Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 22, 13:46)
tai aš tą ir turėjau omenyje, tik gal ne taip išsireiškiau. Bandysim gaudyti pakeliui pas žmones. Tik pirmą nakvynę Slovakijoje noriu iš anksto užsakyti, nes vairuotojai bus pavargę, tai tikrai nenorės dar blaškytis. Planuoju vieną nakvynę Liubline, kitą Novy Smokovec. Iš pradžių galvojom pralėkti Lenkiją pirmą dieną, bet paskui nutarėm, kad nėr čia ko forsuoti. Wroclavas irgi įeina į mūsų planus. Bet, kiek važiavau pro Lenkiją, tai labai daug kur tas užrašas "Nočlegi", net mažame kaimelyje smile.gif

Jeigu nenorit šiaip sau važinėt ir ieškot, tiks kaina ar ne, užsisakykit- pasirinkit miesteli, kuriam norit apsistoti ir paguglinkit tanie noclegi su miestelio pavadinimu arbra tik noclegi. Tikrai rasit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 03 22, 14:21)
Jeigu nenorit šiaip sau važinėt ir ieškot, tiks kaina ar ne, užsisakykit- pasirinkit miesteli, kuriam norit apsistoti ir paguglinkit tanie noclegi su miestelio pavadinimu arbra tik noclegi. Tikrai rasit  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mano ta pati nuomonė. Bent jau adresus patikusių viešbučių, pensionų susirašysit su kainomis, jeigu iš anksto sakytis nenorit. Beto, labai daug laiko suės paieškos. Reikės nutraukti apžiūras lankytinų vietų ir lėkti ieškoti nakvynės unsure.gif
Mūsų artimiausias planas Čekija. Kiek per booking'ą nakvynes žiūrėjau, beveik visi viešbučiai dirba vos iki 20h (čia mažesniuose miesteliuose) doh.gif Taigi šiaip ne taip radau vieną, kuris dirba visą parą ir mums tiko, bei patiko.
Mes visad viešbučius užsisakome namuose dar, nes man būtina žinoti kur aš vykstu, kokiame kambaryje teks nakvoti ir t.t. Šiek tiek esu pedantiška, tai man visi pasenę kambarėliai kelia šiurpą (jaučiu visą naktį neužmigčiau) blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 22 kovo 2012 - 14:39
QUOTE(akcent @ 2012 03 22, 14:32)
drinks_cheers.gif Mano ta pati nuomonė. Bent jau adresus patikusių viešbučių, pensionų susirašysit su kainomis, jeigu iš anksto sakytis nenorit. Beto, labai daug laiko suės paieškos. Reikės nutraukti apžiūras lankytinų vietų ir lėkti ieškoti nakvynės unsure.gif
Mūsų artimiausias planas Čekija. Kiek per booking'ą nakvynes žiūrėjau, beveik visi viešbučiai dirba vos iki 20h (čia mažesniuose miestukuose) doh.gif Taigi šiaip ne taip radau vieną, kuris dirba visą parą.
Mes visad viešbučius užsisakome namuose dar, nes man būtina žinoti kur aš vykstu, kokiame kambaryje teks nakvoti ir t.t. Šiek tiek esu pedantiška, tai man visi pasenę kambarėliai kelia šiurpą (jaučiu visą naktį neužmigčiau) blush2.gif  biggrin.gif

adresus aš užsirašinėju, radau visokių gerų variantų. Turbūt taip ir darysim, važiuosim link numatyto miestuko, o jei pakeliui rasim kažką gero, tai liksim smile.gif
Beje, kokių lobių Slovakijoje pasirodo yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 22, 14:37)
Beje, kokių lobių Slovakijoje pasirodo yra  drinks_cheers.gif

Po kelionės gal pasidalinsite? blush2.gif Slovakija ta šalis į kurią reikės būtinai mums sugrįžti (begalo patiko)
Atsakyti
Kas Prahoje buvote, į kurį bokštą keltis patartumėte? Kiek domėjausi jų ten tikrai nemažai (visų deja nenulaipiosim - ir dėl laiko, ir dėl pinigų stokos), bet į kokį vieną mielai blush2.gif
Kažko traukia Petřín bokštas, bet neapsisprendžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 03 22, 16:04)
Kas Prahoje buvote, į kurį bokštą keltis patartumėte? Kiek domėjausi jų ten tikrai nemažai (visų deja nenulaipiosim - ir dėl laiko, ir dėl pinigų stokos), bet į kokį vieną mielai  blush2.gif
Kažko traukia Petřín bokštas, bet neapsisprendžiu doh.gif

