Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

QUOTE(demonija @ 2012 03 13, 19:17)
Na mes pasigavome sloga. Pirma as pradejau sirguliuoti paskui mazas doh.gif

sveikatytes, va ir lt oras dabar vien ligos ten turbut unsure.gif

pas mus sureliu nera ir tuo dziaugiuosi rolleyes.gif uztat yra "cheskeiku", ir paciai jie labai patinka, ir gustas megejas, bet uztat i kuna gerai eina jie doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Irmutse, sveikinimai su nauju gyventoju 4u.gif

Aš darbe pamirštu visai į forumą užsukt. Kažkaip laikas greitai darbe bėga, kad ne forumai galvoj.O namie tai vaikučiai nori dėmesio

Šiąnakt Argita išmiegojo be pampio smile.gif .Nusiėmė jį užmigdžius Moniką ir miegojo sau ramiai visa apsisisiojus/Brolis išėjo į mokyklą be telefono, nes Argita garsą išjungė ir pas save pasislėpė..

Žodžiu linksma smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mistika žiūriu smagu pas jus biggrin.gif Argita neleidžia liūdėt visiems thumbup.gif
Demonija sveikit 4u.gif
Gražūs orai prasidėjo tai dauguma mamų lauku džiaugiasi su vaikais ax.gif
Dėl šuniukų tai mes jo nepasigendam, vien pagalvojus apie vedžiojimus, priežiūrą nesinori jokio augintinio blush2.gif Plius dabar taip nervina visi tie š... :išlindę" nutirpus sniegui, baisu vaikus paleist vienus po žoles vaikščiot doh.gif
Greta lb nevalgiukė pas mus, šiaip labai mėgsta makaronus, dešrytę, sriubas. Bet koks malonumas maitinti Faustę, tik duok jai valgyt valgys viską ir dar sakys aaammm bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
oi prajuokino Argituks biggrin.gif

Vaivai su Faustuku po cesnakini balioneli 4u.gif 4u.gif ,sveikit!

Kristupui irgi daznai uzeina nevalgadieniai,bet mes jau nebekreipiam demesio,praeina keleta tokiu dienu ir vel paskui valgo.Aisku,kuo maziau gauna saldumynu ir visokiausiu uzkandziu,tuo geriau rimta maista valgo.

Irmutse,smagu,jog Jusu namuose atsirado naujas augintinis.Mum gana vaiku,gyvi namai nuo ju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Nu va, ir atsigavo visos bigsmile.gif , saunuoles 4u.gif
Argituke 4u.gif , reikia isdaigu, linksmiau juk mirksiukas.gif
Demonijau ir maziui 4u.gif 4u.gif
Na del nevalgymu tai zinau, kad kalti pas mus saldumynai, bet dabar negalim be ju, pratinames prie puodo, o nat jo sedasi tik su salyga, kad gaus saldainiu, nu bandom dar pakenteti, kol pripras sysiuko daryti kur reikia.
Atsakyti
Evuliuko pagrandukui su 4 menesiu proga 4u.gif visas dickis jau smile.gif

man ir buvo strioko dabar, jau dariaus NT blush2.gif na bet nieko neturesim mes dar pagranduko, dar nelaikas, jei butume lt tai gal ir pagalvotume apie antra, kai grisim i lt tikiuos jis bus ax.gif

Argita zbitkininke thumbup.gif

dar siandien nuotaika ryte pakele, gavau ryte laiska kad prades moket child benefit, tai sumokes nuo rugsejo men kur vyras jau yra nuo to laiko, tai gausiu kelis simtus svariuku i saskaita blush2.gif ir taip kas menesi gausim, tai gustas save pilnai issilaikys is tu pinigeliu smile.gif
Demonija kaip tau reikalai su ta pasalpele, susitvarkei jau ?
Atsakyti
Labas,

Mes neperseniausiai grįžom iš daktarės, mum pripaišė bronchitą g.gif Bet mums nei tempos nėra tik rytais sunkiau pakosėja ir viskas g.gif

Emuciuk mes jau gaunam nuo praeito mėnesio mirksiukas.gif Mums pirma į sąskaita pervedė tik paskui laišką gavom smile.gif

