Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Už lango vėjas ir lietus.
Už lango stovi juodas svečias
Ir prašosi vidun.
Sieloje baltos gėlės žydi.
Sieloj jaunatvės dainos skamba.
Sieloj… dainuoji tu.

Nedegsiu laužų tavo nakčiai.
Nerinksiu žodžių tavo maldai.
Neskinsiu tau žiedų.
Ugnis jaunystės – mano akys.
Skirta giesmė – manoji meilė,
Be žodžių, be gaidų.

Kas atgaivins nuskintą žiedą?
Kas nuramins palaužtą širdį?
Kas sugrąžins „myliu“?
Mirtis tik šypsos tuštumoje,
Ir vienas baltas žiedas liūdi
Tarp vystančių gėlių.

Už lango… vėjas supa naktį.
Girgždena vien pravertos durys.
Viduj tamsu tamsu.
Nutilo aidas paskutinis –
Sieloje vieši juodas svečias
Be žodžių be garsų.

(Salomėja Nėris)

Lygiai pries puse metu mano rankos paskutini karta liete Jo rankute, lupos paskutini karta buciavo Jo zanduka, mano akys paskutini karta mate Jo veiduka, mano ausys isgirdo paskutini Jo atodusi...
Lygiai pries puse metu danguje suzibo manoji zvaigzdute...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraciukee: 03 kovo 2012 - 23:54
Zvakeles musu Angelams...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 03, 22:46)

Lygiai pries puse metu mano rankos paskutini karta liete Jo rankute, lupos paskutini karta buciavo Jo zanduka, mano akys paskutini karta mate Jo veiduka, mano ausys isgirdo paskutini Jo atodusi...

Degu zvakute tavo angeliukui..
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 04, 01:46)

zvakele Tavo Suneliui...jau ir pusmetis, o atrodo nesenai prisijungei verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 04 kovo 2012 - 17:37
QUOTE(zoroboba @ 2012 03 02, 23:31)
laiminga tu

o ar jau buvo prasidejusios mmm?

cia aisku klausimas visom pastojusioms mamytems, kadangi tikrai nesiruosiu laukti nei dvieju, net metu, noriu kuo greiciau pradet planuot kai tik gales jau.

jo man prasidejo po menesio.As irgi nenorejau laukti.
Atsakyti
Jūračiuke,stiprybės mieloji verysad.gif
Atsakyti
Juraciuke, Kokere degu jūsų angelėliams žvakutę.... user posted image

QUOTE(Kokere @ 2012 03 03, 18:10)
Siandien 6 metai...
Ir kas is to?
Prisiminimai ir kalte jausmas, kad galejau ka nors padaryt nemazeja...

Kokere, stipriai tave apkabinu..... Man pavyko prisiminimus ir tą kaltės jausmą nukišt giliai širdyje ir užrakint..... Dabar stengiuos tik prisimint kokia ji gyva buvo. O visa kas skaudu lieka paslėpta... Noriu tikėt kad ir tau pavyks su laiku nebekaltint savęs.....

Atsakyti
Juraciukee ir Kokere degu zvakutes jusu angeliukams user posted image

Atsakyti
Juraciukee ir Kokere degu zvakutes jusu angeliukams...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif visai nebeturiu laiko parasyt, kartais permetu ka parasot ax.gif pradejau dirbti ir laiko nebeturiu niekam, dienos nepastebimai prabega... jau menuo kaip gryzau i darba, negaliu patiket, kad laikas taip greitai lekia. pas mus viskas gerai, augam ir stiprejam wub.gif tik naktim labai nerami jau nebwezinau ka daryti, taip miego truksta, anksti i darba keltis reikia unsure.gif

visas su kalendoriniu pavasariu 4u.gif

QUOTE(zoroboba @ 2012 03 03, 01:31)
o ar jau buvo prasidejusios mmm?

cia aisku klausimas visom pastojusioms mamytems, kadangi tikrai nesiruosiu laukti nei dvieju, net metu, noriu kuo greiciau pradet planuot kai tik gales jau.

as tai pastojau po keturiu menesiu, nors pradejom po menesio bandyt ax.gif kaip man daktare aiskono, reikia sulaukti mmm, nes nesigamina kiausinelis kol ju nera... tikiuos greita atsigausi ir pagausi gendriuka mirksiukas.gif linkiu to is visos sirdies 4u.gif

pasirodom kaip augam wub.gif jau sesi menesiai, o atrodo dar nesenai laukiau kada pasirodys musu brangenybe wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 05 kovo 2012 - 21:29
QUOTE(monikam @ 2012 03 05, 23:28)
Sveikutes  4u.gif  visai nebeturiu laiko parasyt, kartais permetu ka parasot  ax.gif  pradejau dirbti ir laiko nebeturiu niekam, dienos nepastebimai prabega...

kaip greit uzauga svetimi vaikai 4u.gif tokia isaugusi atrodo...
tai vyras lai keliasi nakti, ner cia ko... smile.gif matyt nerami, kad mamyte eina darban... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 05 kovo 2012 - 22:53
QUOTE(xiuke @ 2012 03 06, 00:51)
kaip greit uzauga svetimi vaikai 4u.gif tokia isaugusi atrodo...
tai vyras lai keliasi nakti, ner cia ko... smile.gif matyt nerami, kad mamyte eina darban... smile.gif

tai jis kelias misinuka padaryti, o as maitinu, nes kol jis pamaitins nakti tai ir vaika isbudins biggrin.gif nerami ji nuo pat gimimo, gal tik kokias dvi naktis gerai yra miegojusi, kai tik gime pirma nakti kas valanda keles doh.gif
Atsakyti