Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(žvelsa @ 2012 03 07, 10:24)
O aš sapnavau pranašišką sapną dar kai Ją nešiojau..... Pabudus ilgai verkiau.... Svarbiausia sapnavau tiksliai visas detalės kaip ir atsitiko tikrovėje.....  Bet tą vakarą, naktį ir dieną nič nieko nejautė mano širdis...  verysad.gif Tą vakarą keli susitikime buvę klasiokai turėjo negerą nuojautą, net vyras norėjo pareit namo pažiūrėt kaip merginos laikos..... O man kad ir per daug linksma nebuvo, bet jokios nuojautos........... Iki pat paskutinio jos atodūsio širdyje ruseno viltis kad viskas dar bus gerai............

Žvelsa,aš vis noriu paklaust,kas nutiko tavo angelui?
bet jeigu nenori-neatsakyk
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2012 03 07, 11:07)
Čia jaučiu įvairiai visoms mamoms... Vienos kažką jaučia, kitos nea. Vienos tiki ženklais, kitos ne.
Vyresnė kolegė darbe sakė pamesi tu savo vaiką- kai gyriausi, kad labai jau duodas pilvely doh.gif

kokere,kokia tavo priežastis,kad netekai vaiko?
Atsakyti
21 savaitės ir 6 dienų nubėgo vandenys. Atseit infekcija...
Slaugytinas skaitos 22 savaičių sad.gif
Atsakyti
man tai įsirėžę visam gyvenimui turbūt tie žodžiai, kuriuos pati pasakiau savo vestuvių dieną.... kai dėkodama Mamai pasakiau, "kokia ji gera ir ypatinga, ir kad norėčiau būti į ją panaši, kad norėčiau būti tokia pat gera, tokia pat kantri, kad norėčiau būti Mama Angelas"...... tiesiog net šiurpai dar eina iki šiol, kai pažiūriu vestuvių filmuotą medžiagą......
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2012 03 05, 22:28)
pasirodom kaip augam  wub.gif jau sesi menesiai, o atrodo dar nesenai laukiau kada pasirodys musu brangenybe  wub.gif
user posted image

wub.gif
Papildyta:
žvakutės angeliukas verysad.gif
buvau pas genetike, dabar baisiai neramu, sakė kad kraujas galėtų but ir geresnis reiks darytis vandenų tyrimą doh.gif per tas 5sav turbūt teks išprotėt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 07, 14:32)
wub.gif
Papildyta:
buvau pas genetike, dabar baisiai neramu, sakė kad kraujas galėtų but ir geresnis reiks darytis vandenų tyrimą doh.gif per tas 5sav turbūt teks išprotėt doh.gif  verysad.gif

labas 4u.gif
o kas negerai su krauju? g.gif ...ilgokai laukti tikrai...

as sapnavau krentancius is burnos sau dantis, tiesiog i sauja... doh.gif ir siaip tokiu visokiu negeru nuojautu buvo ir teciui taip pat...ir dabar kai pagalvoju...deja...

man is vis dabar kai matau tuose fb mamos isideda vaikiuku vos gimusiu foto, o ten komentuoja, aj aj, kox grazus tavo angelas schmoll.gif ...galvoju, jau mano vaiku niekas nebevadins angelais, as to neleisiu, nes viena turiu po zeme...tai tas ir yra Angelas...o kiti tai mano vaikai yra ir bus... 4u.gif

as vis cukru matuojuos, badausi pirstus...ryt pas gyd i Kauna, pagaliau...Kaune greiciau prisiregistravau nei savam mieste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 03 07, 11:24)
man tai įsirėžę visam gyvenimui turbūt tie žodžiai, kuriuos pati pasakiau savo vestuvių dieną.... kai dėkodama Mamai pasakiau, "kokia ji gera ir ypatinga, ir kad norėčiau būti į ją panaši, kad norėčiau būti tokia pat gera, tokia pat kantri, kad norėčiau būti Mama Angelas"...... tiesiog net šiurpai dar eina iki šiol, kai pažiūriu vestuvių filmuotą medžiagą......

