QUOTE(Lu @ 2012 02 25, 17:36)
Buvo tų vietų
bet tai "poniai" nepatiko anos palatos kaimynė
poto ji varė vis parūkyti ir prašė manęs žvilgtelt vaiko
ir dar papasakojo gimdymo istorija,kad atvažiavo gimdyti išgėrusi porą alaus ir jai pasirodė,kad ji pagimdė dvynukus
kaip man tada pavydu buvo,kad ta merga nesisaugojus visą nėštumą gėrė,rūkė ir pagimdė sveiką vaikelį
beto gyd.nelabai sureikšmino,kad aš vaiko netekau,pasak jų,jauna-vaikų bus
mano vyras kada verkė reanimacijoj ,gyd glostė jam petį irgi tą patį sakė,kad bus vaikų
bet tai "poniai" nepatiko anos palatos kaimynė
poto ji varė vis parūkyti ir prašė manęs žvilgtelt vaiko
ir dar papasakojo gimdymo istorija,kad atvažiavo gimdyti išgėrusi porą alaus ir jai pasirodė,kad ji pagimdė dvynukus
kaip man tada pavydu buvo,kad ta merga nesisaugojus visą nėštumą gėrė,rūkė ir pagimdė sveiką vaikelį
beto gyd.nelabai sureikšmino,kad aš vaiko netekau,pasak jų,jauna-vaikų bus
mano vyras kada verkė reanimacijoj ,gyd glostė jam petį irgi tą patį sakė,kad bus vaikų
O kaip sunku girdeti tokius zodzius: tu dar jauna, dar susilauksi... Kaip nesupranta kad susilaukt tai susilauksi, bet jos/jos jau nebesusigrazinsi...
Reanimacijos gydytoja, kuri gyde suneli, nuostabi ir silta moteris. Po netekties ji taip nuosirdziai mus guode. Pati neteko kazkada vaikelio, taip mokejo nuraminti tuo paciu sunkiausiu momentu. Ir dar ilga laika, kai apimdavo neviltis, prisimindavau jos zodzius...
Kai uzgeso sunelis, ji apsiverke ir iki siol ausyse skamba jos zodziai ''atsiprasau kad nepavyko isgelbeti jusu vaikelio''. Kai pagalvoju, kaip sunku dirbti tokioj vietoj, kur vos ne kiekviena diena uzgesta mazo vaikelio gyvybe... Koks stiprus zmogus turi buti...