Kokia graži Ugnė .
Aš pradedu galvoti, kaip pertvarkyti kapavietę. Dabar skaldele užpilta, ir man lyg norisi ją nuimti ir kokia samanėle užsti. Panašiai kaip pas Sandrynją. Kaip jos priežiūra? Greitai sudygsta?
Oi kokia grazute monikam tavo mazute labai labai labai...grazi
QUOTE(monikam @ 2012 03 06, 12:20)
tai jis kelias misinuka padaryti, o as maitinu, nes kol jis pamaitins nakti tai ir vaika isbudins nerami ji nuo pat gimimo, gal tik kokias dvi naktis gerai yra miegojusi, kai tik gime pirma nakti kas valanda keles
oj atsimenu mano dukryte iki 1,5metu neduodavo miegoti , gerai, kad viskas greit praejo ir pasimirso jau
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 03 06, 13:32)
Kokia graži Ugnė .
Aš pradedu galvoti, kaip pertvarkyti kapavietę. Dabar skaldele užpilta, ir man lyg norisi ją nuimti ir kokia samanėle užsti. Panašiai kaip pas Sandrynją. Kaip jos priežiūra? Greitai sudygsta?
jo man ir jau kapines sapnuojasi senai bebuvom jau...dar tas angelas perskilo
Kaip gaila kad per skilo jis toks grazus
O as jau laukiu kada bus tikras pavasaris ir paminkliuka mazutei pastatyti ant metiniu ne isejo pastatyt nes ziema, tai pavasario , vasara tai jau tikrai bus vaziuosim aplankyt sekmadieni , bus 1metai ir 2menesiai. Laikas prabego greitai. Tik pradzioje ejo valandos sunkiai, dienos, savaites , menesiai ... ir pradejo lekt laikas man, kai susidraugavau su skausmu.
O as jau laukiu kada bus tikras pavasaris ir paminkliuka mazutei pastatyti ant metiniu ne isejo pastatyt nes ziema, tai pavasario , vasara tai jau tikrai bus vaziuosim aplankyt sekmadieni , bus 1metai ir 2menesiai. Laikas prabego greitai. Tik pradzioje ejo valandos sunkiai, dienos, savaites , menesiai ... ir pradejo lekt laikas man, kai susidraugavau su skausmu.
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 03 06, 11:32)
Kokia graži Ugnė .
Ir as tokiomis pat mintimis gyvenu...Dabar ten sirdele is samaneliu ir Jos vardas israsytas samanelemis...Suzaliuoja ji labai greit, kai labai issiplecia, apipjaustau, kad formos issilaikytu. Prieziuros daugiau jokios. Labai graziai zydi baltais smulkuciais ziedeliais... Tikrai graziai ziurisi. Tik dabar galvoju vietoj sirdeles gal kokia saule, ar drugeli padaryt?
QUOTE(sandrynja @ 2012 03 06, 19:16)
Ir as tokiomis pat mintimis gyvenu...Dabar ten sirdele is samaneliu ir Jos vardas israsytas samanelemis...Suzaliuoja ji labai greit, kai labai issiplecia, apipjaustau, kad formos issilaikytu. Prieziuros daugiau jokios. Labai graziai zydi baltais smulkuciais ziedeliais... Tikrai graziai ziurisi. Tik dabar galvoju vietoj sirdeles gal kokia saule, ar drugeli padaryt?
tikrai turetu graziai atrodyt ir man minti gera pasiuliai
QUOTE(žvelsa @ 2012 03 05, 10:41)
Juraciuke, Kokere degu jūsų angelėliams žvakutę....
Kokere, stipriai tave apkabinu..... Man pavyko prisiminimus ir tą kaltės jausmą nukišt giliai širdyje ir užrakint..... Dabar stengiuos tik prisimint kokia ji gyva buvo. O visa kas skaudu lieka paslėpta... Noriu tikėt kad ir tau pavyks su laiku nebekaltint savęs.....
Kokere, stipriai tave apkabinu..... Man pavyko prisiminimus ir tą kaltės jausmą nukišt giliai širdyje ir užrakint..... Dabar stengiuos tik prisimint kokia ji gyva buvo. O visa kas skaudu lieka paslėpta... Noriu tikėt kad ir tau pavyks su laiku nebekaltint savęs.....
Aciu jums uz Zvakute mano Alanuo...
Man sapnas nakti pries... ramybes neduoda... Sapnavau, kad jis isskrito... Del to ir galoju, kad turejau suprasti perspejima...
Kokere, ir as degu zvakele TAvo Angelui....
QUOTE(Kokere @ 2012 03 06, 22:15)
Man sapnas nakti pries... ramybes neduoda... Sapnavau, kad jis isskrito... Del to ir galoju, kad turejau suprasti perspejima...
Mano sapnas prieš...
einu ieškot vaikui rūbelių,lipu į juodą vandenį,bodžiukai juodi
pagimdžius paaiškėja-vandenys žali-košė........................
mergaites, zvakeles jusu angelams
o as nieko nesapnavau, nieko nenujauciau, netgi kai patkrino su keliais dopleriais ir nerado sirdutes vis galvojau, kad siaip kazkas neveikia ten pas juos, o mums viskas gerai, bet deja...
o as nieko nesapnavau, nieko nenujauciau, netgi kai patkrino su keliais dopleriais ir nerado sirdutes vis galvojau, kad siaip kazkas neveikia ten pas juos, o mums viskas gerai, bet deja...
QUOTE(Kokere @ 2012 03 06, 22:15)
O aš sapnavau pranašišką sapną dar kai Ją nešiojau..... Pabudus ilgai verkiau.... Svarbiausia sapnavau tiksliai visas detalės kaip ir atsitiko tikrovėje..... Bet tą vakarą, naktį ir dieną nič nieko nejautė mano širdis... Tą vakarą keli susitikime buvę klasiokai turėjo negerą nuojautą, net vyras norėjo pareit namo pažiūrėt kaip merginos laikos..... O man kad ir per daug linksma nebuvo, bet jokios nuojautos........... Iki pat paskutinio jos atodūsio širdyje ruseno viltis kad viskas dar bus gerai............
Čia jaučiu įvairiai visoms mamoms... Vienos kažką jaučia, kitos nea. Vienos tiki ženklais, kitos ne.
Vyresnė kolegė darbe sakė pamesi tu savo vaiką- kai gyriausi, kad labai jau duodas pilvely
Vyresnė kolegė darbe sakė pamesi tu savo vaiką- kai gyriausi, kad labai jau duodas pilvely