiuka  flirt.gif

GAUDAU GAUDAU ... JAU PAGAVAU wub.gif smile.gif

Bet tavo koks lelius jau didelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 08 kovo 2012 - 18:05
QUOTE(*Aniri* @ 2012 03 08, 16:59)
Siunciu tau irgi jau ivykusio fakto virusiuka  flirt.gif

Et pasigaut ir man toki nestuke.gif virusiuka butu thumbup.gif

Ievoole - kaip tavo maziukas, sveiksta? Baisia nakti turejai, mergyt, skaiciau ir drebejau...

user posted image

Su musu diena, brangiosios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraciukee: 08 kovo 2012 - 18:08
Koks linksmas piesinukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 08, 19:07)
Et pasigaut ir man toki  nestuke.gif virusiuka butu  thumbup.gif

Ievoole - kaip tavo maziukas, sveiksta? Baisia nakti turejai, mergyt, skaiciau ir drebejau...

user posted image

Su musu diena, brangiosios!

laba,

man irgi su virusiukais prastai sekasi verysad.gif ir si cikla nieko, jau pradedu manyt gal kas su hormonais netaip g.gif

bet turiu viena dziugia zinia ax.gif , si ryta tapau tetule wub.gif

Ievole laikykis mergyt, sveikatos tavo mazyliui ir pati save pasaugok 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tauskute tu musu ar gaudai ar pagavai nesupratau??? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 03 08, 20:12)
laba,

man irgi su virusiukais prastai sekasi verysad.gif  ir si cikla nieko, jau pradedu manyt gal kas su hormonais netaip g.gif

bet turiu viena dziugia zinia ax.gif , si ryta tapau tetule wub.gif

Ievole laikykis mergyt, sveikatos tavo mazyliui ir pati save pasaugok 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tauskute tu musu ar gaudai ar pagavai nesupratau??? biggrin.gif  g.gif

Ooo... dziugios zinios smile.gif Sveikinu TeTuLe 4u.gif

Gaudau gandriukus... kaip ir tu wub.gif pagausim kartu as tu , LU, Juraciukee ir su visom likusioms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 08, 19:15)
Ooo... dziugios zinios  smile.gif  Sveikinu TeTuLe 4u.gif 

Gaudau gandriukus... kaip ir tu  wub.gif  pagausim kartu as tu , LU, Juraciukee ir su visom likusioms  wub.gif

Dekui mirksiukas.gif
na tikiuosi, kazkaip keista man kai pirmus du kartus is kart uzkibo , o dabar tiek ilgai ir nieko verysad.gif g.gif turbut nekantri labai esu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 03 08, 20:21)
Dekui mirksiukas.gif
na tikiuosi, kazkaip keista man kai pirmus du kartus is kart uzkibo , o dabar tiek ilgai ir nieko verysad.gif  g.gif turbut nekantri labai esu blush2.gif  biggrin.gif

ir as buvau pradzioj nekantri kai gavau leidima TAIP , ir galvojau kad greit pagausiu si virusiuka nestuke.gif kaip ir pirma karta , bet va ... ir poto paleidau si nekantruma kada bus tada , as laukiu smile.gif
Atsakyti
nu,mergos dabar mes startuojam
Aš,tauskute,juraciuke,raja likom
O čia kaip pastebėjau po 3-4 merginas pastoja beveik tuo pačiu laiku
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 08, 21:38)

Niu va smile.gif tai mes ir pagausim as jums sakau mergynos mirksiukas.gif prisiminsit mano zodzius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 03 08, 20:38)

na as dabar naslauju kol MB isvykes tad man be sansu.... schmoll.gif
Atsakyti