Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Sladama @ 2012 02 24, 21:59)
As gyvenau tik tuom,kad kuo greiciau pastot,nes stogas leke ne i ta puse..Atsigavau ir po 6 men pastojau.Yra pas mus merginu kurios ir anksciau pastojo.
Man su siuo nestumu skanas kas menesi.Prieziura ligoninej kas savaite.Pas MW i poliklinika net nejau nuo pat pradzios nestumo taip nusprende mane priziurintis konsultantas(cia tipo akredituotas  ginekologas_daktaras)

as dabar irgi tik sia mintim gyvenu ir atrodo lengviau darosi...labai tikiuosi, kad nereikes ilgai kankintis ir D duos mums stebukla kuo greiciau... sakiau jau su kitu nestumu tai eisiu kaip tankas ir pasieksiu savo reikalaujamos prieziuros... saunu, kad gavai tokia prieziura, manau taip ir turetu butu.

aciu mergytes uz paguoda, priemima ir zvakutes
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 02 24, 22:05)
as dabar irgi tik sia mintim gyvenu ir atrodo lengviau darosi...labai tikiuosi, kad nereikes ilgai kankintis ir D duos mums stebukla kuo greiciau... sakiau jau su kitu nestumu tai eisiu kaip tankas ir pasieksiu savo reikalaujamos prieziuros... saunu, kad gavai tokia prieziura, manau taip ir turetu butu.

aciu mergytes uz paguoda, priemima ir zvakutes

Pati pagimdei?ir jau namie kitą dieną buvai?
Atsakyti
Labutės 4u.gif

Ši savaitė sunki man buvo doh.gif Kompui laiko nebeliko.Namai,darbas,poliklinika,užgavėnės,mb ir t.t. Gerai,kad savaitgalis man laisvas thumbup.gif Beliko tris dienas atidirbti ir viskas,atostogos thumbup.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 02 22, 14:17)

nenorejo echo daryt, bet isprasiau...atrodo viskas gerai...sveria 546g...greiciausiai mergyte , vyras vistiek vylesi, kad sunus

wub.gif miela.O tie vyrai,tai visi tokie.MB irgi vis tikisi,kad sūnus bus biggrin.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 02 23, 10:50)
sunervino gliukozes tyr rezultatas...iki 9 sukiles...gerai, kad siuo  nestuke.gif bent siuncia , ziuri kazka, nes praitais buvo dzin jiems...

Svarbu,kad laiku tik sužiūrėtų.Man su Urte irgi buvo pakilęs cukrus,bet užteko tik lengvos dietos smile.gif O dabar viskas normose kol kas,jau du kartus man gliukozę darė doh.gif Bet užtat ramu smile.gif

QUOTE(Pamelo @ 2012 02 24, 14:30)

Divėja, kaip Tau sekėsi pas gydytoją?

Gerai smile.gif
Tyrimai geri,spaudimas irgi,vaikeliui viskas gerai.Darė tokį min echo,nes buvo praktikantė.Ir jai buvo labai įdomu,kas pas mane pilvely gyvena,labiau nei man biggrin.gif

Kovo 1d. bus viskas aišku tiksliai jei tik norės leliukas rodytis biggrin.gif
QUOTE(Bona -pari @ 2012 02 24, 20:14)

netyčia užmačiau kad mūsų gabreiliukas vėl turi  soske.gif

Kaip faina wub.gif

Naujai angelo mamytei console.gif 4u.gif
Atsakyti
naujo angeliuko mamytei degu zvakele...
As tai pastojau po 3 men smile.gif
Atsakyti
Divėja,jau atostogos wub.gif
Atsakyti
Diveja gal atsimeni kas per dieta? turi kur susirasiusi, man reikalinga sistema, kitaip nemoku smile.gif man kiekviename nestuke.gif cukrus sukiles, uztat vaikai gimsta dideli, ir vandenukiekis didelis, ir pati priaugu daug... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 02 25, 11:54)
Pati pagimdei?ir jau namie kitą dieną buvai?

Pastebejau tai kad pagymdo ir namo kita diena isleidzia. Kiek va merginos pasakojo. O mes savaite beveik gulejom(su LU) Kaip viskas skirtingai. Vienus laiko ilgai, kitas kita diena namo.

diveja kas cia liko pora dienieliu ir poilsis wub.gif faina kaip smile.gif

Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 25, 13:49)
Diveja gal atsimeni kas per dieta? turi kur susirasiusi, man reikalinga sistema, kitaip nemoku smile.gif man kiekviename  nestuke.gif cukrus sukiles, uztat vaikai gimsta dideli, ir vandenukiekis didelis, ir pati priaugu daug... doh.gif

Žinok nepamenu doh.gif o ir neradau tos lentelės pagal kurią maitintis turėjau doh.gif gaila,padėt negaliu.Turėsi laukti vizito pas gydytoją ir jis tau pats paskirs dietą arba nurodys kurių produktų vengti 4u.gif
Atsakyti
Zoroboba - zvakele tavo mazajam angelui...

O visom besilaukianciom po daug daug 4u.gif ir smile.gif

UK po gimdymo jei pati nori gali iseiti jau po keleto valandu. Aisku jei nera jokiu komplikaciju, o jei nesijauti tvirtai ir nori kad sesutes pamokintu kaip maitinti, maudyti ir t.t. tai gali kad ir po savaites iseiti ar dvieju, niekas taves nevarys. Bet siaip standartiskai mamytes pasilieka kazkur 3 dienom jei ne po cezario. Tokia tvarka buvo toj ligoninej kur as gimdziau. Bet aisku kiekviena ligonine turi savo politika...

Ech... pagaliau sestadienis wub.gif
Atsakyti
Tauskute,aš po Cp gulėjau tai užtat ilgiau
bet po tokių nelaimių,jeigu būtų galimybė, išeičiau ir tą pačią dieną
ypač tada kai paguldė pas mane moterį su vaiku
bijau prisiminti....
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 02 25, 18:03)
Tauskute,aš po Cp gulėjau tai užtat ilgiau
bet po tokių nelaimių,jeigu būtų galimybė, išeičiau ir tą pačią dieną
ypač tada kai paguldė pas mane moterį su vaiku
bijau prisiminti....

nesuprantu, kaip pagulde su vaiku?gal vietu nebebivo schmoll.gif as tai gulejau po visko viena ir toli nuo mamyciu su vaikeliais, kad negirdeciau balsu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 02 25, 19:11)
nesuprantu, kaip pagulde su vaiku?gal vietu nebebivo schmoll.gif as tai gulejau po visko viena ir toli nuo mamyciu su vaikeliais, kad negirdeciau balsu verysad.gif

Buvo tų vietų
bet tai "poniai" nepatiko anos palatos kaimynė
poto ji varė vis parūkyti ir prašė manęs žvilgtelt vaiko
ir dar papasakojo gimdymo istorija,kad atvažiavo gimdyti išgėrusi porą alaus ir jai pasirodė,kad ji pagimdė dvynukus doh.gif
kaip man tada pavydu buvo,kad ta merga nesisaugojus visą nėštumą gėrė,rūkė ir pagimdė sveiką vaikelį

beto gyd.nelabai sureikšmino,kad aš vaiko netekau,pasak jų,jauna-vaikų bus
mano vyras kada verkė reanimacijoj ,gyd glostė jam petį irgi tą patį sakė,kad bus vaikų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 25 vasario 2012 - 18:38