Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2012 02 25, 19:36)
Buvo tų vietų
bet tai "poniai" nepatiko anos palatos kaimynė
poto ji varė vis parūkyti ir prašė manęs žvilgtelt vaiko
ir dar papasakojo gimdymo istorija,kad atvažiavo gimdyti išgėrusi porą alaus ir jai pasirodė,kad ji pagimdė dvynukus doh.gif
kaip man tada pavydu buvo,kad ta merga nesisaugojus visą nėštumą gėrė,rūkė ir pagimdė sveiką vaikelį

beto gyd.nelabai sureikšmino,kad aš vaiko netekau,pasak jų,jauna-vaikų bus
mano vyras kada verkė reanimacijoj ,gyd glostė jam petį irgi tą patį sakė,kad bus vaikų

vat va tokiu ir nesuprasiu doh.gif man tai dar su negyvu pilve ta pasakė,tik aš šoko busenoj nieko neatsakiau,bet kai pagalvoju dabar tikrai būčiau iškirtus box.gif žiauru doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aniri* @ 2012 02 26, 15:40)
Labos  4u.gif

Ateinu pas jus daznai, bet vis neparasau. Tai laiko truksta, tai neturiu ka parasyt... Tiksliau nenoriu labai dziugaut pasiekimais, kai kazkas liudi  verysad.gif
Labai dziaugiuosi uz visas musu nestukes. Milijonas balionu jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Lengvo nesiojimo ir pacio laimingiausio susitikimo  wub.gif  Bet tai kiek leliuku laukia  wub.gif  Nerealiai  wub.gif
Mes jau dideli - stojam, lipam, visur kur tik imanoma  doh.gif  Visur is paskos  wub.gif  Vienas niekiek nepabuna, labai rankinukas  rolleyes.gif Einu i fotki ikrausiu nuotrauka kokia  ax.gif Naujai mamytei apkabinimas console.gif
Kaip noreciau kad ateitu tokia diena, kad daugiau musu burys nedidetu  verysad.gif

Po nelaimes as irgi gulejau bendram skyriui ir salia palatose vaikiukai krikstavo. O i palata nieko prie manes negulde tik todel kad buvau susitarus su akusere. Galvojau nuprotesiu ta nakti  verysad.gif

kaip faina 4u.gif
Atsakyti
[quote=Bona -pari,2012 02 26, 22:34]
vat va tokiu ir nesuprasiu doh.gif man tai dar su negyvu pilve ta pasakė,tik aš šoko busenoj nieko neatsakiau,bet kai pagalvoju dabar tikrai būčiau iškirtus box.gif žiauru doh.gif

taigi, ginems atrodo kad cia paguodos zodis tas kad dar turesi vaiku. O is kur jos tokios tikros kad taip ir bus. Gi ne visiems ta laime duota susilaukti galdru naturalei sad.gif kaip kad nutiko mums sad.gif
ir kitas dalykas, kad ir turesim tu vaikuciu kitu, bet juk prarastojo niekas nepakeis kad ir kiek ju bebutu sad.gif kaip dabar maziukas mano, kai apkabinu ir nurieda asaros jis paziuri i mane gailiom akutem ir dar nemokedamas gerai sneketi pasako: mama neverk, as mamos turtas. Taip sirdi suspaudzia.

ir dar nezinau, bet mane toks kaltes jausmas slegia kad nepaprasiau per gimdyma pas gydytoja kad parodytu mano angeliuka, bet ir bijojau, nes jau sustingus i kamuoliuka buvo. Bet dabar ir issivaizduot bandau kaip ji buvo ir kokia galejo buti... sad.gif

NAUJAI ANGELIUKO MAMYTEI UZUOJAUTA IR STIPRYBES , ZVAKELE ANGELELIUI
Atsakyti
Degu žvakutę akwariumos Vėtrei ir zorobobos sūneliui user posted image

