Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

Sveikutes smile.gif
QUOTE(Emuciukas @ 2012 08 21, 21:58)
forumiukas atsigavo  ax.gif  smagu, bent bus kur uzsukt paskaityt, paziuret kaip gyvenat.

sveikinimai pasikrikstijusiems  4u.gif  4u.gif

mes ir jau eisim greit ieskot artimesnio darzelio ir rasytis i priemima...nors dar darzelis tolokai, nuo triju metu  doh.gif mum ir truksta bendravmo su bendraamziais, nueinam i vaiku centra dabar tik karta per savaite, nes ir ten atostogauja...o parke kai buna tai jei didesni vaikai jis ju bijo tada  doh.gif dar va susiradau viena panele netolimo miestelio, deja ji lietuviskai nekalbes manau, bet bendraut pavyks, nes gustui angliskai teks ismokt vistiek...mama lietuve yra tik.

del kalbos pas mus ir prastokai, bet vis sioki toki zodeli kas diena ismoksta...jis iprato burbeti nesamoningais garsais ir taip maivydamasis nieko nesimoko...speju gali buti kad kai girdi anglu kalba jam taip atrodo kad kiti taip sneka, tai ir jis burba pievas kazkokias tada  doh.gif

Is Argitos tai prisijuokiau, nu gal prisimint nori irgi kaip gerai buvo  lotuliukas.gif

Ilmuliux, sveikinimai su nauju pilvelio gyventoju  4u.gif

aciu uz sveikinimus blush2.gif
Atsakyti
Argita dar viena šposą krečia mums - mane ir tėtį vardais vadina doh.gif Tikiuosi laikinai čia.Suprantu kad MB vaikai Arčiu vadina, manęs tikrai ne, bet va, nusiklausė ir mano vardą kažkur..

Buvom TA, sveriam 13, ūgis 95 bigsmile.gif Didelės jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2012 08 22, 22:45)
Argita dar viena šposą krečia mums - mane ir tėtį vardais vadina doh.gif Tikiuosi laikinai čia.Suprantu kad MB vaikai Arčiu vadina, manęs tikrai ne, bet va, nusiklausė ir mano vardą kažkur..

Buvom TA, sveriam 13, ūgis 95 bigsmile.gif Didelės jau smile.gif

oj kietuole Argituks lotuliukas.gif ,nemirtinga nuo mazumes jinai biggrin.gif .Mes irgi siandien muvo TA,tai sveriam 17,o ugis 99cm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evuliuks @ 2012 08 23, 14:39)
oj kietuole Argituks lotuliukas.gif ,nemirtinga nuo mazumes jinai biggrin.gif .Mes irgi siandien muvo TA,tai sveriam 17,o ugis 99cm. smile.gif

oho koks jau didelis vyras 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

tikrai kad jau simtas metu cia....

Visu vaikuciai tk auga, keiciasi.... musu Benas irgi jau visas vyrukas. Pradejo jau ciausketi, tik gaila kai kuriu jo fraziu nesugebu issifruot doh.gif bet siaip ka nori, ta pasako.

Jau savaite perkelem Benuka i jo kambari, va cia buvo biskiuka streso, dar iki dabar aisikinam koks jis didelis ir drasus, kad nebijo miegot vienas lotuliukas.gif

na o mes laukiam broliuko (Evelina, buvai teisi 4u.gif ) bigsmile.gif tai ruosiames jau, nebeilgai beliko laukt ax.gif
Atsakyti
Laba vakariuks!

Arūne,mėlyniausi sveikinimai,būsi pagerbta tarp vyrų wub.gif .
Dovilikė irgi labai daug čiauška,kartais visai suprantamai,o kartais visai nesuprantamai.Geriausia, kad visa tai,ką nesuprantamai pasako,sako "ane,mama,gejai (gerai) mama" - žodžiu laukia patvirtinimo biggrin.gif .

Mažiukė mano - 92 cm ir 13 kg.Ir labai maža kojikė - basutes tenešiojam 22-23 išmierikę rolleyes.gif .

Laukiam rugsėjo - Domantas į 2-ąją klasę,Dovilė į darželį.
Abu kaip pasiutę duodas,Dovilė žaislus iš Domanto atiminėja,kartais iš proto visi galim išeit doh.gif ,bet viską atperka jų meilė vienas kitam wub.gif .
Atsakyti
Aroonele,melyni sveikinimai.Kaip greitai bega laikas smile.gif
Vysnele, mes ir basutes turim tik 23 dydzio, coliukiska kojyte pas Argita

Buvau su merginomis Mazeikiuose pas drauge vakarot, Argita sugebejo drauges kambario durim rankena pasukt kad sios uzsitrenktu( tokios rutulio formos rankenos)Aisku, rakto atrakint niekas neturejo..Teko stikla dauzt kad ieit..Ot tie vaikai
Atsakyti
sveikutes siamtas metu nebuvau cia blush2.gif
mes irgi augam kaip ant mieliu, ugis 98, svoris 16 kg. zodziu esam ne mazos moterytes lotuliukas.gif
mandrejam ne dienom o valandom biggrin.gif bet tiek beliko ir rugsejo 1 eis mano darzelinuke i darziuka jau, gales aukletojom nervus gadint per diena biggrin.gif
na kas dar naujo???? visa menesiuka buvom palangoj sanatorijoj, tai pailsejom nuo visko super. bet kas gerai greit baigiasi ir gryzom i namucius lotuliukas.gif
Naujoke, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Aronele, melyni sveikinimai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Zinok visai smagu gyvent vyru buri biggrin.gif .Steigsim mamu,gyvenanciu vyru buri,kluba lotuliukas.gif .

Na,ka,ryt beveik visi musu ,,maziai" wub.gif iskeliaus i darziukus,kas prades nauja etapa...o kam jau pazystama patirtis...bet kokiu atveju,linkim visiems didziules sekmes ir sekmingo naujo etapo user posted image
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2012 08 25, 20:24)
Mažiukė mano - 92 cm ir 13 kg.Ir labai maža kojikė - basutes tenešiojam 22-23 išmierikę rolleyes.gif .

Greta tiksliai nežinau bet 94-96 plius minus 13kg, basutes taip pat nešiojam 22-23 dydžio 4u.gif
Mes gyvenam gerai ir toliau visos trys merginos karaliausim namie, liko truputuką mažiau nei 7 mėnesiai - reikia pasimėgaut tom dienom bigsmile.gif
Šiandien daugumai labai svarbi diena wub.gif Linkiu lengvos adaptacijos, didžiulio noro lankyti darželius ir daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visiems lopselinukams drasos praverus darzelio duris 4u.gif
Argita nors jau ir siokia tokia senbuve, nedrasiai izingsniavo i grupe unsure.gif Teks is naujo adaptuotis.
Atsakyti
Sveikutes, mes irgi prisidedam prie melyniausiu sveikinimu Arunelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jau antra dienele siandien buvo darzelyje, labai puikiai jauciasi, pats noriai eina ir patinka jam ten, kazin kiek ilgai ax.gif ta proga pasirodom
user posted image
Naujokei 4u.gif sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti