MONIKAM
TANLER
Gyvenimas -
Tai didelis stebuklas,
Kurį suvokti ne visada gali.
Kas kartą tenka
Sau mažiau palikti
Save kitam lyg skolą
Atiduok
Toksai gyvenimas.
Toksai. Ir nieko tragiško.
Tokia, gal būt, visa žmogaus dalia,
Ieškodamas erdvės aukščiausio taško
Kažkam esi šviesa ir šiluma.
Su gimtadieniu mergytės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(monikam @ 2012 02 24, 09:39)
bendradarbio zmonai irgi buvo nesciuju diabetas, tai turejo kazkokia injekcija leistis kiekvien diena ir neleido pernesiot, nezinau kaip Lt daro. Sekmes tau ir labai nesinervink
Tanler su gimtadieniu
Tanler su gimtadieniu
jei butu neleide nesiot iki galo, dabar auginciau 2dukras...siandien pasiemiau siuntima...i Kauna siuntimo neduoda, kol nepaziures pas mus endokrinologas, ale reikia jo konsultacijos...tau medziagu apyk sutrikimas yra, nes stambi esi, jox diabetas... gali gincytis su jom kiek nori, nesukalbamos...as jau ziuriu daugiau uz jas pradesiu ismanyt apie sia diagnoze, o jos vistiek savo mala...jos neatsizvelgia i jokius ankstesnius padarinius ir simptomus, jauciuos kaip kokia durnele...nu jo paprastas zmogelis esu tai ir sedek su savo bedom.,..
lauksiu kovo 1d...zesiu ka sakys...bet kazka reikes daryti...
Su gimtadieniais merginos
QUOTE(xiuke @ 2012 02 24, 11:40)
jei butu neleide nesiot iki galo, dabar auginciau 2dukras...siandien pasiemiau siuntima...i Kauna siuntimo neduoda, kol nepaziures pas mus endokrinologas, ale reikia jo konsultacijos...tau medziagu apyk sutrikimas yra, nes stambi esi, jox diabetas... gali gincytis su jom kiek nori, nesukalbamos...as jau ziuriu daugiau uz jas pradesiu ismanyt apie sia diagnoze, o jos vistiek savo mala...jos neatsizvelgia i jokius ankstesnius padarinius ir simptomus, jauciuos kaip kokia durnele...nu jo paprastas zmogelis esu tai ir sedek su savo bedom.,..
nesupratau kodėl neduoda siuntimo...juk privalo duot, būčiau iki vadovų nuėjus...
QUOTE(Viltis* @ 2012 02 24, 13:45)
nesupratau kodėl neduoda siuntimo...juk privalo duot, būčiau iki vadovų nuėjus...
neduos kol savo isvadu nepasakys endokrinologe musu mieste, ale cia tik gal medziagu sutrikimas tera, tik dietos pasilaikysi ir uztex
QUOTE(xiuke @ 2012 02 24, 13:43)
neduos kol savo isvadu nepasakys endokrinologe musu mieste, ale cia tik gal medziagu sutrikimas tera, tik dietos pasilaikysi ir uztex
Aš tai bijočiau Šiaulių gyd.
jau kiek apie juos priskaičius
bet tau bus viskas ok,tik nesinervink
sulaukiau savo mm
o tiek namų darbų darėm
QUOTE(Lu @ 2012 02 24, 15:17)
Aš tai bijočiau Šiaulių gyd.
sulaukiau savo mm
o tiek namų darbų darėm
sulaukiau savo mm
o tiek namų darbų darėm
gaila, kad sulaukei...
nu zinok, nepasitikiu ir as jau niekuom...bendras ten katilas verda
kai bus gerai, tada ir sakysiu, o dabar...neleisiu sau svajoti... bus paprasciau...deja, bet sunkiai iseina
norma pati ta
Kur Nasata dingus Kazin kaip jai sekasi?
QUOTE(Lu @ 2012 02 24, 12:38)
Gaila ir man
bet žinau,kad neišeis greitai
reikia dirbti ta linkme daugiau gal
geriu dabar folio rūgštį ji yra 400 mikrogramų,ar ne 200 dienai užtenka?
negėrėt Jūs?
bet žinau,kad neišeis greitai
reikia dirbti ta linkme daugiau gal
geriu dabar folio rūgštį ji yra 400 mikrogramų,ar ne 200 dienai užtenka?
negėrėt Jūs?
Gaila, na bet ka padarysi...Tokia jau ta gedulo ir vilties diena (gaila, kad atejo, bet viliesi, kad kitas ciklas bus tas ).
As foli geriau 1000 mikrogramų. Kiek domejausi dabar planuojant padidinta iki 800 (pirkau keliaudama Amerikoj tai ten maziau 800 net nebuvo pirkt).
Bet kaip visada geriausia pasitart su gydytoju
Monikam ir Tanler su gimtadieniais
Divėja, kaip Tau sekėsi pas gydytoją?
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 24, 15:10)
Kur Nasata dingus Kazin kaip jai sekasi?
Nasata,labai retai užsuka.
pasigendu ir aš jos
QUOTE(Lu @ 2012 02 24, 14:44)
Pastebejau, kad skelbimuose parduoda rubelius naujus vaikiskus ir dar kazkokias prekes... pagalvojau, kad jau kazkoks luzis ivyko, jei paleidzia viska... gal pagerejimas