Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 29, 16:37)

Siandiena kiek pamenu divejai paskutine dienele darbelije  smile.gif  nuo rytojaus jau dekretinese  smile.gif 

Kokia tavo gera atmintis thumbup.gif Maniškė išėjo kartu su žvaigždute verysad.gif Viską ir visur užsirašinėt turiu doh.gif
Taip,vakar išėjau dekretan,šiandien susitvarkiau sodrą.Ir galiu jau pradėt ilsėtis thumbup.gif

QUOTE(ievoole @ 2012 02 29, 16:41)

o man matyt teks garbė su divėja antradieni gyvai susipažinti wub.gif

Nugi tikiuosi kad pagaliau drinks_cheers.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 29, 18:22)
mmm... kaip fainai  smile.gif  turbut ir linksmai praleidziate laika  smile.gif

Žinai,visai smagu susitikt ir gyvai susimatyt. Mes anksčiau ir čia meetukus darydavom.Bet dabar kažkaip jau nebe...

QUOTE(xiuke @ 2012 03 01, 19:17)

siandien  nuejaupas gydytoja, ziuri, sako nu tas 8,6 cukrus sukiles...nu nematau problemos cia...  doh.gif

Dabar bus viskas kitaip,viskas geriau 4u.gif
Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Noretusi tikrai susitikt su visoms gyvai smile.gif butu faina smile.gif
Kad atmintis pas mane gera tai as zinau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 02 25, 10:54)
Pati pagimdei?ir jau namie kitą dieną buvai?

taip, kad ir kiek maldavau CP niekas man jo nesiruose daryt (dabar uz tai tik dekinga), pagimdziau savo sunuti pati, tos pacios dienaos vakare jau buvau namie, nemaciau tikslo ilgiau likti ligoninej...

QUOTE(Suleima @ 2012 02 25, 22:46)
Labos 4u.gif

Vis ateinu... nežinau ko. Kodėl. Vis ieškau čia gerų žinių.. o vietoj jų randu.. Zoroboba.. užjaučiu.. labai.. Net jaučiu žinau kas tu.. Jei gyveni Colchester miestelyje..mano sesuo ten gyvena.. Pasakojo..baisu, neteisinga.. už ką...

taip ta pati...numanau kas tavo sesute

maciau kalbejot apie nuotraukeles, leliuko pamatyma po gimdymo...tai iskart pagimdzius as nenorejau matyt, reikejo laiko, padaviau rubelius, kai ji sutvarke atnese mums, o tada jau laikiau rankose, supavau, dainavau lopsine, kalbejausi, buciavau, mylavau, glostinejau, ciupinejau...gavom nuotrauku ir patys pasidarem, padare mums Oskarelio rankyciu ir peduciu atspaudelius, nukirpo plauku sruogele, viska turiu...ir pelenelius jo turesim visad su savim...

sorry, kad taip staiga pasirodziau ir dingau, tiesiog persikraustem kitur, nebuvo interneto, vakar vel ji pajunge.
o sakykit mergytes ar normalu, kad as mazai verkiu? na neina man, stengiuos isvis negalvot, uzsiimt kazkuo, kad tik mintys butu kitur... tik va pas jus uzsukus vel nebesusivaldziau...

maciau kazkuri raset, kad jei butu laiku susizgribe daktarai butu turejus savo vaikeli, tai as po snd skaitymu apie maza vandenu kieki, nes pas mane tai buvo ir niekas nepastebejo, pradedu manyt, kad mums irgi viskas kitaip galejo baigtis... ir kodel buvau tokia naivi...
Atsakyti

maciau kazkuri raset, kad jei butu laiku susizgribe daktarai butu turejus savo vaikeli, tai as po snd skaitymu apie maza vandenu kieki, nes pas mane tai buvo ir niekas nepastebejo, pradedu manyt, kad mums irgi viskas kitaip galejo baigtis... ir kodel buvau tokia naivi...
[/quote]

sveika

Laikykis 4u.gif

Zinok man tai buvo sokas kokius 3 menesius, kai tik masciau ir analizavau viska, poto kai biski praejo jau laiko, va tada ir prasidejo visas"smagumas" ir asaru pakalnes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 02 25, 13:12)
naujo angeliuko mamytei degu zvakele...
As tai pastojau po 3 men  smile.gif

laiminga tu

o ar jau buvo prasidejusios mmm?

