Mes dar puodo nepripazistam
Argitai sese Masa nupirko, ziuri per skype, kai pradejo verkt kad dar ne pas ja lele..Labai nori..Lauksim kada parvaziuos pas mus dabar.O dar Masa dainuoja, tai isvis Argita laiminga
Kaip smagu paskaityti apie mūsų vaikučius ...
Kaip jie greit užaugo,nerealiai...
Evelina,labai šauniai praleidote laiką,matosi daug veiklos turėjot.O ką su mažyliu darėte,visi Vilniuje buvot?Kaip su maitinimu mažylio darei ?
Kur ten miegojot,ar maitinimą gavot?
Tiesa,praeita ketvirtadienį buvome mankstose ir ta darbuotoja sako su jumis turėtų eiti labai simpatiškas ,ramuolis,geruolis berniukas Kristupas,bet sako jie dabar Vilniuje.Ir dar pavardę pasakė .Tai supratau,kad tavo Kristupėlį turėjo mintyje.Laukėm jau šio ketvirtadienio,bet vakar mus paleido,sakė ateit 3 metų,nes Dovilikė pasirodė gana neblogai,tai ir mankšteles šiandien nebeatėjom,o tai būtume pasimatę .
Smagu dėl darbo pasiūlymo ,nostalgija man tam darželiui,mano darželis,aš jį lankiau ...
Dovilikė čiauška nemažai, "du lidelius" ,"aaa pupa" dainuoja.Užtat su pampių reikalais prastesnė situacija - bandom atsisveikinti,bet jau labai ilgai tas procesas pas mus vyksta. Džiaugiuosi,kad su čiulptuku atsisveikinom be didelio vargo.O jau pasiutus,padykus,su Domantu tolygiai eina visose srityse,niekur jam nenusileidžia ... Po Domanto galvojau,kad mergytė tikrai bus ramesnė,bet anei velnio - Domantas kvadratu ... Vo taip ir gyvenam .
Mistika,o gal sesė atsiųs Mašą Argitai,kad nereikėtų ilgai laukti ?
Kaip jie greit užaugo,nerealiai...
Evelina,labai šauniai praleidote laiką,matosi daug veiklos turėjot.O ką su mažyliu darėte,visi Vilniuje buvot?Kaip su maitinimu mažylio darei ?
Tiesa,praeita ketvirtadienį buvome mankstose ir ta darbuotoja sako su jumis turėtų eiti labai simpatiškas ,ramuolis,geruolis berniukas Kristupas,bet sako jie dabar Vilniuje.Ir dar pavardę pasakė .Tai supratau,kad tavo Kristupėlį turėjo mintyje.Laukėm jau šio ketvirtadienio,bet vakar mus paleido,sakė ateit 3 metų,nes Dovilikė pasirodė gana neblogai,tai ir mankšteles šiandien nebeatėjom,o tai būtume pasimatę .
Smagu dėl darbo pasiūlymo ,nostalgija man tam darželiui,mano darželis,aš jį lankiau ...
Dovilikė čiauška nemažai, "du lidelius" ,"aaa pupa" dainuoja.Užtat su pampių reikalais prastesnė situacija - bandom atsisveikinti,bet jau labai ilgai tas procesas pas mus vyksta. Džiaugiuosi,kad su čiulptuku atsisveikinom be didelio vargo.O jau pasiutus,padykus,su Domantu tolygiai eina visose srityse,niekur jam nenusileidžia ... Po Domanto galvojau,kad mergytė tikrai bus ramesnė,bet anei velnio - Domantas kvadratu ... Vo taip ir gyvenam .
Mistika,o gal sesė atsiųs Mašą Argitai,kad nereikėtų ilgai laukti ?
QUOTE(vyšnelė @ 2012 05 03, 23:27)
*Evelina,labai šauniai praleidote laiką,matosi daug veiklos turėjot.O ką su mažyliu darėte,visi Vilniuje buvot?Kaip su maitinimu mažylio darei ?
**Tiesa,praeita ketvirtadienį buvome mankstose ir ta darbuotoja sako su jumis turėtų eiti labai simpatiškas ,ramuolis,geruolis berniukas Kristupas,bet sako jie dabar Vilniuje.Ir dar pavardę pasakė .Tai supratau,kad tavo Kristupėlį turėjo mintyje.Laukėm jau šio ketvirtadienio,bet vakar mus paleido,sakė ateit 3 metų,nes Dovilikė pasirodė gana neblogai,tai ir mankšteles šiandien nebeatėjom,o tai būtume pasimatę .
**Tiesa,praeita ketvirtadienį buvome mankstose ir ta darbuotoja sako su jumis turėtų eiti labai simpatiškas ,ramuolis,geruolis berniukas Kristupas,bet sako jie dabar Vilniuje.Ir dar pavardę pasakė .Tai supratau,kad tavo Kristupėlį turėjo mintyje.Laukėm jau šio ketvirtadienio,bet vakar mus paleido,sakė ateit 3 metų,nes Dovilikė pasirodė gana neblogai,tai ir mankšteles šiandien nebeatėjom,o tai būtume pasimatę .
* Mazylis dienom budavo pas giminaicius,tai mociute ten priziurejo ji dienom,o po piet ir mudu su Kristupu grizdavom,zodziu stacionare negulejom,o vazinejom,siaip toj ale ligoninej,ten maitinima duoda,bet mes kadangi negyvenom tai tik pietus retkarciais pavalgydavom.O mazyli as sekmingai vis dar maitinu,dienom gaudavo misinuko,o kai grizdavom,toliau as vel maitindavau.
**aha,man jau Vika kazka buvo minejus,kad lyg butume buve kompanijonai,gaila,kad nebesusitikom,bet smagu,kad jum jau nebereik ir Dovilike sauniai pasirode ,saunuole
Sveikutes, vieni gudresni ant kalbejimo, o mes ant puoduko o ir ciulptukas jau senai pamirstas, ir jei pamato maziuka su pupkiuku nesikisa i burnyte, tad manau is broliuko nevagyliausim
Zadejau as dar Karoli uzrasyti i ART bet pagalvojau jei ir skirtu mum tas pamokeles nebebus kada man su juo eiti, tikiuosi kaip pradesim eit i darzeli ir kalba atsiris
Evelina, jo jau kaip ir viskas suruosta, supirkta leliukui, dar sekancia savaite jau galvoju, kad reikes lovyte jau surinkti ir paruosti, kas cia beliko
Zadejau as dar Karoli uzrasyti i ART bet pagalvojau jei ir skirtu mum tas pamokeles nebebus kada man su juo eiti, tikiuosi kaip pradesim eit i darzeli ir kalba atsiris
Evelina, jo jau kaip ir viskas suruosta, supirkta leliukui, dar sekancia savaite jau galvoju, kad reikes lovyte jau surinkti ir paruosti, kas cia beliko
Labas rytas
Visas su mamyciu diena Argita siryt jau man padovanojo dovanele, taip miela, darzelio aukletojos paruose
Mes ir ne perdaugiausiai kalbam..Daug kas pareplikuoja, oj, tiek mazai kalbat, bet dar kai replikos is zmoniu neturiunciu vaiku..Ka nori, ta kalba, dainuoja neuzsiciaupdama, o tie zodeliai tai ne visad deliojas..Mes maisom "tavo" ir "mano"
Visas su mamyciu diena Argita siryt jau man padovanojo dovanele, taip miela, darzelio aukletojos paruose
Mes ir ne perdaugiausiai kalbam..Daug kas pareplikuoja, oj, tiek mazai kalbat, bet dar kai replikos is zmoniu neturiunciu vaiku..Ka nori, ta kalba, dainuoja neuzsiciaupdama, o tie zodeliai tai ne visad deliojas..Mes maisom "tavo" ir "mano"
Tas mielas riksmas šaltoje nakty,
Tu jo dėka mama esi.
Kas išmatuot išdrįs tą jaudulį širdy?
Ir kas pasvers vargus, kol vaiką augini?
Sendien nuostabi diena, gavau glebi geliu, kaip gera buti mama......
SU MUSU DIENA MAMUKAI
Tu jo dėka mama esi.
Kas išmatuot išdrįs tą jaudulį širdy?
Ir kas pasvers vargus, kol vaiką augini?
Sendien nuostabi diena, gavau glebi geliu, kaip gera buti mama......
SU MUSU DIENA MAMUKAI
Sveikos
Visas su mūsų diena
Tikrai labai smagu būti mama MB merginom padeda šiandien lepinti mane, pagamino pusryčius, po to radau vokelį su mažiukiu nuotrauka, gražiais žodžiais ir dovanėle
Mistika mažiau kreipk dėmesį į kitus, juo labiau tuos, kurie neturi vaikų bet labai "žino", moka juos auklėt, lavint
Visas su mūsų diena
Tikrai labai smagu būti mama MB merginom padeda šiandien lepinti mane, pagamino pusryčius, po to radau vokelį su mažiukiu nuotrauka, gražiais žodžiais ir dovanėle
Mistika mažiau kreipk dėmesį į kitus, juo labiau tuos, kurie neturi vaikų bet labai "žino", moka juos auklėt, lavint
QUOTE(mistika30 @ 2012 05 06, 09:18)
Labas rytas
mes ir maisom siuos zodzius, kai as sakau kad cia tavo kazkas, tai jis ir isikandes tavo, kai nori pasakyt kad cia jo...bet kai pataisau pasako mano
au parasyk
mes grisim i lt ir reiks eiti i ART centra bet tik tam kad suzinot vystymosi lygi, ar atsiliekam ar tvarkoj dar..nes mazai kalbam...taip galvoju kad jis gali kalbeti, bet vis ka prasau pasakyti tai jis visada atkerta nenoriu...nzn kaip aplenkti jo ta nenora ir mokyti daugiau kalbet
visas su praejusia mamyciu diena, dziaukimes tais stebukliukais kiekviena diena, kurie padare mus mamytem
Mamukai dovanoja SPANIELE Dina 9men, sviesiai ruda gal kam reikie, tvarkinga rami as priglausciau ,bet jau du turiu, Seimininkas buvo uz ja mokejas 270Lt, net nezinau ka dar parasyt, bet jei neatsiras norinciu ves uzmigdyti
sveikutes, kaip faina skaityti kaip musu maziukai jau tiek daug moka visko atrodo visai dar neseniai kalbedavom apie pilvuku diegliukus, o cia jau kiek visko ismoke...
mes visko atisakem iki 2 metuku. ant puodo nepratinau, vian diena eme ir pati pasiprase, nuo to laiko nei vienu slapiu kelnyciu. soskiuka ir merliuka, atbegus nakti pelyte is musu pagavo
Biski paveluoti, bet sveikinimai Giedres seimynai su pagausejimu
mes visko atisakem iki 2 metuku. ant puodo nepratinau, vian diena eme ir pati pasiprase, nuo to laiko nei vienu slapiu kelnyciu. soskiuka ir merliuka, atbegus nakti pelyte is musu pagavo
Biski paveluoti, bet sveikinimai Giedres seimynai su pagausejimu