Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Kokia graži Ugnė wub.gif .

Aš pradedu galvoti, kaip pertvarkyti kapavietę. Dabar skaldele užpilta, ir man lyg norisi ją nuimti ir kokia samanėle užsti. Panašiai kaip pas Sandrynją. Kaip jos priežiūra? Greitai sudygsta?
Atsakyti
Oi kokia grazute monikam tavo mazute wub.gif labai labai labai...grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2012 03 06, 12:20)
tai jis kelias misinuka padaryti, o as maitinu, nes kol jis pamaitins nakti tai ir vaika isbudins  biggrin.gif  nerami ji nuo pat gimimo, gal tik kokias dvi naktis gerai yra miegojusi, kai tik gime pirma nakti kas valanda keles  doh.gif

oj atsimenu mano dukryte iki 1,5metu neduodavo miegoti smile.gif , gerai, kad viskas greit praejo ir pasimirso jau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 03 06, 13:32)
Kokia graži Ugnė  wub.gif .

Aš pradedu galvoti, kaip pertvarkyti kapavietę. Dabar skaldele užpilta, ir man lyg norisi ją nuimti ir kokia samanėle užsti. Panašiai kaip pas Sandrynją. Kaip jos priežiūra? Greitai sudygsta?

jo man ir jau kapines sapnuojasi doh.gif senai bebuvom jau...dar tas angelas perskilo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 06 kovo 2012 - 16:13
Kaip gaila kad per skilo jis toks grazus wub.gif
O as jau laukiu kada bus tikras pavasaris ir paminkliuka mazutei pastatyti wub.gif ant metiniu ne isejo pastatyt nes ziema, tai pavasario , vasara tai jau tikrai bus wub.gif vaziuosim aplankyt sekmadieni , bus 1metai ir 2menesiai. Laikas prabego greitai. Tik pradzioje ejo valandos sunkiai, dienos, savaites , menesiai ... ir pradejo lekt laikas man, kai susidraugavau su skausmu.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 03 06, 11:32)
Kokia graži Ugnė  wub.gif .

Ir as tokiomis pat mintimis gyvenu...Dabar ten sirdele is samaneliu ir Jos vardas israsytas samanelemis...Suzaliuoja ji labai greit, kai labai issiplecia, apipjaustau, kad formos issilaikytu. Prieziuros daugiau jokios. Labai graziai zydi baltais smulkuciais ziedeliais... Tikrai graziai ziurisi. Tik dabar galvoju vietoj sirdeles gal kokia saule, ar drugeli padaryt?
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2012 03 06, 19:16)
Ir as tokiomis pat mintimis gyvenu...Dabar ten sirdele is samaneliu ir Jos vardas israsytas samanelemis...Suzaliuoja ji labai greit, kai labai issiplecia, apipjaustau, kad formos issilaikytu. Prieziuros daugiau jokios. Labai graziai zydi baltais smulkuciais ziedeliais... Tikrai graziai ziurisi. Tik dabar galvoju vietoj sirdeles gal kokia saule, ar drugeli padaryt?

tikrai turetu graziai atrodyt wub.gif ir man minti gera pasiuliai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2012 03 05, 10:41)
Juraciuke, Kokere degu jūsų angelėliams žvakutę.... user posted image
Kokere, stipriai tave apkabinu..... Man pavyko prisiminimus ir tą kaltės jausmą nukišt giliai širdyje ir užrakint..... Dabar stengiuos tik prisimint kokia ji gyva buvo. O visa kas skaudu lieka paslėpta... Noriu tikėt kad ir tau pavyks su laiku nebekaltint savęs.....

Aciu jums uz Zvakute mano Alanuo...
Man sapnas nakti pries... ramybes neduoda... Sapnavau, kad jis isskrito... Del to ir galoju, kad turejau suprasti perspejima...
Atsakyti
Kokere, ir as degu zvakele TAvo Angelui....
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2012 03 06, 22:15)
Man sapnas nakti pries... ramybes neduoda... Sapnavau, kad jis isskrito... Del to ir galoju, kad turejau suprasti perspejima...

Mano sapnas prieš...
einu ieškot vaikui rūbelių,lipu į juodą vandenį,bodžiukai juodi
pagimdžius paaiškėja-vandenys žali-košė........................
Atsakyti
mergaites, zvakeles jusu angelams wub.gif
o as nieko nesapnavau, nieko nenujauciau, netgi kai patkrino su keliais dopleriais ir nerado sirdutes vis galvojau, kad siaip kazkas neveikia ten pas juos, o mums viskas gerai, bet deja...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2012 03 06, 22:15)

O aš sapnavau pranašišką sapną dar kai Ją nešiojau..... Pabudus ilgai verkiau.... Svarbiausia sapnavau tiksliai visas detalės kaip ir atsitiko tikrovėje..... Bet tą vakarą, naktį ir dieną nič nieko nejautė mano širdis... verysad.gif Tą vakarą keli susitikime buvę klasiokai turėjo negerą nuojautą, net vyras norėjo pareit namo pažiūrėt kaip merginos laikos..... O man kad ir per daug linksma nebuvo, bet jokios nuojautos........... Iki pat paskutinio jos atodūsio širdyje ruseno viltis kad viskas dar bus gerai............
Atsakyti
Čia jaučiu įvairiai visoms mamoms... Vienos kažką jaučia, kitos nea. Vienos tiki ženklais, kitos ne.
Vyresnė kolegė darbe sakė pamesi tu savo vaiką- kai gyriausi, kad labai jau duodas pilvely doh.gif
Atsakyti