Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

QUOTE(mistika30 @ 2012 05 01, 07:05)
Tikekimes greitai Gustukas ipras 4u.gif
Tie kalbos barjerai..
Argita su pampiais nebenori vaiksciot.Issirenge pries Pau iri pedkelnes prisisiojo..O mes galvojom kad pampis blogas, pralaidus

Ne nu tu Gitana ir nesupranti kaip pas kadra su pampiais busi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai, Argita jau tikra panele, o mama pas kavalierius su pampiais vedasi...seip tai greit mamai sakys "eik is cia, nedaryk gedos"...pas kadrus eina, o mama is paskos eina lotuliukas.gif
jatau kaip gerit tie kudikeliai uzauga, as netikiu kad kada mano kudikis bus toks savarankiskas ir vienas kazkur eis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2012 05 01, 07:05)
Argita su pampiais nebenori vaiksciot.Issirenge pries Pau iri pedkelnes prisisiojo..O mes galvojom kad pampis blogas, pralaidus

lotuliukas.gif bet kokia šaunuolė nusiėmė pampersą ir vėl pėdkelnes užsidėjo pati taip, kad niekas net nepastebėjo biggrin.gif
Samgūs dabar mūsų vaikai, vis kažką naujo padaro, pasako, labai džiaugiuosi, kad turim mažą sesę namie tai galiu kuo ilgiau būti namie su vaikais ax.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės!
Pasiilgau Jūsų!
Mes gyvenam neblogai,Doviliukas auga,plepa,su tiūte atsisveikinom (nors dar per miegus šneka "tiūte pyšo"), dabar misija - gyvenimas be sauskelnių. Ta proga nusipirkom triusikėlių ir draugaujam su jais...
O aš dirbu, dirbu,dirbu...Gerai,kad tas darbas kartais patinka,tai nors tiek gerai biggrin.gif . Va turėjau galimybę aplankyti Paryžių, bet niekaip nerandu laiko normaliai prisisėt ir įsikelt foto.Nu nerealu,kaip aš sakau,ten buvo sapnas wub.gif biggrin.gif ...
O kad prakalbau apie darbą,tai keliu žinutę,kur labai maloniai kviečiu dalyvauti jus,ypač nedirbančias mamytes 4u.gif :

"Sveikutės,Šiaulių mamytės!

Turbūt žinote,kad Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje (Gvazdikų takas 8) veikia klubas "Skaitanti mama". Čia renkasi mamos su mažyliais,yra tam pritaikyta aplinka, vyksta įvairūs renginiai, paskaitos, skirtos Jums.

Kaip tik rytoj, gegužės 3 d. 11 val. Vaikų literatūros skyriuje (Gvazdikų takas 8) kviečiame dalyvauti edukaciniame rytmetyje „Žaislų-suvenyrų kūrimas".
Daugiau informacijos http://www.smsvb.lt/...alyviu-demesiui!
Jei norėtumėte kažko paklausti, visada galite skambinti (8-41) 55 28 94 arba parašyti el. laišką marytel.smsvb@splius.lt

Ir dar yra organizuojamas fotografijų konkursas „Džiaugsmas skaityti kartu“.
Viskas apie šį konkursą čia:
http://www.smsvb.lt/...skaityti-kartu-!

Šiaulių m. savivaldybės viešosios bibliotekos vardu - maloniai kviečiame dalyvauti!
Iki pasimatymo bibliotekoje! "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 02 gegužės 2012 - 10:11
Sveikos,sveikos,
grizom ir mes namuciu thumbup.gif
Vilniuj laikas praleke zaibiskai greit,nes iki pietu mudu su Kristupeliu i uzsiemimus lekdavom,o po pietu pas broliuka,zodziu rabilitacija buvo tikrai naudinga ir idomi tiek Kristupui,tiek man biggrin.gif .Ten musu nenugasdino,sake turetu vaikinui atsirist ta kalba,svarbu lankyt vaiku kolektyva,aisku gerai butu ir logopedu pagalba.Va ikelsiu parodyt,kaip ten darbavos mano kavalierius.
cia ergoterapijos uzsiemimai
user posted image
o cia kiti uzsiemimai
user posted image
user posted image

