Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

QUOTE(demonija @ 2012 02 11, 00:40)
Reikes man labiau pasiskaityti apie tas kompensacijas g.gif Ieskosiu part time darbo tai tikrai daug neuzdirbsiu ax.gif

Mmmm pica kokia skani essen.gif Tuoj as susiviliosiu ir i pizza hut paskambinsiu hihihi.gif

Keira sveikatytes 4u.gif

Tigi siandien bandziau su masina parvairuoti is parduotuves doh.gif  O jeckau kleckau, jei ne vyras tai tikrai avarija buciau turejus ir dar stovinciai masinai veidrodelio vos nenunesiau doh.gif Masiniukas musu birbyne senuciuke. Ir begiu su kaire ranka nemoku permetinet doh.gif  Vaziavau vos ne kaip pirma karta schmoll.gif MB uzsikepe dabar mane pravazinet doh.gif  o as po siandienos net kojos i masina kelti nenoriu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man tai visai grazus vardas Noras, trumpas aiskus ok.gif

jap jap kiekvienas tevas turi uzdirbti maziausiai 16 val, kad gauti kompensacija ir aisku kad pajamos dar nevirsytu nustatytos ribos. as isdirbsiu tuos 16 val ir tikiuos nevirsysim pajamu, tai nusiziurejau darza kuris arciausiai yra, tai bandysiu ir as nuo 2 metu uzrasyti i darza Gusta smile.gif

sekmes vairuojant, tai bandykit pavazinet vakarais, kai maziau masinu jau, nebent Faustas anksti eina miegot ir ner kam palikt jo.
Atsakyti
QUOTE(deimanttelis @ 2012 02 10, 18:45)
Aciu uz pagyras musu suniukui, kaip jums vardas NORAS cia Ruta uzdejo.
Keira, cia berniukas  bigsmile.gif

Įdomus vardukas 4u.gif kažkaip iš kaspinėlio pagalvojau, kad mergaitė blush2.gif Bet man atleistina, jei jau mano Gretą pavadina berniuku tai ką čia kalbėt apie mane biggrin.gif 4u.gif
Smagiai šiandien dieną praleidom su vyru papietavom Pekine, o vaikai su močiute namie buvo smile.gif
Laba vakara 4u.gif
Atsakyti
Labas sekamdienis 4u.gif
Demonija, bandziau as isivaizduot kaire ranka pavaras junginejancia, jauciu butu nekas.Nemokeciau.O tu ismoksi

Keira
, cesnakinis 4u.gif

kaip gerai kad ryt jau į darbą, nu darboholikė turbūt aš
Atsakyti
Labas rytas,

sunkus sekmadienio rytas abu vaikai kaip isproteje Rgile dvejas kelnes primyziojo o Gučis ant kilimo privare dar panele sugebejo stikline sudauryt, o kur dar ligeles puolancios mus doh.gif stebim savo pupuliuka kaip jausis ir jei viskas bus gerai keliaus ryt i darziuka o jei ne tai teks nebevest verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vakarais cia kaip tik labai daug masinu, nes visi is darbu vaziuoja i parduotuves ax.gif Emuciuk o tu ne pilnu etatu dirbi? g.gif

Rugilei pasveikti 4u.gif Sakau negalima girtis kad kas nors sekasi vaikui doh.gif Faustas slioja i kelnes jau net nerodo kad nori doh.gif

Kai del pavaru tai su kaire nejauciu ar imeciau pavara ar ismeciau doh.gif Ar laisva ir t.t. doh.gif O kur dar reikia pratintis kad cia ne desines o kaires rankos taisykle galioja. Vakar vaziavom su vyru as keleivio vietoj bet isivaizdavau kad vairuoju tai labai kiso tai koja, jog as kai pamatau kad kas suka i desne mastau kad suks man is sono, o jis turi mano masina apvaziuot kad pasuktu ax.gif Va taip galiu ir susimakaliuot doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis. sveikinuosi is darbuko, sis savaitgalis man dirbamas unsure.gif , o seimyna vieni namie nuobodziauja.
Rugiliukui 4u.gif , kad greiciau pasveiktu ir galetu su Grantuku kartu keliauti i darzeli, neisivaizduoju kaip sureaguotu nuejes i grupe ir ten Rugiles nerades, nes as manau, kad darzelis jam asocijuojas su Rugile ir ji ten privalo buti lotuliukas.gif
Demonija, as suprantu kaip tau sunku, as vis isvaziuodavau priesais eisma issisukus, nes susimakaluodavau, o mano vyras kai gryzo i LT, tai cia buvo ne karta isvaziaves priesais eisma doh.gif , bet viskam reikia laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

4u.gif visiems sirguliuojantiems

Demonija pritariu, kad girtis negalima, jau 2 savaites isvis be pampio gyvenom ir diena ir nakti, ir visa laika puikiai prases, o vakar net 2 kart pamyzo,

I darzeli ir mes jau ryt planuojam, siaip tai nesuprantu kas su ta nosim darosi, rimtai cia nuo sauso oro namie, viena diena puikiausia nosis, kita diena vel lyg begti norisi, g.gif unsure.gif
paciai nosis visa laika tokia sausa ir sudirginta, jau bliudais apsikarscius namuose, galvoju rimtai pirkti drekintuva bet nezianau ar jie normaliai padeda, jau ir taip miegam su gera ventiliacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 02 12, 11:40)
Sveikos smile.gif

Vakarais cia kaip tik labai daug masinu, nes visi is darbu vaziuoja i parduotuves ax.gif Emuciuk o tu ne pilnu etatu dirbi? g.gif

