Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

QUOTE(mistika30 @ 2012 08 11, 10:48)
Sveiki pamirsti namuciai..
Kaip gyvuoja jų gyventojai?Visi tiek uzsieme, uzsuka tik, pasiziuri i tustuma ir keliauja toliau..

Oho,tikrai paaugusi Argita 4u.gif .
Aš jau pagaliau sulaukiau atostogų,tik nežinau ką reikės veikt kai tokie orai doh.gif ...
Jei oras būtų geras,faina būtų su vaikais kad ir kokiam Beržyne susimatyt rolleyes.gif .

Na ir mes pasirodysim,kad prisimint šiuos namučius rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 11 rugpjūčio 2012 - 12:30
Sveikos mamytės esu naujokė čia.Nežinau ar tinkam pagal amžių į jūsų forumėlį.
Atsakyti
oho kokios grazios mergaites 4u.gif jau tikrai dideles mergaites, jau praejo kudikeliu laikas, jau nuo dvieju metu jau taip greit jie keiciasi doh.gif as pati paziurejau nuotraukas gusyo nuo tada kai mes isvaziavom is lt ir dabartines, kiek jis paauges jau daug rolleyes.gif

mes jau laukiam nesulaukiam atostogu taip pat kada parleksim i lt ax.gif nors ir ne taip ilgam bet vis sis tas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liija29 @ 2012 08 11, 15:10)
Sveikos mamytės esu naujokė čia.Nežinau ar tinkam pagal amžių į jūsų forumėlį.

Mielai prasom i kompanja, jei tik su mumis bus idomu.Kuriam Siualiu kraste gyvenat?

Dovile ir kokia jau didele panele.As dar savaite atostogose, tad visos nuobodziaujancios mamos galime susimatyt.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2012 08 12, 15:50)
Mielai prasom i kompanja, jei tik su mumis bus idomu.Kuriam Siualiu kraste gyvenat?

Dovile ir kokia jau didele panele.As dar savaite atostogose, tad visos nuobodziaujancios mamos galime susimatyt.. bigsmile.gif

Sveikos gyvenam pietiniame Architektų g.
Atsakyti
QUOTE(liija29 @ 2012 08 12, 16:09)
Sveikos gyvenam pietiniame Architektų g.

Va tai visai netoli musu bigsmile.gif Galim palaukti grazios dienos ir susipazinti berzynelyje
Atsakyti
QUOTE(G.Kaspariene @ 2012 07 18, 22:05)

Siauliete83, mum labai patinka garazas, zirafa irgi kartais pazaidziai - pameto kamuoliukus...

na vis del to nupirkom akumuliatorine masina tai patikeki t ,pasiteisino ir ne taip jau brangiai suplojom nes buvo defektu , bet zaislas numeris vienas tik kraunam akumuliatoriu kiekviena beveik diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2012 08 12, 23:29)
Va tai visai netoli musu bigsmile.gif Galim palaukti grazios dienos ir susipazinti berzynelyje

Būtų smagu susipažinti.smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
oho,kokios paaugusios musu grazuolytes panelytes wub.gif wub.gif wub.gif ,Argituka is vis senai bebuvau macius...

Naujokele sveika prisijungus 4u.gif

Mes pries savaitele pasikrikstyjom savo maziu,tai turejom grazia ir jaukia seimos svente...Po visu organizaciniu rupesteliu savaitele pailsejom visa seimyna,o dabar grize jau imam galvot apie darziuka,pasiskambinau i darzeli ir pasirodo 29-30d.jau galim eit susipazint su grupe,aukletojomis,ech...kirba sirdele,kaip seksis tam mano mamynukui biggrin.gif doh.gif .Viska apsunkins,kad Kristupas dar nekalba ir negales papaskot,kaip jam sekes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evuliuks @ 2012 08 13, 16:30)
Sveikutes,
oho,kokios paaugusios musu grazuolytes panelytes wub.gif  wub.gif  wub.gif ,Argituka is vis senai bebuvau macius...

Naujokele sveika prisijungus 4u.gif

Mes pries savaitele pasikrikstyjom savo maziu,tai turejom grazia ir jaukia seimos svente...Po visu organizaciniu rupesteliu savaitele pailsejom visa seimyna,o dabar grize jau imam galvot apie darziuka,pasiskambinau i darzeli ir pasirodo 29-30d.jau galim eit susipazint su grupe,aukletojomis,ech...kirba sirdele,kaip seksis tam mano mamynukui biggrin.gif  doh.gif .Viska apsunkins,kad Kristupas dar nekalba ir negales papaskot,kaip jam sekes rolleyes.gif

Mes ir jau ruošiamės į draželį kirba ir man širdukė.Gaila ir vaiką palikti.
Atsakyti
sveikutes sakykit nezinau kodel as si menesi uz vaika gavau nebe97.5 o 59.76 su kazkiek kur cia reiktu kreiptis ar i socialini ar i sodra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siauliete83: 13 rugpjūčio 2012 - 16:00
[quote=siauliete83,2012 08 13, 16:58]
sveikutes sakykit nezinau kodel as si menesi uz vaika gavau nebe97.5 o 59.76 su kazkiek kur cia reiktu kreiptis ar i socialini ar i sodra
[/qį socialinį reiktų kreiptis.Bet kodėl gal už banko kortelę nusiskaitė bankas?
Atsakyti