Nuo rugsejo gavau pasiulyma eit dirbt i netoli mano namu esanti darzeli,tai svarstau,ar verta palikt toki maziuka Teodoriuka su aukle ir pradet dirbt,ar pasilikt senajam darbe ir eit dirbt tik,kai mazajam sueis dveji.Zodziu esu apmastymuose smile.gif ...
Atsakyti
Sveiki sugryze, 4u.gif
Smagu kad jums Vilniui patiko, o kaip pati kalba ar nors kiek pasistumejot i prieki?
Del darbo darzeli tai baltai pavydziu, man labai patiktu bigsmile.gif
Atsakyti
Sauniai Kristupelis pasitobulino matos 4u.gif
Argita kokia savaite vis sako bibyte, nu galvoju kas cia per zodis, kas ismoke, sakau parodyk, tai atkele marskinukus ir parode "bambyte".Daug ka vadinam mazybiniais zodeliais-magdute, gelyte, lelyte.Turbut taip lengviau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, saunuoliai jusu vaikai, mes dar savo kalbam jokiu sakiniu normaliu, idomu, kada pradesim kalbet g.gif
Gustukas is vis neralus, mokos jau, gales sekanciais metais ir i mokykla eiti smile.gif
Kristupeliui matos veiklos buvo uztektinai, tikiu, kad smagiai praleidot laika, svarbu vaikui patiko wink.gif
Pas mus praita savaite buvo vos ne vasariskas laikotarpis, nu dabar irgi nera labai salta, bet vejas toks nemalonus uzeina, tai kad ir rodo vos ne 20termometras, bet vejas saltas, negalima issiplikineti verysad.gif
Atsakyti
I Giedres lyniuote paziurejus siurpuliukai per nugara nubega tik...
O as sendien nupirkau Pau kreideliu, sakau piesim lauke, bet vepla doh.gif nepaziurejau ,kad jos vaskines, nors atrode kaip paprastos , tik kieme piest nejo. Pau visas susinervino, blink.gif uztat namie ant stalu pripiese, laimei lengvai nusivale
Atsakyti
Labas rytas,

Apsirgom kažko su Greta unsure.gif jai temperatūra, o man gerklė. Būsim sode unsure.gif peršalusios arba nuo Faustės užsikrėtusios. Bet nieko pasveiksim anksčiau ar vėliau biggrin.gif
Smagu klausytis čiauškančių vaikų wub.gif Giedre, Evuliuk nepergyvenkit pradės ir jūsiškiai kalbėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanttelis @ 2012 05 02, 17:43)
Sveiki sugryze, 4u.gif
Smagu kad jums Vilniui patiko, o kaip pati kalba ar nors kiek pasistumejot i prieki?

nu kalbet nepradejo,stebuklu nebuna smile.gif ,bet visokiu nauju garsiazodziu atsirado, pradejo sugrizt tie zodziai,kuriuos anksciau buvo pradejes vartot.

Sandrai su Gretute cesnakiniai balioncikai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Giedrut,o tu jau viska susiruosus mazylio atejimui wub.gif ?
Atsakyti
Sveikutes. Kaip smagu, kad mazyliam gerai sekas, kad mandreja ir kad mamytes linksmos smile.gif
Mes vis sloguojam nesibaigiancia sloga, jau gavom siuntima pas LOR, dar galvoja, kad sloga gali buti alergine, tai taip ir gyvenam, i laukeli einam, tik su vaikais negalim bendrauti. Sysiu darom i puodeli, bet tik kai pataikom, darom ir i kelnes, kai mama pamirsta, o kaku tai visad i kalnes ir net ziureti i ji negalim kai svarbu reikala daro.
Atsakyti