Už lango vėjas ir lietus.
Už lango stovi juodas svečias
Ir prašosi vidun.
Sieloje baltos gėlės žydi.
Sieloj jaunatvės dainos skamba.
Sieloj
dainuoji tu.
Nedegsiu laužų tavo nakčiai.
Nerinksiu žodžių tavo maldai.
Neskinsiu tau žiedų.
Ugnis jaunystės mano akys.
Skirta giesmė manoji meilė,
Be žodžių, be gaidų.
Kas atgaivins nuskintą žiedą?
Kas nuramins palaužtą širdį?
Kas sugrąžins myliu?
Mirtis tik šypsos tuštumoje,
Ir vienas baltas žiedas liūdi
Tarp vystančių gėlių.
Už lango
vėjas supa naktį.
Girgždena vien pravertos durys.
Viduj tamsu tamsu.
Nutilo aidas paskutinis
Sieloje vieši juodas svečias
Be žodžių be garsų.
(Salomėja Nėris)
Lygiai pries puse metu mano rankos paskutini karta liete Jo rankute, lupos paskutini karta buciavo Jo zanduka, mano akys paskutini karta mate Jo veiduka, mano ausys isgirdo paskutini Jo atodusi...
Lygiai pries puse metu danguje suzibo manoji zvaigzdute...
Zvakeles musu Angelams...
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 03, 22:46)
Lygiai pries puse metu mano rankos paskutini karta liete Jo rankute, lupos paskutini karta buciavo Jo zanduka, mano akys paskutini karta mate Jo veiduka, mano ausys isgirdo paskutini Jo atodusi...
Lygiai pries puse metu danguje suzibo manoji zvaigzdute...
Degu zvakute tavo angeliukui..
QUOTE(Juraciukee @ 2012 03 04, 01:46)
zvakele Tavo Suneliui...jau ir pusmetis, o atrodo nesenai prisijungei
QUOTE(zoroboba @ 2012 03 02, 23:31)
laiminga tu
o ar jau buvo prasidejusios mmm?
cia aisku klausimas visom pastojusioms mamytems, kadangi tikrai nesiruosiu laukti nei dvieju, net metu, noriu kuo greiciau pradet planuot kai tik gales jau.
cia aisku klausimas visom pastojusioms mamytems, kadangi tikrai nesiruosiu laukti nei dvieju, net metu, noriu kuo greiciau pradet planuot kai tik gales jau.
jo man prasidejo po menesio.As irgi nenorejau laukti.
Juraciuke, Kokere degu jūsų angelėliams žvakutę....
Kokere, stipriai tave apkabinu..... Man pavyko prisiminimus ir tą kaltės jausmą nukišt giliai širdyje ir užrakint..... Dabar stengiuos tik prisimint kokia ji gyva buvo. O visa kas skaudu lieka paslėpta... Noriu tikėt kad ir tau pavyks su laiku nebekaltint savęs.....
QUOTE(Kokere @ 2012 03 03, 18:10)
Siandien 6 metai...
Ir kas is to?
Prisiminimai ir kalte jausmas, kad galejau ka nors padaryt nemazeja...
Ir kas is to?
Prisiminimai ir kalte jausmas, kad galejau ka nors padaryt nemazeja...
Kokere, stipriai tave apkabinu..... Man pavyko prisiminimus ir tą kaltės jausmą nukišt giliai širdyje ir užrakint..... Dabar stengiuos tik prisimint kokia ji gyva buvo. O visa kas skaudu lieka paslėpta... Noriu tikėt kad ir tau pavyks su laiku nebekaltint savęs.....
Juraciukee ir Kokere degu zvakutes jusu angeliukams
Juraciukee ir Kokere degu zvakutes jusu angeliukams...
Sveikutes visai nebeturiu laiko parasyt, kartais permetu ka parasot pradejau dirbti ir laiko nebeturiu niekam, dienos nepastebimai prabega... jau menuo kaip gryzau i darba, negaliu patiket, kad laikas taip greitai lekia. pas mus viskas gerai, augam ir stiprejam tik naktim labai nerami jau nebwezinau ka daryti, taip miego truksta, anksti i darba keltis reikia
visas su kalendoriniu pavasariu
as tai pastojau po keturiu menesiu, nors pradejom po menesio bandyt kaip man daktare aiskono, reikia sulaukti mmm, nes nesigamina kiausinelis kol ju nera... tikiuos greita atsigausi ir pagausi gendriuka linkiu to is visos sirdies
pasirodom kaip augam jau sesi menesiai, o atrodo dar nesenai laukiau kada pasirodys musu brangenybe
visas su kalendoriniu pavasariu
QUOTE(zoroboba @ 2012 03 03, 01:31)
as tai pastojau po keturiu menesiu, nors pradejom po menesio bandyt kaip man daktare aiskono, reikia sulaukti mmm, nes nesigamina kiausinelis kol ju nera... tikiuos greita atsigausi ir pagausi gendriuka linkiu to is visos sirdies
pasirodom kaip augam jau sesi menesiai, o atrodo dar nesenai laukiau kada pasirodys musu brangenybe
QUOTE(monikam @ 2012 03 05, 23:28)
Sveikutes visai nebeturiu laiko parasyt, kartais permetu ka parasot pradejau dirbti ir laiko nebeturiu niekam, dienos nepastebimai prabega...
kaip greit uzauga svetimi vaikai tokia isaugusi atrodo...
tai vyras lai keliasi nakti, ner cia ko... matyt nerami, kad mamyte eina darban...
QUOTE(xiuke @ 2012 03 06, 00:51)
kaip greit uzauga svetimi vaikai tokia isaugusi atrodo...
tai vyras lai keliasi nakti, ner cia ko... matyt nerami, kad mamyte eina darban...
tai jis kelias misinuka padaryti, o as maitinu, nes kol jis pamaitins nakti tai ir vaika isbudins nerami ji nuo pat gimimo, gal tik kokias dvi naktis gerai yra miegojusi, kai tik gime pirma nakti kas valanda keles