Labas mamukai
kazkaip nutilusios visos ...
Kaip begyvenat?
Pas mus nieko naujo,lankom darziuka,kai nesergam ,su mazuoju namie bandom iveikt vaikciojimo mena ,dieneles lekia zverisku tempu.
Vis galvoju,kad jau senai besimatem visos,tai siulau pries sventes organizuot Kaledini meeta,butu smagu pamatyt senai bematyta Vysnele,Mistika ir aisku kitas dirbancias ir nedirbancias senai matytas mamytes .Galetume,kaip senais gerais laikais,pasikeist dovanelem ir pan.Laukiu atsiliepimu ir pasiulymu
Sveikutes,
oooo atsirado viena gyva dusele as uiz meeta visom keturiom:) ir dovaneliu noriu noriu uoj kaip noriu
mes lankom darziuka irgi o as karaliauju viena namie ir auginu pilvuka, kitaip tariant kai nevalgau tai edu
oooo atsirado viena gyva dusele as uiz meeta visom keturiom:) ir dovaneliu noriu noriu uoj kaip noriu
mes lankom darziuka irgi o as karaliauju viena namie ir auginu pilvuka, kitaip tariant kai nevalgau tai edu
QUOTE(evuliuks @ 2012 11 21, 09:28)
Labas mamukai
Kaip begyvenat?
Pas mus nieko naujo,lankom darziuka,kai nesergam ,su mazuoju namie bandom iveikt vaikciojimo mena ,dieneles lekia zverisku tempu.
Vis galvoju,kad jau senai besimatem visos,tai siulau pries sventes organizuot Kaledini meeta,butu smagu pamatyt senai bematyta Vysnele,Mistika ir aisku kitas dirbancias ir nedirbancias senai matytas mamytes .Galetume,kaip senais gerais laikais,pasikeist dovanelem ir pan.Laukiu atsiliepimu ir pasiulymu
Kaip begyvenat?
Labas mamuliukai!!!
Pasiilgus esi jumi labai labai,bet per darbus ir visokias kitas bėdeles nebeužeinu niekur...
Mintis superinė,aš už būčiau visom keturiom!Tik kur ? Gal vėl PEKINE, jei yra nuolaida .
Čia Rasiuką noriu pasveikinti su sūnelio gimimu .
QUOTE(vyšnelė @ 2012 11 21, 14:16)
Mintis superinė,aš už būčiau visom keturiom!Tik kur ? Gal vėl PEKINE, jei yra nuolaida .
Galetume ir Pekine,bet kazkokiu momentu ten nebebuvo akciju,tai reiktu pasidomet.
Labas .
Retas svečias esu ir aš,bet užeinu vedina smagių prisiminimų ir sentimentų ...
Aš darbuojuosi, o vaikiukams mano šis ne koks ruduo...labai įsisirgę yra...baisu,nesmagu, liūdna, neviltis ir depresija ima,kai vaikai serga.
Duokit patarimų, kaip stiprinti imunitetą .....
Visom gražių paskutinių rudenio dienų .
Retas svečias esu ir aš,bet užeinu vedina smagių prisiminimų ir sentimentų ...
Aš darbuojuosi, o vaikiukams mano šis ne koks ruduo...labai įsisirgę yra...baisu,nesmagu, liūdna, neviltis ir depresija ima,kai vaikai serga.
Duokit patarimų, kaip stiprinti imunitetą .....
Visom gražių paskutinių rudenio dienų .
Sveikos,
vo,kaip smagu,kai matau,jog parasyta
Del Kaledinio meeto dar buvo pasiulymas i SMA KU SMAK US.Siulykit data,laika
Vakar su Sandra buvom susitikusios,tai dirba jau intensyviai,sake smagu grizt i vezias .Visoms perdave karsciausius linkejimus ir sake,jog su nostalgija vis prisimena mus
Vysnele,imkit ,tikrai labai sunku,kai vaikiukai serga.O del to imuniteto stiprinimo,liaudiskas priemones manau zinai,o kazka ypatingo ne nezinau ka patart ,daug kas giria ta cit roplius sirupa,pabandykit gal toki pagert pastiprinimui.Dar rimtesni yra broncho-munal,jei dazniau kartojas bakteriniai susirgimai, kiti giria RYBOMUNIL'o vakcina.Zodziu,pati nebandzius tu dvieju paskutiniu,o cit roplius gerem ne karta.Sekmes,laikykites
vo,kaip smagu,kai matau,jog parasyta
Del Kaledinio meeto dar buvo pasiulymas i SMA KU SMAK US.Siulykit data,laika
Vakar su Sandra buvom susitikusios,tai dirba jau intensyviai,sake smagu grizt i vezias .Visoms perdave karsciausius linkejimus ir sake,jog su nostalgija vis prisimena mus
Vysnele,imkit ,tikrai labai sunku,kai vaikiukai serga.O del to imuniteto stiprinimo,liaudiskas priemones manau zinai,o kazka ypatingo ne nezinau ka patart ,daug kas giria ta cit roplius sirupa,pabandykit gal toki pagert pastiprinimui.Dar rimtesni yra broncho-munal,jei dazniau kartojas bakteriniai susirgimai, kiti giria RYBOMUNIL'o vakcina.Zodziu,pati nebandzius tu dvieju paskutiniu,o cit roplius gerem ne karta.Sekmes,laikykites
Sveikutes, susirenkam sveikinimus. As irgi uz meeta, jei mb pasirasys pasilikt su tokiu mazu. O man tektu itariu su ugne buti :-)
Prisiduodam apie maziausia seimos nari :-) 2012.11.20 2.01val. Pasauli isvydo musu stebuklelis Eimantukas. 3.455kg. 52cm:-)
Sveikos
Kadangi norinčių yra, o datos kažkaip ir nenustatom, tad siūlau kalėdinį meetą gruodžio 12d, 18.30 Pekine.
Taip pat, ar keičiamės dovanėlėm ir jei taip- kokia suma?
O toliau rašomės tada sąrašą, kas tą dieną galės dalyvauti
1. *F_M*
2. ...
Kadangi norinčių yra, o datos kažkaip ir nenustatom, tad siūlau kalėdinį meetą gruodžio 12d, 18.30 Pekine.
1. *F_M*
2. ...
QUOTE(*F_M* @ 2012 12 07, 12:54)
Sveikos
Super! Smagu,kad pasimatysim.
Dovanikėmis keisimės ?
1. *F_M*
2. Vyšnelė
QUOTE(vyšnelė @ 2012 12 07, 12:59)
1. *F_M*
2. Vyšnelė
3. Mistika30
As uz dovaneliu keitimasi