Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

Sveikutes,

vo ir nameliai atgijo, na o mes si menesiuka karaliaujam namie ilsimes nuo darziuko ir taupom pinigiukus smile.gif tai jau mamukas kaip ir pavargo, kam atostogos o kam darbas gaunasi biggrin.gif o siaip pas mus nieko naujo gyvenam kaip gyvenusios po senovei, ei mamukai gal kokia rudenine fotosesija organizuojames? kazkaip senai apie fotosesijas bekalbejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 08 14, 10:45)
Sveikutes,

vo ir nameliai atgijo, na o mes si menesiuka karaliaujam namie ilsimes nuo darziuko ir taupom pinigiukus smile.gif tai jau mamukas kaip ir pavargo, kam atostogos o kam darbas gaunasi biggrin.gif o siaip pas mus nieko naujo gyvenam kaip gyvenusios po  senovei, ei mamukai gal kokia rudenine fotosesija organizuojames? kazkaip senai apie fotosesijas bekalbejom  ax.gif

as visom keturiom uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evuliuks @ 2012 08 14, 10:02)
as visom keturiom uz thumbup.gif

tai reik sulaukt daugiau mamuku pasisakymo, ir dar kol neisvedem kinderiuku i darzelius reik pasipozuot smile.gif zinoma jei rasim koki pigesni fotografa wink.gif
Atsakyti
tikrai taip,mamukai laukiam Jusu pasisakymu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šimtas metų čia nebuvus blush2.gif Gražuolės mūsų forumo, kad išaugusios bigsmile.gif wub.gif Argita vos atpažinti galima wub.gif
Mistika kur buvai išvykus?
Dėl fotosesijos ir aš už, labai labai norim ax.gif
Sveika liija29 prisijungusi prie mūsų 4u.gif
Mes ir nesenai pasikrikštyjom, buvo labai graži, šilta šventė wub.gif
Atsakyti
Labai faina mintis dėl fotosesijos rolleyes.gif .
Aš už 4u.gif .Tinka bet kuri diena iki rugsėjo 10 dienos biggrin.gif .
Ką paimtume fotografu g.gif ?
Man labai patiko Linos vasarinė fotosesija wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2012 08 14, 13:40)
Labai faina mintis dėl fotosesijos rolleyes.gif .
Aš už  4u.gif .Tinka bet kuri diena iki rugsėjo 10 dienos biggrin.gif .
Ką paimtume fotografu g.gif ?
Man labai patiko Linos vasarinė fotosesija wub.gif .

butent apie si varianta ir as pamasciau smile.gif
Atsakyti
mum irgi tinka,laukiam dar pasisakymu ir tuomet konkretinam viska smile.gif
Atsakyti
As ir uz fotosesija, tik man jau i darbuka reiks nuo pirmadienio jau smile.gif
Keira, pabuvojau Belgijoje ir Olandijoje, trumpai, bet ispudziu bigsmile.gif

Argitos simpatija Kristupas koks paauges..Gaila kad panele buvo namuose unsure.gif Butu pakibinusi

Sveikinimai pasikrikstijusiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mistika30: 15 rugpjūčio 2012 - 19:44
QUOTE(mistika30 @ 2012 08 15, 20:29)
Argitos simpatija Kristupas koks paauges..Gaila kad panele buvo namuose unsure.gif Butu pakibinusi

smile.gif jooo,smagu butu...O Kristupelis paauges i ugi,i prota dar nelabai biggrin.gif .Vargstam su oziukais,kalbos maza,zodziu,reik mokintis daug ko is bendraamziu smile.gif
Atsakyti
Ismoksit visko smile.gif
Argita greit mokosi is kitu,ypac ko nereikia.Nesenai nusiziurejo kaip maitinamas vaikas(nors tiesiogiai neziurejo), tai manes gryzusi prase niama ir bande (*) (*) isimt biggrin.gif

QUOTE(evuliuks @ 2012 08 20, 13:23)
smile.gif jooo,smagu butu...O Kristupelis paauges i ugi,i prota dar nelabai biggrin.gif .Vargstam su oziukais,kalbos maza,zodziu,reik mokintis daug ko is bendraamziu smile.gif

Atsakyti
forumiukas atsigavo ax.gif smagu, bent bus kur uzsukt paskaityt, paziuret kaip gyvenat.

sveikinimai pasikrikstijusiems 4u.gif 4u.gif

mes ir jau eisim greit ieskot artimesnio darzelio ir rasytis i priemima...nors dar darzelis tolokai, nuo triju metu doh.gif mum ir truksta bendravmo su bendraamziais, nueinam i vaiku centra dabar tik karta per savaite, nes ir ten atostogauja...o parke kai buna tai jei didesni vaikai jis ju bijo tada doh.gif dar va susiradau viena panele netolimo miestelio, deja ji lietuviskai nekalbes manau, bet bendraut pavyks, nes gustui angliskai teks ismokt vistiek...mama lietuve yra tik.

del kalbos pas mus ir prastokai, bet vis sioki toki zodeli kas diena ismoksta...jis iprato burbeti nesamoningais garsais ir taip maivydamasis nieko nesimoko...speju gali buti kad kai girdi anglu kalba jam taip atrodo kad kiti taip sneka, tai ir jis burba pievas kazkokias tada doh.gif

Is Argitos tai prisijuokiau, nu gal prisimint nori irgi kaip gerai buvo lotuliukas.gif

Ilmuliux, sveikinimai su nauju pilvelio gyventoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emuciukas: 21 rugpjūčio 2012 - 22:01