Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

Labas mamukai 4u.gif

kazkaip nutilusios visos rolleyes.gif ...

Kaip begyvenat?
Pas mus nieko naujo,lankom darziuka,kai nesergam biggrin.gif ,su mazuoju namie bandom iveikt vaikciojimo mena lotuliukas.gif ,dieneles lekia zverisku tempu.

Vis galvoju,kad jau senai besimatem visos,tai siulau pries sventes organizuot Kaledini meeta,butu smagu pamatyt senai bematyta Vysnele,Mistika ir aisku kitas dirbancias ir nedirbancias senai matytas mamytes wub.gif .Galetume,kaip senais gerais laikais,pasikeist dovanelem ir pan.Laukiu atsiliepimu ir pasiulymu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

oooo atsirado viena gyva dusele thumbup.gif as uiz meeta visom keturiom:) ir dovaneliu noriu noriu uoj kaip noriu blush2.gif

mes lankom darziuka irgi smile.gif o as karaliauju viena namie ir auginu pilvuka, kitaip tariant kai nevalgau tai edu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evuliuks @ 2012 11 21, 09:28)
Labas mamukai 4u.gif

kazkaip nutilusios visos rolleyes.gif ...

Kaip begyvenat?
Pas mus nieko naujo,lankom darziuka,kai nesergam biggrin.gif ,su mazuoju namie bandom iveikt vaikciojimo mena lotuliukas.gif ,dieneles lekia zverisku tempu.

Vis galvoju,kad jau senai besimatem visos,tai siulau pries sventes organizuot Kaledini meeta,butu smagu pamatyt senai bematyta Vysnele,Mistika ir aisku kitas dirbancias ir nedirbancias senai matytas mamytes wub.gif .Galetume,kaip senais gerais laikais,pasikeist dovanelem ir pan.Laukiu atsiliepimu ir pasiulymu smile.gif  mirksiukas.gif

Labas mamuliukai!!!

Pasiilgus esi jumi labai labai,bet per darbus ir visokias kitas bėdeles nebeužeinu niekur...
Mintis superinė,aš už būčiau visom keturiom!Tik kur wink.gif? Gal vėl PEKINE, jei yra nuolaida bigsmile.gif .
Čia Rasiuką noriu pasveikinti su sūnelio gimimu wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2012 11 21, 14:16)
Mintis superinė,aš už būčiau visom keturiom!Tik kur wink.gif? Gal vėl PEKINE, jei yra nuolaida bigsmile.gif .

Galetume ir Pekine,bet kazkokiu momentu ten nebebuvo akciju,tai reiktu pasidomet.
Atsakyti
Labukas smile.gif
Evuliukui 4u.gif už tokią mintį, aš už smile.gif Būtų šaunu susitikti, senai tai bebuvo..Man ir Pekinas patiktu..

Rasiukui sveikinimai 4u.gif

Žiūriu forumas nuo vasario tik 30 puslapiukų teturi prikalbėtų blink.gif Na tikrai galėtume užsukti
Atsakyti
Labas 4u.gif .

Retas svečias esu ir aš,bet užeinu vedina smagių prisiminimų ir sentimentų rolleyes.gif ...
Aš darbuojuosi, o vaikiukams mano šis ne koks ruduo...labai įsisirgę yra...baisu,nesmagu, liūdna, neviltis ir depresija ima,kai vaikai serga.

Duokit patarimų, kaip stiprinti imunitetą unsure.gif .....

Visom gražių paskutinių rudenio dienų 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 27 lapkričio 2012 - 20:47
Sveikos,
vo,kaip smagu,kai matau,jog parasyta wub.gif

Del Kaledinio meeto dar buvo pasiulymas i SMA KU SMAK US.Siulykit data,laika mirksiukas.gif

Vakar su Sandra buvom susitikusios,tai dirba jau intensyviai,sake smagu grizt i vezias biggrin.gif .Visoms perdave karsciausius linkejimus ir sake,jog su nostalgija vis prisimena mus wub.gif

Vysnele,imkit 4u.gif ,tikrai labai sunku,kai vaikiukai serga.O del to imuniteto stiprinimo,liaudiskas priemones manau zinai,o kazka ypatingo ne nezinau ka patart ax.gif ,daug kas giria ta cit roplius sirupa,pabandykit gal toki pagert pastiprinimui.Dar rimtesni yra broncho-munal,jei dazniau kartojas bakteriniai susirgimai, kiti giria RYBOMUNIL'o vakcina.Zodziu,pati nebandzius tu dvieju paskutiniu,o cit roplius gerem ne karta.Sekmes,laikykites 4u.gif
Atsakyti
Svarbu noras, o kur pasimytint manau susiderinsim..
Tai gal bandom pagalvot kada ir kiek būtų norinčių..Nuo 17 d. manau visoms darželiuose bus prasidėjęs švenčių sezonas, tai galbūt tiktų kuris vakarėlis gruodžio 10-14 dienomis smile.gif
Sergantiems 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes, susirenkam sveikinimus. As irgi uz meeta, jei mb pasirasys pasilikt su tokiu mazu. O man tektu itariu su ugne buti :-)
Prisiduodam apie maziausia seimos nari :-) 2012.11.20 2.01val. Pasauli isvydo musu stebuklelis Eimantukas. 3.455kg. 52cm:-)
Atsakyti
Sveikos

Kadangi norinčių yra, o datos kažkaip ir nenustatom, tad siūlau kalėdinį meetą gruodžio 12d, 18.30 Pekine.

Taip pat, ar keičiamės dovanėlėm ir jei taip- kokia suma?

O toliau rašomės tada sąrašą, kas tą dieną galės dalyvauti smile.gif

1. *F_M*
2. ...
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2012 12 07, 12:54)
Sveikos

Kadangi norinčių yra, o datos kažkaip ir nenustatom, tad siūlau kalėdinį meetą gruodžio 12d, 18.30 Pekine.

Taip pat, ar keičiamės dovanėlėm ir jei taip- kokia suma?

O toliau rašomės tada sąrašą, kas tą dieną galės dalyvauti  smile.gif

Super! Smagu,kad pasimatysim.
Dovanikėmis keisimės bigsmile.gif ?

1. *F_M*
2. Vyšnelė
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2012 12 07, 12:59)
Super! Smagu,kad pasimatysim.
Dovanikėmis keisimės bigsmile.gif ?

1. *F_M*
2. Vyšnelė

1. *F_M*