Mistika mums dažnai pasitaiko, jog ryte randu be pampio o visa patalynė šlapia doh.gif biggrin.gif Oj mums buvo nesenai fyntas su telefonu. Miegu ryte girdžiu jog atėjo sms. Pramerkiu akis mobilus pas Fausta, nu va mastau jau ko nors priminkė. Pasirodo, jog mažas tetukui į UK išsiuntė 11 sms doh.gif O kaip gerai kirto per sąskaitą doh.gif tai dar gerai, jog tėtis atsiuntė man sms, jog "kažkas" darosi su mano mobiliuoju be perstojo siunčia sms lotuliukas.gif

Keira aš jau pradedu pasigesti tų laikų kai vaikui tiko belekas, tik duok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 03 14, 18:09)
Labas,

Mes neperseniausiai grįžom iš daktarės, mum pripaišė bronchitą g.gif  Bet mums nei tempos nėra tik rytais sunkiau pakosėja ir viskas g.gif

Emuciuk mes jau gaunam nuo praeito mėnesio mirksiukas.gif Mums pirma į sąskaita pervedė tik paskui laišką gavom smile.gif

Mistika mums dažnai pasitaiko, jog ryte randu be pampio o visa patalynė šlapia doh.gif biggrin.gif Oj mums buvo nesenai fyntas su telefonu. Miegu ryte girdžiu jog atėjo sms. Pramerkiu akis mobilus pas Fausta, nu va mastau jau ko nors priminkė. Pasirodo, jog mažas tetukui į UK išsiuntė 11 sms doh.gif  O kaip gerai kirto per sąskaitą doh.gif tai dar gerai, jog tėtis atsiuntė man sms, jog "kažkas" darosi su mano mobiliuoju be perstojo siunčia sms lotuliukas.gif

Keira aš jau pradedu pasigesti tų laikų kai vaikui tiko belekas, tik duok  biggrin.gif

sveikatytes, va ir atostogos LT o pasigavot liga kokia unsure.gif tai mes turejom bronhita kazkada mazi tai nebuvo ir tempos...kai angina turejom, tada jau tempa kyla ir kyla verysad.gif

gerulis Faustas, pasiilgo tetuko ir siuncia sms thumbup.gif

reiks ir man saskait patikrinti, gal ir as rasiu blush2.gif
Atsakyti
Laba, kiek naujienu pas mus smile.gif
Ligoniukams 4u.gif
Irmutsei ir jos augintiniui 4u.gif
ir visiems vaikiukams sulaukus graziu oru 4u.gif
O mes vargsam su viduriniuku (Luku) sendien dare ekstra operacija, operavo puse tonziliu, pulinga darini kaskoki ir dar kaska unsure.gif tikimes, kad pades nes jau 4 dienas gauna 3 rusis antibijotiku ir nieko, dar limfmazgiuose prsidejo uzdegimas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimanttelis: 14 kovo 2012 - 20:56
Sveikutes, Demonija siunciam jum daug daug cesnakiniu balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Argitukas tai tikrai isdaigininke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanttelis @ 2012 03 14, 19:55)
O mes vargsam su viduriniuku (Luku) sendien dare ekstra  operacija, operavo puse tonziliu, pulinga darini kaskoki ir dar kaska unsure.gif tikimes, kad pades nes jau 4 dienas gauna 3 rusis antibijotiku ir nieko, dar limfmazgiuose prsidejo uzdegimas verysad.gif

O jetau užuojauta sad.gif tikimės padės operacijos ir pradėsit sveikti 4u.gif

Ačiū už sveikatos linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Labukas. Deimanteli, laikykis 4u.gif Lukui sveikatytes 4u.gif
Faustukas saunuolis thumbup.gif lotuliukas.gif , Grantukas irgi megsta priskambineti, o is brolio telefono tai sms prisiuntineja tusciu lotuliukas.gif Siandien bairis buvo, maitinu Grantuka, o jis kaip visada ispjauna, as sakau: nu kiaule tu, Armandas klausia cia man? Grantukas atsisuko ir atsako: cia man lotuliukas.gif
Atsakyti