Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

Gaila, kaip jaunos seimos isvyksta i uzsieni sad.gif
Siandien oras nuostabus, pasivaiksciojom su Karoliuku, nesinorejo gryzti i namus. tik kad bijojau kad nepasaltu koju, nes jauciu visas balas isbraidem g.gif reikes is kaimo parsivezti guminukus arba ieskoti nauju g.gif
Atsakyti
Labuka,
Mistika Irmiui 4u.gif
Aronele, ar toli keliausit ir ar ilgam?
Mes irgi sendien buvom laukuti su guminukais braidem po balas, o parejus Pau vos ant puodo neuzmigo biggrin.gif , galvyte tik ziuriu svyra, ciupau ir i lova, net pora valandu ismiegojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 02 28, 20:21)
Jei ne paslaptis kur išvykstat?  blush2.gif

išvažiuojam į Airiją, tiklsiau į Dubliną, nusipirkom jau bilietus 18d išskrendam, ką reik išsilaikyt egzus, pabaigt praktiką ir krautis lagaminus bigsmile.gif

QUOTE(Emuciukas @ 2012 02 28, 21:49)
kaip jus susikalbat su savo vaikuciais, kai reikia palikt idomius uzsiemimus kad jie nekeltu isteriju?

mes kol kas per pažadus, parodau kokį čiulpinuką ar guminukus ar pažadu ką nupirkt, arba bandau sugundyt teletabiais kuriuos galės namie žiūrėt arba kad pas tėtį važiuojam.... šiaip pradedu kalbint iš anksto visada, kad reiks greit jau eiti, kad laukia mūsų kas nors ir kažkaip vis pavyksta išsikrapštyt ax.gif

dabar jau pasakoju kad skrisim su lėktuvu, tai jis sako ne, rodo, kad su mašina važiuos, nežino kas tas lėktuvas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 02 29, 11:47)
Jo tik išlipus iš lėktuvo kaip dėjo žiema sniego į veidą biggrin.gif  Faustas padėjo ranką ant snieguoto turėklo ir rodo man fuuu kaka doh.gif  lotuliukas.gif

Emuciuk kaip tau su darbais ar gauni darbo? Beje papasakok kaip jus ten patekote į tą žaidimų grupę kur nuėjai ir ko teiravaisi? Aš atradau kur pas mus yra tas sure start centras, pasirodo labai netoli nuo mūsų rolleyes.gif

Į isterijas jokio dėmesio nekreipiu ir netoleruoju tokio elgesio schmoll.gif Griežtai aš blush2.gif

Mistokos sūnui sveikatos 4u.gif

na mazai dirbu kol kas, kazko labai mazai zmoniu ima agenturiniu fabrikas, apseina su savo zmonem, agenturiniai yra tam skirti kad gautu zmoniu kai ju reikia. na bet keis simtukus i menesi gaunu ir super thumbup.gif prasivaziuosiu isisuksiu ir gausiu gal pamaina kad dirbt pastoviai visas 4 dienas is 4 rolleyes.gif

del to sure start tai atejus susute atsivede atstove is to sure start, tai mus uzregistravo kad galim lankyt, tai kai nedirbu tai vis einam unsure.gif bet va jau pora kartu su isterijom reikejo iseit, nes nebenori iseit doh.gif yra dainavimo pamokeles, tai jis uzsiunta kai reikia trauktis nuo zaislu ir nebegalim eit dainuot, nes trukdysim kitiem doh.gif o kaip daryt grieztai, nei jam pagrasinsi nei per uzpakali uzplosi nuo oziu, tuoj iskvoes man vaiku teises doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Sveikinam Gustuką su 2-uoju gimtadieniu user posted image
Mes gyvenam gerai, kai nustojom lankyti darželį pasibaigė ir ligos tfu tfu tfu rolleyes.gif Greta pakankamai daug kalba, aišku ne visi žodeliai aiškiai tariami bet susikalbėti jau galima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 02 29, 18:50)
išvažiuojam į Airiją, tiklsiau į Dubliną, nusipirkom jau bilietus 18d išskrendam, ką reik išsilaikyt egzus, pabaigt praktiką ir krautis lagaminus  bigsmile.gif

Kaip jums faina, jog važiuojate į didelį miestą thumbup.gif Aš tai atgal į kaimą gyventi ten nebegrįžčiau schmoll.gif Beje nueik į SM skyrių užsienio mamytės ir ten rasi Smaragdo šalies gyventojos mirksiukas.gif labai fainos mamytės galėsi visko paklausti apie gyvenima airijoje mirksiukas.gif Gal netgi yra atskirai temutė su Dublino mamukais g.gif

Vadinasi man reikia pirma pas daktarus užsiregistruoti ane g.gif Paskui ateis kokia tai seselė ir ten man viska susakys g.gif

SU 2uoju GIMTADIENIU GUSTUKĄ 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, Gustukui 4u.gif
na mes su oziais irgi kariaujam, siandien pas logopede taip uzsioziavo ir suisterikavo kad tiek betruko kad prie jos i uzpakali uzdrozciau, bet kazkaip pasikuklinau dar smile.gif zodziu pradejom pas logopede lankytis, nes labai norejau uzrasyt, nu sneka mano dama tik norisi to aiskumo daugiau, bet sake negaug labai teatsiliekam nuo standartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 03 01, 17:11)
SU 2uoju GIMTADIENIU GUSTUKĄ 4u.gif
user posted image

dedames ir mes prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s. jau apsilankiau ten ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai Gustukui happybday.gif

Pas mus oziai tai nezinau kokio dydzio, papirkinet nelabai stengiuos, nes vaikai labai greitai pripranta prie to, ir paskui ozius tokius parodo. Mano, kad ir cypia, nekreipiu demesiu, maniskis megejas isvis parkristi vidury pardes ar gatves, as ramiai pasiemu klykianti ir nesu, pasakau, kita karta, kad jei taip bus isvis niekur neis, aisku jis to nesupranta. O su auklyte isvis islepo, patinka kai aplink ji visi tik laksto ir pildo norus doh.gif
nu ka darysi, yra kaip yra smile.gif stengiames aukleti
Atsakyti
Gustuka su GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pau irgi oziu pilnas, bet as pati islepinau ax.gif , Man atrodo, o kada gi be lepinsi jei ne dabar g.gif
Nors istikruju as nei vienam is triju negaliu nieko atsakyt,. Kai matai kad kito vaikas ozius rodo atrodo jau kaip duociau.... ,o kai savas, tai visas davimas isgaruoja blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, sveikinam ir mes Gustuka su antruoju gimtadieniu
user posted image

Taip pat visas kitas sveikinam su graziu pavasariu
user posted image
Atsakyti
Sveikutes. Gustuka 4u.gif su Gimtadieniu smile.gif
Mum oziai tokiais tarpais uzeina, bet dar kenteti galima pfu pfu pfu...... rolleyes.gif
Tai jei ne musu uzsienetes, sm visai tuscias butu mirksiukas.gif , saunuoles, kad musu nepaliekat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti