Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2012 02 25, 17:36)
Buvo tų vietų
bet tai "poniai" nepatiko anos palatos kaimynė
poto ji varė vis parūkyti ir prašė manęs žvilgtelt vaiko
ir dar papasakojo gimdymo istorija,kad atvažiavo gimdyti išgėrusi porą alaus ir jai pasirodė,kad ji pagimdė dvynukus doh.gif
kaip man tada pavydu buvo,kad ta merga nesisaugojus visą nėštumą gėrė,rūkė ir pagimdė sveiką vaikelį

beto gyd.nelabai sureikšmino,kad aš vaiko netekau,pasak jų,jauna-vaikų bus
mano vyras kada verkė reanimacijoj ,gyd glostė jam petį irgi tą patį sakė,kad bus vaikų

O kaip sunku girdeti tokius zodzius: tu dar jauna, dar susilauksi... Kaip nesupranta kad susilaukt tai susilauksi, bet jos/jos jau nebesusigrazinsi...

Reanimacijos gydytoja, kuri gyde suneli, nuostabi ir silta moteris. Po netekties ji taip nuosirdziai mus guode. Pati neteko kazkada vaikelio, taip mokejo nuraminti tuo paciu sunkiausiu momentu. Ir dar ilga laika, kai apimdavo neviltis, prisimindavau jos zodzius...

Kai uzgeso sunelis, ji apsiverke ir iki siol ausyse skamba jos zodziai ''atsiprasau kad nepavyko isgelbeti jusu vaikelio''. Kai pagalvoju, kaip sunku dirbti tokioj vietoj, kur vos ne kiekviena diena uzgesta mazo vaikelio gyvybe... Koks stiprus zmogus turi buti...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 02 25, 21:01)
O kaip sunku girdeti tokius zodzius: tu dar jauna, dar susilauksi... Kaip nesupranta kad susilaukt tai susilauksi, bet jos/jos jau nebesusigrazinsi...

Reanimacijos gydytoja, kuri gyde suneli, nuostabi ir silta moteris. Po netekties ji taip nuosirdziai mus guode. Pati neteko kazkada vaikelio, taip mokejo nuraminti tuo paciu sunkiausiu momentu. Ir dar ilga laika, kai apimdavo neviltis, prisimindavau jos zodzius...

Kai uzgeso sunelis, ji apsiverke ir iki siol ausyse skamba jos zodziai ''atsiprasau kad nepavyko isgelbeti jusu vaikelio''. Kai pagalvoju, kaip sunku dirbti tokioj vietoj, kur vos ne kiekviena diena uzgesta mazo vaikelio gyvybe... Koks stiprus zmogus turi buti...

gera tavo gydytoja buvo tada tikrai

tada atėjo gydytoja ,jau pavakary kada tikrai buvo aišku,kad mano vaikas neišgyvens-paklausė,tiksliau gal monologu išbėrė žodžius-gal reiktų tave pasodinti į vežimėlį nuvešti,kad bent pamatytum- ,kaip atrodė-nespįjau net pasakyti-o ji sau toliau-bet ką tu ten pamatysi pamėlus visa.ir išėjo
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 02 25, 20:11)
nesuprantu, kaip pagulde su vaiku?gal vietu nebebivo schmoll.gif as tai gulejau po visko viena ir toli nuo mamyciu su vaikeliais, kad negirdeciau balsu verysad.gif

jo mum su vyru ir dave atskirai palata, nuo kitu, gerai, kad nors tiek susiprotejo... unsure.gif

as kai pagimdziau manes iskart su vyru paklause, ar noresi paziureti i kudiki...
nesinori gilintis ir kapstytis, viskas atminimuose, bet kai pasikapstai ir vel...asaros kaupiasi, gumulas gerklej... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 25 vasario 2012 - 20:45
O as pabegau is ligonines. Kai ateme vaika ir isveze i Santariskes, galvoju ko cia as nemacius.. kaimynes vaikas verkia.. o pas mane tuscia. Apsirengiau ir isejau. Nei man ka skaudejo, nei as ka jauciau.. man vienodai sviete viskas.
Atsakyti
Labos 4u.gif

Vis ateinu... nežinau ko. Kodėl. Vis ieškau čia gerų žinių.. o vietoj jų randu.. Zoroboba.. užjaučiu.. labai.. Net jaučiu žinau kas tu.. Jei gyveni Colchester miestelyje..mano sesuo ten gyvena.. Pasakojo..baisu, neteisinga.. už ką...
Atsakyti
Miegojo naktį ramiai ant debesies angelas baltas... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 02 26, 02:55)
Miegojo naktį ramiai ant debesies angelas baltas... user posted image

