QUOTE(Lu @ 2012 02 25, 10:54)
Pati pagimdei?ir jau namie kitą dieną buvai?
taip, kad ir kiek maldavau CP niekas man jo nesiruose daryt (dabar uz tai tik dekinga), pagimdziau savo sunuti pati, tos pacios dienaos vakare jau buvau namie, nemaciau tikslo ilgiau likti ligoninej...
QUOTE(Suleima @ 2012 02 25, 22:46)
Labos
Vis ateinu... nežinau ko. Kodėl. Vis ieškau čia gerų žinių.. o vietoj jų randu.. Zoroboba.. užjaučiu.. labai.. Net jaučiu žinau kas tu.. Jei gyveni Colchester miestelyje..mano sesuo ten gyvena.. Pasakojo..baisu, neteisinga.. už ką...
taip ta pati...numanau kas tavo sesute
maciau kalbejot apie nuotraukeles, leliuko pamatyma po gimdymo...tai iskart pagimdzius as nenorejau matyt, reikejo laiko, padaviau rubelius, kai ji sutvarke atnese mums, o tada jau laikiau rankose, supavau, dainavau lopsine, kalbejausi, buciavau, mylavau, glostinejau, ciupinejau...gavom nuotrauku ir patys pasidarem, padare mums Oskarelio rankyciu ir peduciu atspaudelius, nukirpo plauku sruogele, viska turiu...ir pelenelius jo turesim visad su savim...
sorry, kad taip staiga pasirodziau ir dingau, tiesiog persikraustem kitur, nebuvo interneto, vakar vel ji pajunge.
o sakykit mergytes ar normalu, kad as mazai verkiu? na neina man, stengiuos isvis negalvot, uzsiimt kazkuo, kad tik mintys butu kitur... tik va pas jus uzsukus vel nebesusivaldziau...
maciau kazkuri raset, kad jei butu laiku susizgribe daktarai butu turejus savo vaikeli, tai as po snd skaitymu apie maza vandenu kieki, nes pas mane tai buvo ir niekas nepastebejo, pradedu manyt, kad mums irgi viskas kitaip galejo baigtis... ir kodel buvau tokia naivi...