mes su pazystama gimdeme vienos dienos tarpu, tai kai paziuriu i jos mergyte vis matau savaja ir isivaizduoju kokia ji jau butu
Mes su savo drauge irgi gimdem panasiai. Ir pirmus berniukus ir antrus. Kai nuvaziuoju pas ja, ziuriu kaip jei abu begioja, zaidzia.. sirdi suspaudzia. Labiausiai gaila savo berniuko, kad jis neteko broliuko.. zaidimu draugo.
Kai laukiausi , kartu laukesi ir sesuo . Tik skirtumas ne pilnas menuo . Visada pamaciusi dukterecia isivaizduoju kaip kartu jos zaidzia , laksto , rekauja , triuksmauja...
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 18, 12:30)
Mes su savo drauge irgi gimdem panasiai. Ir pirmus berniukus ir antrus. Kai nuvaziuoju pas ja, ziuriu kaip jei abu begioja, zaidzia.. sirdi suspaudzia. Labiausiai gaila savo berniuko, kad jis neteko broliuko.. zaidimu draugo.
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 18, 15:33)
Kai laukiausi , kartu laukesi ir sesuo . Tik skirtumas ne pilnas menuo . Visada pamaciusi dukterecia isivaizduoju kaip kartu jos zaidzia , laksto , rekauja , triuksmauja...
Tokie tie pikti likimo pokštai.negana to,kad atėmė-nedavė augint.
tai dar ir draugai,giminės tuo pat metu susilaukė vaikų.
Atrodo,kad tikrai likimas šaiposi,kad,va,imk ir žiūrėk kaip jų auga,o tu tik įsivaizduok
Pazinau as savo kaip galima sakyt drauges , artimus zmones ... kaip ten sako kad nelameje pazinsi zmogu ar zmones kai tikiesi is artimuju palaikymo o buvo viskas atvirksciai. Dabar zinau kokia esu stipri , kokia esu stipri asmenybe.
QUOTE(AusraPupa @ 2012 02 17, 10:48)
AusraPupa puikiai tave prisimenu Kaip dziugu girdeti tokias zinias Kokia saunuole kad visgi pasiryzai
Papildyta:
QUOTE(akwariuma @ 2012 02 18, 11:22)
mes su pazystama gimdeme vienos dienos tarpu, tai kai paziuriu i jos mergyte vis matau savaja ir isivaizduoju kokia ji jau butu
Tai viena angelu mamu savybe issivaizduoti kokia ji/jis jau butu........
VJ kokios tavo mergytes jau dydeles O tu ne kiek nepasikeitusi....ka reiskia darbas su vaikais tik jauneji ir grazeji
AlmaJa
AlmaJa
QUOTE(Lu @ 2012 02 20, 11:17)
laba
ale tikrai tema apmirusi, kazkaip nebendraujam mes cia visiskai...
mes sestadieni miske buvom, saslyku pakepem, tiek privalgiau ,kad paskui net bloga buvo nuo ju...sekmadienio orelis
treciadieni keliausiu gliukozes tol tyrima darytis, ir tikiuosi echo padarys, labai noriu susitikti su leliuku...pazet kaip jis ten laikosi...mazai judesiu atrodo nors tiek ir teturi matyt but, bet noretusi daugiau... gal ir lyti pasakys...
dukryte kazkokius keistus klausimus pradeda uzdavineti...kodel zmones gyvi? kodel plaka sirdis? paskui: kaip seses pasiilgau, kodel nesugrizta...nu ir pan...
uzsiminiau, kad vasara tures broli ar sese, tai dbr laukia kada ta ziema pasibaigs
sestadieni vaziavom i kapelius uzdegt zvakele, taip sunervavo: angeliukas perskiles pusiau, nzn kaip bus kai orai atsils-sumoki pinigus ir va staigmena nemaloni...
Laba
žiūriu visos gyvenate panašiai, kaip aš..
Sakau Adomukui sesė bumbtelėjo, o jis manęs klausia "Gal buolis?" ne sakau mažuti, broliukas danguje "Buolis lelielis(angelėlis)?", taip sakau, o čia maža sesytė, kuri nori būti geriausia tavo drauge, tai jis man "Kul ji?" sakau čia pilvuke, tai prideda galvytę, tai mažutė bumbt jam, tai tada jau bėga per namus ir giriasi "Sesė man bum bum"
Būna guli lovytėje prieš miega, glostau jam galvytę, o jis man sako "mama noju buolio", tai taip širdį suspaudžia, o bėgiotų dabar su broliuku abu po namučius.. vienas brolį migdytų, o kitas Adomuką, o dabar kažkuris svetainėje laukia, o kažkuris migdo Adomas toks veiklus yra, jam taip draugijos nuolatinės reikia, tai kai pasižiūriu koks vaikas vienišas jaučiasi trindamasis aplink mažojo lovytę, kad iškart verkiu
žiūriu visos gyvenate panašiai, kaip aš..
Sakau Adomukui sesė bumbtelėjo, o jis manęs klausia "Gal buolis?" ne sakau mažuti, broliukas danguje "Buolis lelielis(angelėlis)?", taip sakau, o čia maža sesytė, kuri nori būti geriausia tavo drauge, tai jis man "Kul ji?" sakau čia pilvuke, tai prideda galvytę, tai mažutė bumbt jam, tai tada jau bėga per namus ir giriasi "Sesė man bum bum"
Būna guli lovytėje prieš miega, glostau jam galvytę, o jis man sako "mama noju buolio", tai taip širdį suspaudžia, o bėgiotų dabar su broliuku abu po namučius.. vienas brolį migdytų, o kitas Adomuką, o dabar kažkuris svetainėje laukia, o kažkuris migdo Adomas toks veiklus yra, jam taip draugijos nuolatinės reikia, tai kai pasižiūriu koks vaikas vienišas jaučiasi trindamasis aplink mažojo lovytę, kad iškart verkiu
Sveikutes
Kad prisnigo ir pripuste tai tikrai ne mazai ir orelis toks siltas , neslata lauke. ejau dabar is darbo namo pasivaiksciodama , taip gera lauke ir faina.
Savaitgalis prabego man greitai , privalgem per savaitgali su vyru kad iki siol vaikstau issiputusi kaip balionas gerai kad lauke vejo nera stipraus tai tikrai dar pakilciau i ora i dangu
Kad prisnigo ir pripuste tai tikrai ne mazai ir orelis toks siltas , neslata lauke. ejau dabar is darbo namo pasivaiksciodama , taip gera lauke ir faina.
Savaitgalis prabego man greitai , privalgem per savaitgali su vyru kad iki siol vaikstau issiputusi kaip balionas gerai kad lauke vejo nera stipraus tai tikrai dar pakilciau i ora i dangu