QUOTE(zoroboba @ 2012 02 24, 21:45)
dabar kuo toliau tuo labiau galvoju, kad nesuziurejo, kad buvo galima isvengt sio kosmaro... sirdute sustojo , tik neaisku kada, nes iki saremiaims prasidedant jauciau judesiukus, o paskiau kraustemes, buvo sioks toks chaosas, nieko nebesupratau, nebesigaudziau, saremiaujant atsidurus ligoninej suzinojm , kad sunelio sirdute uzgesusi jau keleta diena kiek galejo nustatyti scano metu...jis niekada nebuvo itin judrus, kazkaip nekreipdavau demesio jei nejauciu ilga laika judesiuku, nes zinojau, kad pailesejes uzjudes kaip reikiant (nes visa nestuma taip buvo), o reikejo sunerimti jau tada kai MW pareiske, kad neaugam, reikejo prasytis scano, nes vakar paaiskejo, kad leliukas buvo per mazas, neaugo beveik ir vandenu buvo per mazai, zodziu...pasitikejau kazkuo (MW), kas sake, kad viskas gerai, kad taip buna, kad viena karta mazas pilvas buna, o paskiau greitai paauga... nezinau ar tinkamai aiskinu, kolkas galva neveikia, sunku normaliai sudeliot mintis... dabar zinosiu kas ir kaip cia sioj prakeiktoj saly...laukiam kol praeis tas baisus periodas, o tada nedelsiant kviesim su B gandrus, vien si mintis kolkas ir leidzia tiestis ir eiti pirmyn, o musu angelas visad ir bus su mumis...

Stipriai tave apkabinu........

QUOTE(divėja @ 2012 02 25, 13:06)
Tyrimai geri,spaudimas irgi,vaikeliui viskas gerai.Darė tokį min echo,nes buvo praktikantė.Ir jai buvo labai įdomu,kas pas mane pilvely gyvena,labiau nei man biggrin.gif 

Kovo 1d. bus viskas aišku tiksliai jei tik norės leliukas rodytis biggrin.gif

thumbup.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(Suleima @ 2012 02 25, 22:46)
Labos 4u.gif

Vis ateinu... nežinau ko. Kodėl. Vis ieškau čia gerų žinių.. o vietoj jų randu.. Zoroboba.. užjaučiu.. labai.. Net jaučiu žinau kas tu.. Jei gyveni Colchester miestelyje..mano sesuo ten gyvena.. Pasakojo..baisu, neteisinga.. už ką...

Labutis Suleima 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2012 02 26, 15:40)
Mes jau dideli - stojam, lipam, visur kur tik imanoma  doh.gif  Visur is paskos  wub.gif  Vienas niekiek nepabuna, labai rankinukas  rolleyes.gif Einu i fotki ikrausiu nuotrauka kokia  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(AlmaJa @ 2012 02 27, 04:02)
ir dar nezinau, bet mane toks kaltes jausmas slegia kad nepaprasiau per gimdyma pas gydytoja kad parodytu mano angeliuka, bet ir bijojau, nes jau sustingus i kamuoliuka buvo. Bet dabar ir issivaizduot bandau kaip ji buvo ir kokia galejo buti...

Nekaltink savęs...
Atsakyti
[quote=AlmaJa,2012 02 27, 05:02]
[quote=Bona -pari,2012 02 26, 22:34]
taigi, ginems atrodo kad cia paguodos zodis tas kad dar turesi vaiku. O is kur jos tokios tikros kad taip ir bus. Gi ne visiems ta laime duota susilaukti galdru naturalei sad.gif kaip kad nutiko mums sad.gif
ir kitas dalykas, kad ir turesim tu vaikuciu kitu, bet juk prarastojo niekas nepakeis kad ir kiek ju bebutu sad.gif kaip dabar maziukas mano, kai apkabinu ir nurieda asaros jis paziuri i mane gailiom akutem ir dar nemokedamas gerai sneketi pasako: mama neverk, as mamos turtas. Taip sirdi suspaudzia.