laba,

o man per vestuves vyro teta pasake:vaikai -dievo dovana, ir jis sprendzia kam suteiks laime juos auginti zemeje.Jau tasyk istrigo sie zodziai kaip peilis, bet nemaniau, kad bus tokie pranasingi verysad.gif
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 07, 13:32)
wub.gif
Papildyta:
buvau pas genetike, dabar baisiai neramu, sakė kad kraujas galėtų but ir geresnis reiks darytis vandenų tyrimą doh.gif per tas 5sav turbūt teks išprotėt doh.gif  verysad.gif

o kas blogai su kraujuku, kokie parodymai blogi???Laikykis 4u.gif

Monikam tavo pupa jau kokia didele wub.gif
Stiprybes tau ir kantrybes, bandyk kuo daugiau palepint save , kad pailsetum labiau 4u.gif
Atsakyti
Bona-pari, o koks rodiklis negeras? Rodo kažkurį iš trijų sindromų? Laukimas tai žudantis, sutinku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 07, 13:37)
labas 4u.gif
o kas negerai su krauju? g.gif ...ilgokai laukti tikrai...

man is vis dabar kai matau tuose fb mamos isideda vaikiuku vos gimusiu foto, o ten komentuoja, aj aj, kox grazus tavo angelas schmoll.gif ...galvoju, jau mano vaiku niekas nebevadins angelais, as to neleisiu, nes viena turiu po zeme...tai tas ir yra Angelas...o kiti tai mano vaikai yra ir bus... 4u.gif

as vis cukru matuojuos, badausi pirstus...ryt pas gyd i Kauna, pagaliau...Kaune greiciau prisiregistravau nei savam mieste doh.gif

man uosviene sakydavo :"angelelis ant vyresnelio", tai viena kart pasakiau kad angeleliai danguje musu, tai nuo to laiko irgi jau nebe angelelis ir man nepatinka kai taip vadina schmoll.gif

Sekmes Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 03 07, 15:42)
man uosviene sakydavo :"angelelis ant vyresnelio", tai viena kart pasakiau kad angeleliai danguje musu, tai nuo to laiko irgi jau nebe angelelis ir man nepatinka kai taip vadina schmoll.gif

o as tiesiog isiuntu doh.gif smile.gif , nors ir ne apie mano vaika sako smile.gif
ziuresim kaip cia seksis, ka sakys....kol maista ziuriuosi, lb nekyla cukrus, bet bunant nestuke.gif ir galvoti ka valgyti yra lb sunku doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As kai laukiausi savo angeliuko, taip gerai jauciuosi, jokiu sapnu blogu nesapnavau, jokios nuojautos nepajutau kad kazkas blogo nutiks.

Viena kolege laukiasi nestuke.gif antro leliuko , eina is poliklinikos visa tokia kazkokia keista, paklausiau kas atsitiko. Asaros kaip pupos rieda jai , sakau kas yra sakyk gy pagaliau!!! Jus isivaizduojat slaugytoja paemusi jos kortele paziurejusi i jos amziu jai ir sako: JUs drasi . Ji nesuprato ta prasme drasi ? tokiu metu pastot , niu drasi . O jai 34m.tik. poto ehoskopa daro jai ir sako gyd. oi turbut dvinukai, oi o gal vienas kunas ir dvi galvos . Sakes !!! as be zodziu. nestukiai taip sakyt tokias nesamones.
Bet viskas tvarkoj vienas leliukas ir turbut mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 03 07, 18:35)
Sveikutes  4u.gif 

na kuo toliau nuo tokiu gydytoju, arba pakeist, arba pastatyt i vieta tokias thumbup.gif
Atsakyti
Tauškute,tavo parašas toks...........teisingas
Atsakyti