Papildyta:
As pati mokejau visa suma is karto,taciau kas tokios galimybes neturi jie teikia sia paslauga issimoketinai,taciau kaip ten kas as nezinau,nes pati nesusiduriau.
Sveiki,
labai rūpi tokia operacija - situacija analogiška: reik mažinti ir pakelti, o dar ir nuo pažastų riebalus nuimti. O kiek laiko praleidote klinikoje? Kada namo išrašė? kada jau galima buvo į darbą grįžt?
labai rūpi tokia operacija - situacija analogiška: reik mažinti ir pakelti, o dar ir nuo pažastų riebalus nuimti. O kiek laiko praleidote klinikoje? Kada namo išrašė? kada jau galima buvo į darbą grįžt?
namo israde jau kita diena,o i darba ejau po triju savaiciu.Mano darbas fizinis tai biski pabuvau namie,kad maza kas,bet jei darbas fiziniu pastangu nereikalauja,tai net neabejoju,kad galima,kad ir po savaites grizti
Papildyta:
As pati mokejau visa suma is karto,taciau kas tokios galimybes neturi jie teikia sia paslauga issimoketinai,taciau kaip ten kas as nezinau,nes pati nesusiduriau.
kaip as noreeeciau tik kaina didele, gerai kad yra galimybe ishsimoketinai moketi.. o reikia kazkokia suma jau but susitaupius? Mano planuose - krutines pakelimas, nes po gimdymo susiraukslejus kaip snauceris, labai del to kompleksuoju ir negerai jauciuos, kas is to kad sportuoju sporto saleje bet krutines 100 proc tas nesutvarkys, man net liemenuko neiseina normalaus nusipirkt nes jos kaip meduzos plaukioja ten.. guliu soliariume tai isgriuna i sonus kaip spanielio ausys... nemyliu saves tokios;/
Mane domina- ar daretes pakelima ir putlinima savo riebalais tuo pat metu, bet jau pries 3, 5 ar 8 metus?- kiek tu riebalu rezorbavosi? Rekomenduotumete ar ne si buda? Kaip atrodo jusu randai? Ryztumetes pakartot? Kokio amziaus buvot kai operavotes?
Aciu
Tabletes krutinei padidinti - http://tonzes.com/breastlt.htm3 mėnesių mano krūtinė labai пополнились, ir dabar turiu dideli pilnas B, o kartais aš net puodelio C.
Keliu temą į viršų - domiuosi kaip tik krūtų pakėlimu arba krūtų didinimu ( iš tiesų kol kas labiau linkstu prie pirmojo varianto). Gal kam operaciją darė gydytojas Kęstutis Maslauskas ir turit atsiliepimų? Nors jo puslapyje www.drmaslauskas.lt ir krūtų didinimo operacijų rezultatas labai gerai atrodo, jei ten tikros foto - tai super tada.
Keliu temą į viršų - domiuosi kaip tik krūtų pakėlimu arba krūtų didinimu ( iš tiesų kol kas labiau linkstu prie pirmojo varianto). Gal kam operaciją darė gydytojas Kęstutis Maslauskas ir turit atsiliepimų? Nors jo puslapyje www.drmaslauskas.lt ir krūtų didinimo operacijų rezultatas labai gerai atrodo, jei ten tikros foto - tai super tada.
Gal kas darėte operaciją pas plastikos chirurgą Kęstutį Maslauską? Jo puslapyje www.drmaslauskas.lt labai gražiai atrodo foto po operacijų.