Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Ievoole,liniuote wub.gif

Tauskute,tau i nauda pavalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 02 20, 17:59)
Ievoole,liniuote wub.gif

Tauskute,tau i nauda pavalgyti smile.gif

kai per daug tai ir negerai sunku baissiai man tada ir taip uh nemalonu buna blink.gif
Atsakyti
Xiuke, Sladama - degu ir as zvakeles...

AlmaJa - console.gif

Sirdis atsigauna matant jusu tokius grazius maziuliukus. Suteikia vilties, kad kada nors vis tik pasibels laime ir musu namus... Kada nors...

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Labutės 4u.gif
Visom liūdinčiom ir laukiančiom po 4u.gif

Jei nesunku,prašau pagalbos blush2.gif Paspauskit patinka,ant mano dukrytės piešinuko blush2.gif V A Č I A Ačiukas visom palaikiusiom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2012 02 21, 10:59)
Labutės 4u.gif
Visom liūdinčiom ir laukiančiom po  4u.gif

Jei nesunku,prašau pagalbos blush2.gif  Paspauskit patinka,ant mano dukrytės piešinuko blush2.gif  V A  Č I A  Ačiukas visom palaikiusiom 4u.gif  4u.gif  4u.gif

paspausta ax.gif nu Diveja, kox didelis jau nestuke.gif ot slapuke smile.gif jau isejai i dekreta?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 21, 09:46)
paspausta ax.gif nu Diveja, kox didelis jau nestuke.gif ot slapuke smile.gif jau isejai i dekreta?

Ačiū 4u.gif

Kad aš ne slapukė,senokai gyriausi biggrin.gif Dekretan išeisiu nuo kovo 1d. Laukiu nesulaukiu,nes per sunku dirbti darosi doh.gif Nors pilvukas atrodo nedidelis,ale sunku,pūškuot pradedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2012 02 21, 12:08)
Ačiū 4u.gif

Kad aš ne slapukė,senokai gyriausi biggrin.gif  Dekretan išeisiu nuo kovo 1d. Laukiu nesulaukiu,nes per sunku dirbti darosi doh.gif  Nors pilvukas atrodo nedidelis,ale sunku,pūškuot pradedu ax.gif

zinau, kad rasei,bet vistiek jau daug nukeliavot thumbup.gif
as ir jau ora kartais gaudau, o apie lipima i 5a, tai doh.gif , 3ias nestuke.gif , tai pilvuzas greit isryskejo, plius esu nekuda, tai doh.gif
ryt pas gine...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 21, 10:23)
zinau, kad rasei,bet vistiek jau daug nukeliavot thumbup.gif
as ir jau ora kartais gaudau, o apie lipima i 5a, tai doh.gif , 3ias  nestuke.gif , tai pilvuzas greit isryskejo, plius esu nekuda, tai doh.gif
ryt pas gine...

Man pasisekė,kad liftas veža į 9 aukštą biggrin.gif
O,žinai,man irgi trečias nėštumas,ale pilvukas pats mažiausias g.gif MB tikisi,kad gal dabar jau sūnus bus biggrin.gif

Sėkmės ryt tau pas ginę 4u.gif Aš ketvirtadienį keliausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2012 02 21, 12:34)
Man pasisekė,kad liftas veža į 9 aukštą biggrin.gif
O,žinai,man irgi trečias nėštumas,ale pilvukas pats mažiausias g.gif  MB tikisi,kad gal dabar jau sūnus bus biggrin.gif

mano vyriskis ir taip galvoja...ir daug kas to linki...wink.gif bet as jiems atkertu, kad lytis nera svarbu...o vyriskiai tai zinai, vistiek jie nori nors vieno sunaus...tokia prigimtis matyt biggrin.gif
jei ryt pasakys, pasigirsiu ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 21, 09:49)
mano vyriskis ir taip galvoja...ir daug kas to linki...wink.gif bet as jiems atkertu, kad lytis nera svarbu...o vyriskiai tai zinai, vistiek jie nori nors vieno sunaus...tokia prigimtis matyt biggrin.gif

Lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 21, 11:49)

tikrai lauksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2012 02 21, 09:59)
Labutės 4u.gif
Visom liūdinčiom ir laukiančiom po  4u.gif

Jei nesunku,prašau pagalbos blush2.gif  Paspauskit patinka,ant mano dukrytės piešinuko blush2.gif  V A  Č I A  Ačiukas visom palaikiusiom 4u.gif  4u.gif  4u.gif

paspausta tongue.gif
Atsakyti
xiuke lauksim ziniu smile.gif
diveja grazus piesinys wub.gif ir kas cia tau be liko iki dekreto kaip faina smile.gif dziaugiuosi uz jus merginas nestuke.gif
Atsakyti