Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių tigriukai (I pusmetis)

Rugilei su praėjusia gimimo diena 4u.gif
user posted image

Sveikos visos kaip laikotės? 4u.gif

Mes su mažuoju gyvename pas senelius. Jau, kad nupopintas mano vaikas susišnekėti nebegaliu doh.gif

Praeitą trečiadienį važiavau į Šiaulius po ilgo mašinos nevairavimo, ot tai buvo streso biggrin.gif Ir aišku sugriuvo mašiniukas Šiauliuose doh.gif Susinervinau, nes tiek reikalų turiu ir reiks važinėti su autobusu doh.gif doh.gif doh.gif

Jau turim bilietus atgal, išskrendam kovo 21. Gal kada darysite pasisėdėjimą kokioje kavinėje? Aš tikrai prisijungčiau, kad ir tektų su autiku atvažiuot ax.gif
Atsakyti
Sveikinam panele Rugile
user posted image
Atsakyti
dekui merginos uz pagyras 4u.gif

Demonija, mes isskrendam kovo 18d. tai butu neblogai kita savaite susimatyt, va dvi progos, tad siulykit kas kada galit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
senai bebuvau uzsukus cia,o kiek naujienu rolleyes.gif ...

Pirmiausiai,nors ir paveluotai,bet sveikinam dvimetukus GUSTUKA ir RUGILYTE,user posted image

kAIP Argituko sveikatyte??? g.gif

Dovilyte kietuole biggrin.gif doh.gif ,svarbu viskas laimingai beiges rolleyes.gif ...

QUOTE(aroonele @ 2012 03 03, 22:46)

as siandien du egzus islaikiau, uz viena 10 gavau, nu sekas kartais  lotuliukas.gif

4u.gif saunuole tu!

As uz meeetuka kita savaite bet kur biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 03 05, 11:34)
Rugilei su praėjusia gimimo diena 4u.gif
user posted image

prisidedam ir mes prie sveikinimu su praejusia gimimo diena 4u.gif bus grazi Rugilyte kaip si barbe thumbup.gif
Atsakyti
Gal norėtų visos susimatyti kovo 15 dieną ax.gif kaip tik tądien išmokės algas bus ketvirtadienis ax.gif
Atsakyti
man tinka smile.gif
Atsakyti
del ketvirtadienio nezinau, daug reikalu ta diena, o kaip jums treciadienis? man labiau tiktu....
Atsakyti
3dienis man netinka nes busiu be babkiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2012 03 06, 15:52)
3dienis man netinka nes busiu be babkiu blush2.gif

man nesvarbu tinka ir ta ir ta diena smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Argituko sveikata jau gera, siautėja po namus kaip nesirgus smile.gif

Atėjau atsikvėpti pas jus nuo darbe užpuolusių "siurbėlių", išsiurbė mano energija turbūt unsure.gif

Man mytas , manau, tinka bet kada smile.gif
Atsakyti
Vyrui gyvenime nelengva.
Kai jis gimsta, sveikinama motina.
Kai veda, žavimasi nuotaka.
Kai tampa tėvu, gėlės teikiamos žmonai.
Kai miršta, jo pensiją prašvilpia našlė!
Taip kad karščiausi sveikinimai su diena tų,
kurios visad ir visur valdo!:D
user posted image
Atsakyti