Rugilei pasveikti 4u.gif  Sakau negalima girtis kad kas nors sekasi vaikui doh.gif  Faustas slioja i kelnes jau net nerodo kad nori doh.gif

Kai del pavaru tai su kaire nejauciu ar imeciau pavara ar ismeciau doh.gif Ar laisva ir t.t. doh.gif O kur dar reikia pratintis kad cia ne desines o kaires rankos taisykle galioja. Vakar vaziavom su vyru  as keleivio vietoj bet isivaizdavau kad vairuoju tai labai kiso tai koja, jog as kai pamatau kad kas suka i desne mastau kad suks man is sono, o jis turi mano masina apvaziuot kad pasuktu ax.gif  Va taip galiu ir susimakaliuot doh.gif

Labas mamukai
Ligoniukams 4u.gif
Demonija, o tu pasimokink pavaras junginet kol vyras vairuoja gal taip bus lengviau
O mes sendien ispo baliaus tai miegojom iki pietu, o Pau seimininkavo, tai koks bardakas namie blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimanttelis: 12 vasario 2012 - 13:56
QUOTE(ismira @ 2012 02 12, 12:33)
paciai nosis visa laika tokia sausa ir sudirginta, jau bliudais apsikarscius namuose, galvoju rimtai pirkti drekintuva bet nezianau ar jie normaliai padeda, jau ir taip miegam su gera ventiliacija doh.gif

Mes turejom drekintuva, daiktas thumbup.gif Palikau pas mama nes pas juos kai pecius kurena tai labai sausa.

drekintuvas Ismira paprasyk mamos kad nupirktu is argos. Rekomenduoju, labai tyliai veikia ir nuo jo sienos neslampa bei galima reguliuoti intensyvuma ax.gif Mes isigijom nes nuo sauso oro mums egzema buvo pasirodziusi ax.gif

Deimanteli jei as metysiu begius is keleivio puses tai tada su desne reiktu, o man reikia pratintis su kaire mirksiukas.gif Siandien nuvaziavom i fabriku rajona ten eismas siandien isvis nulinis. Beto puikiai ismoksiu ziedais vaziuoti nes cia ziedas ant ziedo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 02 12, 18:25)
Mes turejom drekintuva, daiktas thumbup.gif  Palikau pas mama nes pas juos kai pecius kurena tai labai sausa.

drekintuvas Ismira paprasyk mamos kad nupirktu is argos. Rekomenduoju, labai tyliai veikia ir nuo jo sienos neslampa bei galima reguliuoti intensyvuma ax.gif  Mes isigijom nes nuo sauso oro mums egzema buvo pasirodziusi ax.gif

Deimanteli jei as metysiu begius is keleivio puses tai tada su desne reiktu, o man reikia pratintis su kaire  mirksiukas.gif  Siandien nuvaziavom i fabriku rajona ten eismas siandien isvis nulinis. Beto puikiai ismoksiu ziedais vaziuoti nes cia ziedas ant ziedo biggrin.gif

aga, normaliu sankryzu net nera lotuliukas.gif , bet geras dalykas tie ziedai kai ipranti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 02 12, 17:25)
Mes turejom drekintuva, daiktas thumbup.gif  Palikau pas mama nes pas juos kai pecius kurena tai labai sausa.

drekintuvas Ismira paprasyk mamos kad nupirktu is argos. Rekomenduoju, labai tyliai veikia ir nuo jo sienos neslampa bei galima reguliuoti intensyvuma ax.gif  Mes isigijom nes nuo sauso oro mums egzema buvo pasirodziusi ax.gif

Deimanteli jei as metysiu begius is keleivio puses tai tada su desne reiktu, o man reikia pratintis su kaire  mirksiukas.gif  Siandien nuvaziavom i fabriku rajona ten eismas siandien isvis nulinis. Beto puikiai ismoksiu ziedais vaziuoti nes cia ziedas ant ziedo biggrin.gif

Mes irgi su sausu oru vargstam Pau zandukai kaip obuoliukai raudoni blink.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 02 12, 12:40)
Sveikos smile.gif

Rugilei pasveikti 4u.gif  Sakau negalima girtis kad kas nors sekasi vaikui doh.gif  Faustas slioja i kelnes jau net nerodo kad nori doh.gif

Kai del pavaru tai su kaire nejauciu ar imeciau pavara ar ismeciau doh.gif Ar laisva ir t.t. doh.gif O kur dar reikia pratintis kad cia ne desines o kaires rankos taisykle galioja. Vakar vaziavom su vyru  as keleivio vietoj bet isivaizdavau kad vairuoju tai labai kiso tai koja, jog as kai pamatau kad kas suka i desne mastau kad suks man is sono, o jis turi mano masina apvaziuot kad pasuktu ax.gif  Va taip galiu ir susimakaliuot doh.gif

sekmes pratintis vairuojant. pas mus miestelis ne per didziausias, tai eismas normalus sakyciau, nera labai baisiai unsure.gif

as dirbu kaip pasakius dabar per agentura, reikia uzsitikrinti vieta kad paimtu i pamaina. tai prasausi kad noriu visas 4 dienas dirbti kiek galima, bet jei darbo nera tai neima is vis net nuo ryto, arba gristu per pietus. seip nuo 6 ryto einu, tai iki 2 val vis isdirbu dar. na reikia pirma uzsirekomenduot kad darbininke super esu ir paimtu i pamaina smile.gif

Rugiliukui sveikatytes 4u.gif
Atsakyti