Ievoole,liniuote
Tauskute,tau i nauda pavalgyti
QUOTE(Lu @ 2012 02 20, 17:59)
kai per daug tai ir negerai sunku baissiai man tada ir taip uh nemalonu buna
Xiuke, Sladama - degu ir as zvakeles...
AlmaJa -
Sirdis atsigauna matant jusu tokius grazius maziuliukus. Suteikia vilties, kad kada nors vis tik pasibels laime ir musu namus... Kada nors...
AlmaJa -
Sirdis atsigauna matant jusu tokius grazius maziuliukus. Suteikia vilties, kad kada nors vis tik pasibels laime ir musu namus... Kada nors...
QUOTE(divėja @ 2012 02 21, 10:59)
Labutės
Visom liūdinčiom ir laukiančiom po
Jei nesunku,prašau pagalbos Paspauskit patinka,ant mano dukrytės piešinuko V A Č I A Ačiukas visom palaikiusiom
Jei nesunku,prašau pagalbos Paspauskit patinka,ant mano dukrytės piešinuko V A Č I A Ačiukas visom palaikiusiom
paspausta nu Diveja, kox didelis jau ot slapuke jau isejai i dekreta?
QUOTE(xiuke @ 2012 02 21, 09:46)
paspausta nu Diveja, kox didelis jau ot slapuke jau isejai i dekreta?
Ačiū
Kad aš ne slapukė,senokai gyriausi Dekretan išeisiu nuo kovo 1d. Laukiu nesulaukiu,nes per sunku dirbti darosi Nors pilvukas atrodo nedidelis,ale sunku,pūškuot pradedu
QUOTE(divėja @ 2012 02 21, 12:08)
Ačiū
Kad aš ne slapukė,senokai gyriausi Dekretan išeisiu nuo kovo 1d. Laukiu nesulaukiu,nes per sunku dirbti darosi Nors pilvukas atrodo nedidelis,ale sunku,pūškuot pradedu
zinau, kad rasei,bet vistiek jau daug nukeliavot
as ir jau ora kartais gaudau, o apie lipima i 5a, tai , 3ias , tai pilvuzas greit isryskejo, plius esu nekuda, tai
ryt pas gine...
QUOTE(xiuke @ 2012 02 21, 10:23)
zinau, kad rasei,bet vistiek jau daug nukeliavot
as ir jau ora kartais gaudau, o apie lipima i 5a, tai , 3ias , tai pilvuzas greit isryskejo, plius esu nekuda, tai
ryt pas gine...
ryt pas gine...
Man pasisekė,kad liftas veža į 9 aukštą
O,žinai,man irgi trečias nėštumas,ale pilvukas pats mažiausias MB tikisi,kad gal dabar jau sūnus bus
Sėkmės ryt tau pas ginę Aš ketvirtadienį keliausiu
QUOTE(divėja @ 2012 02 21, 12:34)
Man pasisekė,kad liftas veža į 9 aukštą
O,žinai,man irgi trečias nėštumas,ale pilvukas pats mažiausias MB tikisi,kad gal dabar jau sūnus bus
mano vyriskis ir taip galvoja...ir daug kas to linki... bet as jiems atkertu, kad lytis nera svarbu...o vyriskiai tai zinai, vistiek jie nori nors vieno sunaus...tokia prigimtis matyt
jei ryt pasakys, pasigirsiu ir jums
QUOTE(xiuke @ 2012 02 21, 09:49)
mano vyriskis ir taip galvoja...ir daug kas to linki... bet as jiems atkertu, kad lytis nera svarbu...o vyriskiai tai zinai, vistiek jie nori nors vieno sunaus...tokia prigimtis matyt
Lauksim ziniu
QUOTE(xiuke @ 2012 02 21, 11:49)
tikrai lauksim
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2012 02 21, 09:59)
Labutės
paspausta
xiuke lauksim ziniu
diveja grazus piesinys ir kas cia tau be liko iki dekreto kaip faina dziaugiuosi uz jus merginas
diveja grazus piesinys ir kas cia tau be liko iki dekreto kaip faina dziaugiuosi uz jus merginas