ir dar nezinau, bet mane toks kaltes jausmas slegia kad nepaprasiau per gimdyma pas gydytoja kad parodytu mano angeliuka, bet ir bijojau, nes jau sustingus i kamuoliuka buvo. Bet dabar ir issivaizduot bandau kaip ji buvo ir kokia galejo buti... sad.gif
NAUJAI ANGELIUKO MAMYTEI UZUOJAUTA IR STIPRYBES , ZVAKELE ANGELELIUI
[/quote]

Nekaltink saves mergyt

As ir taip galvoju prarasto vaiko nepakeis kaip ir tu sakai : kad ir kiek ju bebutu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 27 vasario 2012 - 16:24
Ech, Bona-pari , neatsižiūriu į tavo liniuotę...
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 25, 21:59)
O as pabegau is ligonines. Kai ateme vaika ir isveze i Santariskes, galvoju ko cia as nemacius.. kaimynes vaikas verkia.. o pas mane tuscia. Apsirengiau ir isejau. Nei man ka skaudejo, nei as ka jauciau.. man vienodai sviete viskas.

Aš irgi išlėkiau iš ligoninės kaip kulka. Belaukiant reanimacijos automobilio susimečiau daiktus ir iš paskos bandėme važiuoti. labai norėjau su vaikeliu važiuoti, bet neleido man verysad.gif . Skubėjome iš paskos, bet tespėjome iki pirmos sankryžos. O tada medikai su švyturėliais nulėkė ir dingo mums iš akiračio....
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2012 02 27, 04:02)
[taigi, ginems atrodo kad cia paguodos zodis tas kad dar turesi vaiku. O is kur jos tokios tikros kad taip ir bus. Gi ne visiems ta laime duota susilaukti galdru naturalei sad.gif kaip kad nutiko mums sad.gif

tik jokiu budu negalima galvoti kad esi kuom nors kalta,papraščiausiai mes esam tos kurias likimas pasirinko verysad.gif neturiu ir aš savo angelo nuotraukų nors ir turėjom fotika papraščiausiai ne vienam nekillo klausimu,dabar galvoju juk galejo kas iš giminaičiu nufotkit ,kad nors prisiminimas but verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 27, 17:24)

As ir taip galvoju prarasto vaiko nepakeis kaip ir tu sakai : kad ir kiek ju bebutu

tikrai niekas nepakeis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Suleima @ 2012 02 28, 10:53)
Ech, Bona-pari , neatsižiūriu į tavo liniuotę...

pati dar su tokia baime žiūriu,labai,labai bijau juk visos žinom kaip tai trapu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 02 28, 16:56)
tik jokiu budu negalima galvoti kad esi kuom nors kalta,papraščiausiai mes esam tos kurias likimas pasirinko verysad.gif neturiu ir aš savo angelo nuotraukų nors ir turėjom fotika papraščiausiai ne vienam nekillo klausimu,dabar galvoju juk galejo kas iš giminaičiu nufotkit ,kad nors prisiminimas but verysad.gif

mes nufotkinom, tikslaiu kazkam idavem i rankas aparata, nes zinojau, kad tos dienos atsiminimu daug neliks, nes sokas visgi savo padare, dabar kai kas paklausia, tu dienu, netgi menesiu pirmu mano gyvenimo detaliu, as tiesiog ju neprisimenu doh.gif atrodo, kad kazkur , kazkam, kazkas...kad kazka praleidau...tai todel, kad turbut tik egzistavau ta laika... verysad.gif
jo tas likimas...niekada nebuciau pagalvojusi...kazkur, kazkam taip nutinka, tik ne man...ir se tau kad nori... verysad.gif vis dar neiseina is galvos, kad tai bausme man, ar musu seimai uz kazka, ( ar karma cia kokia...) kazkox durnas isitikinimas ir viskas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 28, 16:07)
mes nufotkinom, tikslaiu kazkam idavem i rankas aparata, nes zinojau, kad tos dienos atsiminimu daug neliks, nes sokas visgi savo padare, dabar kai kas paklausia, tu dienu, netgi menesiu pirmu mano gyvenimo detaliu, as tiesiog ju neprisimenu doh.gif atrodo, kad kazkur , kazkam, kazkas...kad kazka praleidau...tai todel, kad turbut tik egzistavau ta laika... verysad.gif
jo tas likimas...niekada nebuciau pagalvojusi...kazkur,  kazkam taip nutinka, tik ne man...ir se tau kad nori... verysad.gif vis dar neiseina is galvos, kad tai bausme man, ar musu seimai uz kazka, ( ar karma cia kokia...) kazkox durnas  isitikinimas ir viskas... doh.gif