cia aisku klausimas visom pastojusioms mamytems, kadangi tikrai nesiruosiu laukti nei dvieju, net metu, noriu kuo greiciau pradet planuot kai tik gales jau.
Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif

Diveja wub.gif ramaus tau poilsio ir graziu minciu 4u.gif

Zoroboba - tau vis dar soko busena... as keleta savaiciu galima sakyti neigiau ta fakta, kad mano sunaus nebera, nors pati ji laikiau ant ranku iki kol isleido paskutini atodusi, lieciau jo karsteli per laiduotuves. Bet po visko vel pradejau neigti. Kad jis vis dar ligoninej, kad negaliu jo matyti, bet ateis diena ir ji man sugrazins... Bet anksciau ar veliau ateina ta diena, kai protas pagaliau pasiekia sirdi... tada prasideda tikrasis gedulas, asaros, skausmas krutineje... Neteisk saves, kad mazai verki. Laikykis...

Ievoole - malonu tave matyti 4u.gif
Atsakyti
Siandien 6 metai...
Ir kas is to?
Prisiminimai ir kalte jausmas, kad galejau ka nors padaryt nemazeja...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2012 03 03, 19:10)
Siandien 6 metai...
Ir kas is to?

zvakute Jusu Angelui verysad.gif verysad.gif verysad.gif
sako laikas gydo zaizdas, bet turbut to uzmirsti neimanoma... verysad.gif sirdies kamputyje savo Angelams turime paslepusios vietos verysad.gif
Atsakyti
Kartais noris kokia amnezija sitam dalykui igyt...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2012 03 03, 18:10)
Siandien 6 metai...
Ir kas is to?

zvakute angeliukui...
nekaltink saves...jei butu buve galima kazka padaryt tikrai butum padarius, bet matyt toks jau likimas ir nieko cia nepakeisi...
as ir daug kartu masciau, permasciau viska nuo...iki... atrodo, kad tikrai galejau viska pakeist ir dabar turet savo sunu salia, bet matyt nelemta buvo...skaudu...bet yra kaip yra...dziaukis savo kitais vaikeliais, jie turetu vets i prieki, o musu angeliukai tik stiprint mus is virsaus...
as neturiu nei vieno vaikelio, jis butu buves pirmasis, tai gali pabandyt isivaizduot kokia tustuma dabar jauciu, kokia vienisa esu...
Atsakyti
Mažieji mūsų angelai
mes niekada jų nepamiršim,niekada
ilgėsimės visą gyvenimą
nebus nė dienos,kad jų neprisimintum
ir tos tuštumos sieloj nebeužpildys niekas
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2012 03 03, 18:10)
Siandien 6 metai...
Ir kas is to?

Žvakutė jūsų angelui verysad.gif
kaltės jausmas ir manęs nepaleidžia
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 03 03, 22:51)

as neturiu nei vieno vaikelio, jis butu buves pirmasis, tai gali pabandyt isivaizduot kokia tustuma dabar jauciu, kokia vienisa esu...

sunku but Angelo mama... verysad.gif
tik mes zinom, kodel kartais verkiam vienos, dazniausiai pasislepusios...tik mus kamuoja ilgesys...ir zinome kam... verysad.gif
tik mes per sventes kazko pasigendam, ko nera salia, o galejo buti...
kai tuo metu kazkas dainuoja ilgiausiu metu ilgiausiu...tu ziuri i zvaigzdeta dangu, nesutikdamas Naujus, o ieskodamas savo Zvaigzdutes...nes ji gal duos zenkla ir pasveikins Tave... verysad.gif
Atsakyti