kolkas kamuoja tik viduriukai ir temperatūra, visa kita paliko mus jau, padarė kakučio tyrimą, tai sakė tikrai Roto virusas ir šiemet simptomai kitokie vos ne kaip to brudo meningito
mes jautėmės visą dieną gerai, vyras užmigdė jį ir aš nuėjau ruoštis į meetą, tai vaikas pabudo po pusvalanduko ir sako skauda pilviuką, tada atklojusi pastebėjau jog paviduriavo vandeniuku ir labai karštas, tai temperatūros buvo 38,1. Atsigėrė vandenuko ir apsivėmė, tuomet pakilo 38,8 ir vaikas pradėjo aimanuoti, tai surinkau drabužiukų porą komplektų pakeitimui jei netyčia vaikelis juos apsidirbtų ir išlėkėm.
Baisiausia buvo bjaurios bobos be sąžinės, per kurias prabliovau apžiūros palatoje.. aš tik įėjusi pamačiau gydytoją, kuri priėmė mano mažuliuką ir sakau daktare toks jausmas lyg viskas kartojasi su ašaromis akyse: vos pabudus ir t.t. viską jai supyliau, tai stovi dar kelios kvaršos, vargu ar net jos gydytojos ir sako
tai ko čia verkti su juoku balse, gydytoja mano tik ranką pakėlė tildydama, pasakė ujėj ir greit mus nusivedė apžiūrai, tai kaip sunervavo.. nu bent ne nėščia būčiau gal kitaip reaguočiau, bet dabar upėmis pasipylė
padarė mums tą tyrimą kraujo, kuris rodo kas organizme siaučia virusas ar bakterija, tai palaukiau kol gausiu atsakymą ir tuomet išvažiavau namo, nes pasakė jog virusas, tai reiškias kažkoks brudas, bet ne meningitas.. buvo neramu, nes palikau su baisia temp. kartu su MB(o jis nebuvo Ąžuoliuko baisiausiu momentu, tai bijojau jog nesusipras jei kas) net po vaistų nuo tempės, visą naktį košmarus sapnavau, vos grįžusi apie 1h. nakties namus puoliau tvarkyti, tik taip baigiau panikuoti