sveikos,

naujai mamytei 4u.gif console.gif

o as zinok kaip tik labiau nei savo vestuviu diena viska atsimenu, nors sienom isikibus vaiksciojau nuo nusilpimo, bet atsiminu kiekviena minute doh.gif gal kad per daug analizuota, per daug narpliota kiekviena smulkmena buvo g.gif , net nezinau kodel taip, o gal tas sokas uzgoze kitus mano gyvenimo g.gif

as kazkaip irgi karminiams dalykams linkusi nurasyti, nors dabar jau stengiuosi nebesigilinti ir neieskoti priezasciu, kazkaip susitaikiau ir perorentavau save i tai , kad turiu du nuostabius angelus, i kuriuos galiu kreiptis vilties, tikejimo, ramybes, nebegrauziu saves del netekties suneliu, bet kas dien dziaugiuosi savo angelais blush2.gif ax.gif Sunui pakabinau pakabuka is Vatikano mama parveze su jezum ir marija, tai dabar vaikas tiek dziaugiasi ir sako"Mane saugo dievulis ir angeleliai" wub.gif Gal tai ir kvaila gali pasirodyti, bet manau svarbu tiketi, tiketi, kad viskas bus gerai ax.gif

Atsakyti
Kai laukiausi Simonos as taip norejau foto grafuotis, vyras padovanojo ( Kaledu senis) smile.gif i foto atelje . Nusifotkinom abu ir su pilvuku , labai norejau pikrt viska leliukui. Noras buvo toks nezmoniskas wub.gif

Raja28 tavo sitie zodziai pasakyti : Gal tai ir kvaila gali pasirodyti, bet manau svarbu tiketi, tiketi, kad viskas bus gerai As tikiu , ir sitas tikejimas man leidzia gyvent toliau smile.gif
Atsakyti
ievoole matau , kad esi smile.gif kaip tu laikaisi? wub.gif Kaip tavo pilvuko gyventojas nestuke.gif ? wub.gif Rasiau tau i skype , bet taip ir neatrasiai.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 28, 20:28)
ievoole  matau , kad esi  smile.gif  kaip tu laikaisi?  wub.gif  Kaip tavo pilvuko gyventojas  nestuke.gifwub.gif  Rasiau tau i skype , bet taip ir neatrasiai.

dirbau, saulute 4u.gif tik permetu greitai, kaip laikotės ir tiek smile.gif o, kad tu man parašiusi pamačiau tik tuomet, kai tu jau buvai atsijungusi wub.gif

laikausi gerai, ką tik grįžau iš akušerės, tai jau nebesidarbuosiu, su aparačiuku paklausėm saulutės širdutės, taip gera jog jai viskas ten gerai wub.gif toks spurdakliukas biggrin.gif už nepilnų 3sav. jau kaip ir oficialiai išeinu į dekretą, tai tą pačią dieną pradėsiu viską ruoštis, nes kolkas dar neprisiruošiu, bent jau rūbelius sužiūrėjau, o dar reikia viską susitvarkyti 4u.gif taip ir puškuoju biggrin.gif
Atsakyti