Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(ievoole @ 2012 02 29, 16:05)
dirbau, saulute 4u.gif tik permetu greitai, kaip laikotės ir tiek smile.gif  o, kad tu man parašiusi pamačiau tik tuomet, kai tu jau buvai atsijungusi wub.gif

laikausi gerai, ką tik grįžau iš akušerės, tai jau nebesidarbuosiu, su aparačiuku paklausėm saulutės širdutės, taip gera jog jai viskas ten gerai wub.gif toks spurdakliukas biggrin.gif  už nepilnų 3sav. jau kaip ir oficialiai išeinu į dekretą, tai tą pačią dieną pradėsiu viską ruoštis, nes kolkas dar neprisiruošiu, bent jau rūbelius sužiūrėjau, o dar reikia viską susitvarkyti 4u.gif taip ir puškuoju biggrin.gif

Kaip faina wub.gif kas cia sitos 3sav.praleks greitai smile.gif gera girdet kad viskas gerai smile.gif spesi susitvarkyti tikrai suspesi susitvarkyti viska kai iseisi i dekreta smile.gif

Siandiena kiek pamenu divejai paskutine dienele darbelije smile.gif nuo rytojaus jau dekretinese smile.gif

Siandiena dar tokia diena grazi wub.gif per pietus snigo , o dabar saulute islindusi , dziugina sirdute wub.gif ir taip gera JUK RYT PAVASARIS ATEINA smile.gif niu pavasaris su sniegeliu bet vis vien gera smile.gif
Atsakyti
toks tas sniegelis blush2.gif ant akių tirpsta 4u.gif

o man matyt teks garbė su divėja antradieni gyvai susipažinti wub.gif biggrin.gif nes abi gegužinukus pilveliuose auginame thumbup.gif

ką tik po pietų miego 4u.gif ojej, kaip gerai buvo, kad taip kasdien biggrin.gif migdžiau Adomuką ir pati neatsilaikiau, nes visą kambarį saulutė apšvietusi.. taip gera.. šilta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 02 29, 18:41)
toks tas sniegelis blush2.gif ant akių tirpsta 4u.gif

o man matyt teks garbė su divėja antradieni gyvai susipažinti wub.gif  biggrin.gif nes abi gegužinukus pilveliuose auginame thumbup.gif
ką tik po pietų miego 4u.gif  ojej, kaip gerai buvo, kad taip kasdien biggrin.gif migdžiau Adomuką ir pati neatsilaikiau, nes visą kambarį saulutė apšvietusi.. taip gera.. šilta wub.gif

tai kazkoki susitikima organizuojate? smile.gif Pietu miegas gerai ir dar kai esi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 29, 19:12)
tai kazkoki susitikima organizuojate?  smile.gif  Pietu miegas gerai ir dar kai  esi nestuke.gif  wub.gif

tai mes kas pusantro mėnesiuko susitinkame, bet divėja pirmą kartą prisijungs mirksiukas.gif wub.gif
oj tikrai gerai, kaip šviežia jaučiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 02 29, 20:12)
tai mes kas pusantro mėnesiuko susitinkame, bet divėja pirmą kartą prisijungs mirksiukas.gif  wub.gif
oj tikrai gerai, kaip šviežia jaučiuosi thumbup.gif

mmm... kaip fainai smile.gif turbut ir linksmai praleidziate laika smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Bet kaip lekia laikas doh.gif
Rodos, Ieva,tik neseniai pasakė,kad laukias,o jau laikas į dekretą doh.gif

Šiandien jau kalendorinis pavasaris wub.gif
Visas su pavasariu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 01 kovo 2012 - 08:18
Visas sveikinu su PAVASARIU smile.gif
Atsakyti
http://idomybes.one....fotografija-329
Kaip Jums blink.gif
Atsakyti
sveikos... 4u.gif
siandien nuejaupas gydytoja, ziuri, sako nu tas 8,6 cukrus sukiles...nu nematau problemos cia... doh.gif
paskui ziuri i atsinestus tyrimus, sako, matau, kad kazka daugiau ismanot, jei pasidaret siuos tyrimus, sako buciau siuntusi...
paskui pasiskambino kazkokiai poniai pasitarti, ta girdziu sako-jo cia gestacinis diabetas, reikalinga dieta, gydymas...bet ji neskyre insulino, nesiryzo,parase siuntima i diabeto mokykla, kad parodytu diabetiku valgiarasti ir siuntima i Kauna...taigi vaziuosiu i kauna, paskui pas ja vel su jo nuomone, pasiklausti ar galiu gimdyti ar ne, nes tokiai kaip man negalima...ARBA REIKIA 38SAV SKATINTI...isdave aparata matuot krauja...ziures ka sakys Kaunas...pagaliau pripazino, kad man nesciuju diabetas, ir kad ankstesnieji ir tokie galejo buti... verysad.gif BUTU anksciau ziureje, auginciau dbr savo dukra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 01, 19:17)
sveikos... 4u.gif
siandien  nuejaupas gydytoja, ziuri, sako nu tas 8,6 cukrus sukiles...nu nematau problemos cia...  doh.gif
paskui ziuri i atsinestus tyrimus, sako, matau, kad kazka daugiau ismanot, jei pasidaret siuos tyrimus, sako buciau siuntusi...
paskui pasiskambino kazkokiai poniai pasitarti, ta girdziu sako-jo cia gestacinis diabetas, reikalinga dieta, gydymas...bet ji neskyre insulino, nesiryzo,parase siuntima i diabeto mokykla, kad parodytu diabetiku valgiarasti ir siuntima i Kauna...taigi vaziuosiu i kauna,  paskui pas ja vel su jo nuomone, pasiklausti ar galiu  gimdyti ar ne, nes tokiai kaip man negalima...ARBA REIKIA 38SAV SKATINTI...isdave aparata matuot krauja...ziures ka sakys Kaunas...pagaliau pripazino, kad man nesciuju diabetas, ir kad ankstesnieji ir tokie galejo buti... verysad.gif BUTU anksciau ziureje, auginciau dbr savo dukra... verysad.gif

važiuok pas Biržietį į Kauną jis yra gyd. kaip tik diabeto ir ginekologas super geras...
Atsakyti
Mano drauge turi diabeta ( CD) tai kai laukesi ji vazinejo i kauna pas Petrenko ir ji pagymde 38sav. skatino gymdyti. Ir va mergyte kaip uogyte jau 4metukai, ir kol kas pas mergyte nera CD . Ji pasakojo apie Petrenko ir labai dziaugiasi pas ji kad pakliuvo o kaip pas kitus nezinau .
As kai perskaiciau xiuke lygiai taip pat pagalvojau - BUTU anksciau ziureje, auginciau dbr savo dukra...
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 03 01, 21:54)
važiuok pas Biržietį į Kauną jis yra gyd. kaip tik diabeto ir ginekologas super geras...

sita pavarde taip pat turejau sarase, ir Tauskutes siulyta...uzsireg pas ji...
Atsakyti