Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 22, 19:21)
angel.gif dekui

Siandien darbe kosmariska diena. Dvi koleges kibo viena kitai i plaukus, keksem viena kita issivadino blink.gif  dar to buvau nemacius. Neesu ta, kuri bega pirma is laivo, bet jau si karta nuemiau zema starta ir i kojas.  lotuliukas.gif  doh.gif Greitai susiradau darbu uz darbo sienu  tongue.gif

blink.gif blink.gif ziauru doh.gif
Atsakyti
akwariuma Prisidedu ir as prie sveikinimu wub.gif user posted image

Meskute5
Kad tikrai ziauru blink.gif
Atsakyti
Kokia grazi nuotrauka man si wub.gif

user posted image
Atsakyti
Ir nuo manes akwariuma user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 02 22, 22:16)
Ir nuo manes akwariuma user posted image

prisidedu ir aš 4u.gif
Papildyta:
angel.gif dekui

Siandien darbe kosmariska diena. Dvi koleges kibo viena kitai i plaukus, keksem viena kita issivadino  blink.gif  dar to buvau nemacius. Neesu ta, kuri bega pirma is laivo, bet jau si karta nuemiau zema starta ir i kojas.  lotuliukas.gif  doh.gif Greitai susiradau darbu uz darbo sienu  tongue.gif

bet tai kai žvengčiau lotuliukas.gif
O šiaip tai nieko žiauriai nėra už besimušančias moteris arbe girtas
Atsakyti

Siandien darbe kosmariska diena. Dvi koleges kibo viena kitai i plaukus, keksem viena kita issivadino  blink.gif  dar to buvau nemacius. Neesu ta, kuri bega pirma is laivo, bet jau si karta nuemiau zema starta ir i kojas.  lotuliukas.gif  doh.gif Greitai susiradau darbu uz darbo sienu  tongue.gif

blink.gif Vaje, kokia košmariška diena darbe doh.gif

Barborytei sveikinimai gimtadienio proga user posted image
Atsakyti
sunervino gliukozes tyr rezultatas...iki 9 sukiles...gerai, kad siuo nestuke.gif bent siuncia , ziuri kazka, nes praitais buvo dzin jiems...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 23, 11:50)
sunervino gliukozes tyr rezultatas...iki 9 sukiles...gerai, kad siuo  nestuke.gif bent siuncia , ziuri kazka, nes praitais buvo dzin jiems...

jetus laikykis,kad tik viskas but gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 02 23, 21:13)
jetus laikykis,kad tik viskas but gerai unsure.gif

jau apsiraminau, bet diena, tai visokiu minciu kilo, ir asaru pakalnes ir nezinojimas ka daryti...apsiraminau pagaliau...visko jau matyt prisikaupe...
erzina, tas dalykas, kad zinai kas galetu buti, bet visi abejingi viskam, ypac gydytojai, lauksiu kovo 1osios, ziuresiu ka sakys ta endikrinologe...itariu paskirs kokia diabetiku dieta, bet kazkaip nemanau, kad vien dieta mane isgelbetu...vien nuo to zodzio stoga rauna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 24, 00:48)
jau apsiraminau, bet diena, tai visokiu minciu kilo, ir asaru pakalnes ir nezinojimas ka daryti...apsiraminau pagaliau...visko jau matyt prisikaupe...
erzina, tas dalykas, kad zinai kas galetu buti, bet visi abejingi viskam, ypac gydytojai, lauksiu kovo 1osios, ziuresiu ka sakys ta endikrinologe...itariu paskirs kokia diabetiku dieta, bet kazkaip nemanau, kad vien dieta mane isgelbetu...vien nuo to zodzio stoga rauna... doh.gif

bendradarbio zmonai irgi buvo nesciuju diabetas, tai turejo kazkokia injekcija leistis kiekvien diena ir neleido pernesiot, nezinau kaip Lt daro. Sekmes tau ir labai nesinervink 4u.gif

Tanler su gimtadieniu 4u.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 23, 23:48)

console.gif

monikam, su gimtadieniu tave user posted image

tanler, su gimtadieniu ir tave user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2012 02 24, 09:13)

monikam, su gimtadieniu tave user posted image

tanler, su gimtadieniu ir tave user posted image

prisidedu prie sveikinimų...bučkis abiems... oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti