QUOTE(demonija @ 2012 02 11, 00:40)
Reikes man labiau pasiskaityti apie tas kompensacijas Ieskosiu part time darbo tai tikrai daug neuzdirbsiu
Mmmm pica kokia skani Tuoj as susiviliosiu ir i pizza hut paskambinsiu
Keira sveikatytes
Tigi siandien bandziau su masina parvairuoti is parduotuves O jeckau kleckau, jei ne vyras tai tikrai avarija buciau turejus ir dar stovinciai masinai veidrodelio vos nenunesiau Masiniukas musu birbyne senuciuke. Ir begiu su kaire ranka nemoku permetinet Vaziavau vos ne kaip pirma karta MB uzsikepe dabar mane pravazinet o as po siandienos net kojos i masina kelti nenoriu
Man tai visai grazus vardas Noras, trumpas aiskus
Mmmm pica kokia skani Tuoj as susiviliosiu ir i pizza hut paskambinsiu
Keira sveikatytes
Tigi siandien bandziau su masina parvairuoti is parduotuves O jeckau kleckau, jei ne vyras tai tikrai avarija buciau turejus ir dar stovinciai masinai veidrodelio vos nenunesiau Masiniukas musu birbyne senuciuke. Ir begiu su kaire ranka nemoku permetinet Vaziavau vos ne kaip pirma karta MB uzsikepe dabar mane pravazinet o as po siandienos net kojos i masina kelti nenoriu
Man tai visai grazus vardas Noras, trumpas aiskus
jap jap kiekvienas tevas turi uzdirbti maziausiai 16 val, kad gauti kompensacija ir aisku kad pajamos dar nevirsytu nustatytos ribos. as isdirbsiu tuos 16 val ir tikiuos nevirsysim pajamu, tai nusiziurejau darza kuris arciausiai yra, tai bandysiu ir as nuo 2 metu uzrasyti i darza Gusta
sekmes vairuojant, tai bandykit pavazinet vakarais, kai maziau masinu jau, nebent Faustas anksti eina miegot ir ner kam palikt jo.