Kokie nuostabūs tie angelai wub.gif
cray.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Ateinu pas jus daznai, bet vis neparasau. Tai laiko truksta, tai neturiu ka parasyt... Tiksliau nenoriu labai dziugaut pasiekimais, kai kazkas liudi verysad.gif
Labai dziaugiuosi uz visas musu nestukes. Milijonas balionu jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lengvo nesiojimo ir pacio laimingiausio susitikimo wub.gif Bet tai kiek leliuku laukia wub.gif Nerealiai wub.gif
Mes jau dideli - stojam, lipam, visur kur tik imanoma doh.gif Visur is paskos wub.gif Vienas niekiek nepabuna, labai rankinukas rolleyes.gif Einu i fotki ikrausiu nuotrauka kokia ax.gif

Naujai mamytei apkabinimas console.gif
Kaip noreciau kad ateitu tokia diena, kad daugiau musu burys nedidetu verysad.gif

Po nelaimes as irgi gulejau bendram skyriui ir salia palatose vaikiukai krikstavo. O i palata nieko prie manes negulde tik todel kad buvau susitarus su akusere. Galvojau nuprotesiu ta nakti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 26 vasario 2012 - 14:40
Labutis 4u.gif

LU na taip tu po cezario buvai o as tai pati pagymdziau ir laike ir ilgai ir tai pameni issiprasiau namo.
Kai gulejau ligonineje pas mane buvo atejusi gyd.kuri visa nestuma poliklinikoje mane priziurejo,nustebau as , bet buvo tikrai gera sirdziai kad jai rupejau .

Aniri
koks grazutis tavo mazylis wub.gif wub.gif o sypsena jo kokia miela wub.gif turbut katinas nukankintas smile.gif

xiuke koks grozis wub.gif wub.gif tavo darbeliai tokie grazus ir nerealus wub.gif lelyte tokia grazi kaip ir tavo mergaiciuke wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Tauskute_,2012 02 26, 16:59]
Labutis 4u.gif

LU na taip tu po cezario buvai o as tai pati pagymdziau ir laike ir ilgai ir tai pameni issiprasiau namo.
Kai gulejau ligonineje pas mane buvo atejusi gyd.kuri visa nestuma poliklinikoje mane priziurejo,nustebau as , bet buvo tikrai gera sirdziai kad jai rupejau .

na,tipo tau įtarė infekcija,jo?\kiek pamenu,todėl taip ir užlaikė manau.
o manęs be pirmad išleist net negalvojo vedėjas,bet sekmadienį ateina budinti gyd ir klausia kas nori namo,aš sakau,kad aš.ji sako,kad ok-einam siūlus ištraukiu ir važiuok
gavosi šioks toks pabėgimas,man atrodo,kad netgi ne visus išrašus gavau iš ligoninės.
Jo,aš tada irgi nustebau,kad pas tave gyd atėjo tave prižiūrėjusi

Aš kai savo mieste sutikau.sako,kad žinau apie tave-liūdna.ir iškart sako,kad tik jau dabar negalvok kokių porą metų apie vaikus
Papildyta:
Aš labai,labai pasigedau Inezzzos
Mergyte-pasirodyk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 26 vasario 2012 - 17:23
Itare is pirmo aga , bet ir spaudimas didelis buvo pas mane. Bet vat tas kad kiek va merginos pasakojo gyd.dzin ar tu blogai jautiesi ar silpna, ir t.t. namo isvare.
Ai koks ju reikalas kada galvot apie nestuma o kada ne . Man ne gyd.sake o anita pasakius ir kad negalvotume apie nestuma pora metu kazkur. Tada tik linktelejau galva ir patylejau , geriau nutylet ir tiek. Bet va metus su biskiu kazkaip gandru nepasigaunam. Bet anksciau ar veliau pagausim tuos gandrus wub.gif

Aga rimtai Inezzza pradingusi g.gif gal jau tapo slapiuke smile.gif jai taip nestuke.gif tai faina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 26 vasario 2012 - 17:56
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 26, 17:59)

xiuke koks grozis  wub.gif  wub.gif tavo darbeliai tokie grazus ir nerealus  wub.gif  lelyte tokia grazi kaip ir tavo mergaiciuke  wub.gif  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif dekui...
Atsakyti