Sveikos
Sveikinam ir mes Gustuką, nors ir pavėluotai
Pas mus su MB naktis nemiegota, kvietėm naktį greitąją, nors ir patys žinojom kad Argitukui ausytę skauda. Vargšiukė mūsų mažiukė, tiek verkė . Nors it lašiukus lašinom, ir kompresus dėjom, vistiek skauda jai. Nuvykom šiandien pas budinčią gydytoją, išrašė antibiotikų.Savaitę paėjom į daržiuką ir vėl sergam. beje, slogos neturėjom ,nežinia ko čia mus ta liga užpuolė
Gerai kad laiko kartais yra į SM užsukt, nes darbo metu per skypes pokalbius jau nebespėdavau darbų pasidaryt..
Argitutei daug sveikatytės .Stiprėkit .Aš irgi pasipergyvenu,kaip mums seksis nuo rudens keliauti į daržiuką ...
O kas pabūna su Argita,kai ji serga,o jums reikia eiti į darbus ?
Gustukui - įžengus į 2-mečių būrį .
Mes šiandien ryte irgi turėjom strioko - Dovilė į nosį įsikišo sausų pusryčių "Kviečiai su medumi" grūdelį ... strioko ir ašarų buvo labai daug,jau buvom beveik besirengiantys važiuoti į priėmimą.... panaudoti teko nosies aspiratorių ir baigėsi mūsų kančios...Bet užteko man išeit tik iki kito kambario... nu neina dar jų paleisti iš akių ....
Mes šiandien ryte irgi turėjom strioko - Dovilė į nosį įsikišo sausų pusryčių "Kviečiai su medumi" grūdelį ... strioko ir ašarų buvo labai daug,jau buvom beveik besirengiantys važiuoti į priėmimą.... panaudoti teko nosies aspiratorių ir baigėsi mūsų kančios...Bet užteko man išeit tik iki kito kambario... nu neina dar jų paleisti iš akių ....
Susirenkam su Gustuku visus sveikinumus ir balioniukus siuncia Gustas dyyydeli aciu
QUOTE(vyšnelė @ 2012 03 03, 14:13)
Argitutei daug sveikatytės .Stiprėkit .Aš irgi pasipergyvenu,kaip mums seksis nuo rudens keliauti į daržiuką ...
Iki siol dar tokiu problemu neturejom, tetis namie budavo arba vaikai. Tik ateinancia savaite reikes jau kazka galvotis.Tikiuosi ryt jau geriau mums bus, nes jei butu tokios bukles neiciau i darba, buciau biuletenyje. Matysim ka darysim.Darbe biski svarbiu darbu yra, nenoriu kolegems uzmest
Doviliukui idomu musu maziukams viskas dabar
ojej kokios nelaimes,
sveikatos Argitukui
tie vaikai tai prigalvoja, oj saugot dabar reikia, laikykites
as siandien du egzus islaikiau, uz viena 10 gavau, nu sekas kartais
sveikatos Argitukui
tie vaikai tai prigalvoja, oj saugot dabar reikia, laikykites
as siandien du egzus islaikiau, uz viena 10 gavau, nu sekas kartais
QUOTE(aroonele @ 2012 03 03, 21:46)
Saunuole
Argitukui sveikatytes
aeruonele saunuole, uz gerus rezultatus
as sienadien issimiegojau kaip sernas girdejau Gustas atsikele, priejo prie lovos pasauke mama mama, neatsiliepiau, sakau ziuresiu ka darys...tai jis pasieme knygutes nuejo i lovyte ir varte kol as dar valanda miegojau norejau issimiegot, nes taip keturias dienas keliuosi 4.45 ryto, tai miego trukumas atsiranda
aeruonele saunuole, uz gerus rezultatus
as sienadien issimiegojau kaip sernas girdejau Gustas atsikele, priejo prie lovos pasauke mama mama, neatsiliepiau, sakau ziuresiu ka darys...tai jis pasieme knygutes nuejo i lovyte ir varte kol as dar valanda miegojau norejau issimiegot, nes taip keturias dienas keliuosi 4.45 ryto, tai miego trukumas atsiranda
Laba mamukai
Ligoniukems , sveikit greiciau
Mes tai tik spejam balas valyt tai Pau padaro, tai suo ir svarbiasia Paulius puola valyt, aisku su tuo kas po ranka
Ligoniukems , sveikit greiciau
Mes tai tik spejam balas valyt tai Pau padaro, tai suo ir svarbiasia Paulius puola valyt, aisku su tuo kas po ranka
Rugilei daug daug gražių sveikinimų įžengus į 2-mečių būrį .
QUOTE(vyšnelė @ 2012 03 04, 20:43)
aciu
Paveluotai sveikinimai Gustukui
ir siandienos jubiliatei Rugilytei
ir siandienos jubiliatei Rugilytei
QUOTE(vyšnelė @ 2012 03 04, 20:43)
prisidedam prie sveikinimų