Mes lipom į Rotušės thumbup.gif
Atsakyti
Visai fainas puslapis su vaizdai, kuriuos galima pamatyti iš Prahos bokštų wub.gif
http://stovezata.praha.eu/list.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 22 kovo 2012 - 16:40
Kaip manot, koks galėtų būti oras Slovakijoje gegužės pabaigoje? Žinau, kad kalnuose vėsu, bet kaip miesteliuose? Ar jau vasara, ar vis tik dar šaltoka būna?
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 22, 11:12)
Norėjau dar pasiteirauti. Planuojame iš anksto užsisakyti pirmą nakvynę Lenkijoje, antrą Slovakijoje. O paskui jau vietoje žiūrėtis, kur nakvoti. Ar Slovakijoje ir Čekijoje lengva pakeliui susirasti vietą kokiam motelyje ar pensione? Ir kaip su kainomis? Ar labai plėšia?

QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 22, 14:37)
adresus aš užsirašinėju, radau visokių gerų variantų. Turbūt taip ir darysim, važiuosim link numatyto miestuko, o jei pakeliui rasim kažką gero, tai liksim smile.gif
Beje, kokių lobių Slovakijoje pasirodo yra  drinks_cheers.gif

dėl nakvynės Lenkijoje: niekad pirmos ir paskutinės neužsakinėjam. Šią vasarą pasiteisino ypatingai tas planas, nes kažkokiu stebuklingu būdu numynėm iki pat Vengrijos rolleyes.gif važiavom į Juodkalniją ir Lenkijoj stojom tik pietaut ir šiaip gamtiniais reikalais. Pramogas Serbijoj pradėjom.
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 03 22, 15:32)

Mūsų artimiausias planas Čekija. Kiek per booking'ą nakvynes žiūrėjau, beveik visi viešbučiai dirba vos iki 20h (čia mažesniuose miesteliuose) doh.gif Taigi šiaip ne taip radau vieną, kuris dirba visą parą ir mums tiko, bei patiko.
Mes visad viešbučius užsisakome namuose dar, nes man būtina žinoti kur aš vykstu, kokiame kambaryje teks nakvoti ir t.t. Šiek tiek esu pedantiška, tai man visi pasenę kambarėliai kelia šiurpą (jaučiu visą naktį neužmigčiau) blush2.gif  biggrin.gif

O kodėl pensionų neieškot? Mums kažkaip jie labiau prie dūšios biggrin.gif ir paprastai dar pusryčius duoda ir pigiau. Šiaip jau Čekijoj jie anksti eina gult lotuliukas.gif , tad jei užsisakysit ir planuojat atvykti vėliau, būtinai parašykit. Tikrai įleis biggrin.gif
O per booking jau seniai neužsakinėju, siunčiu tiesiai - daug paprasčiau ir paprastai pigiau būna

Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 22, 19:23)
Labas,
dėl nakvynės Lenkijoje: niekad pirmos ir paskutinės neužsakinėjam.

Čia priklauso kiek žmonių važiuoja. Kai tik šeima važiuodavom apskritai nakvynių neužsakydavom daug kur. Bet kai važiuoja daugiau nei 4 žmonės, tai jau gali būti problema. Ir labai daug laiko galima sugaišti paieškoms. Vėlgi dar priklauso į kokią šalį važiuojama. Šįmet vos radom Italijoj vietas užsisakyt, nes dar ir nestandartinio laiko reikia, ne nuo šeštadienio iki šeštadienio.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 03 23, 09:42)
O per booking jau seniai neužsakinėju, siunčiu tiesiai - daug paprasčiau ir paprastai pigiau būna

Per booking'ą vien dėl to, kad galima atšaukti užsakymą ir tai nieko nekainuoja. Tiesiogiai užsakinėjant ar galimas nemokamas atšaukimas? blush2.gif
Kadangi dar visai žali esame šioj srity, tai visi patarimai mielai priimami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 03 23, 09:42)
Čia priklauso kiek žmonių važiuoja. Kai tik šeima važiuodavom apskritai nakvynių neužsakydavom daug kur. Bet kai važiuoja daugiau nei 4 žmonės, tai jau gali būti problema. Ir labai daug laiko galima sugaišti paieškoms. Vėlgi dar priklauso į kokią šalį važiuojama. Šįmet vos radom Italijoj vietas užsisakyt, nes dar ir nestandartinio laiko reikia, ne nuo šeštadienio iki šeštadienio.

drinks_cheers.gif dėl žmonių skaičiaus gryna tiesa, kuo daugiau asmenų tuo sunkiau rast tinkamą nakvynę mirksiukas.gif Tik pirmos ir paskutinės neužsakom, tarpinėse dažniausiai būnam užsisakę arba nors keletą adresų užsirašę, nes gavom pamoką Čekijoj - pataikėm per kažkokį renginį atvykt į Prahą, tai visur užkišta buvo, tą savaitgalį, tik kempinge prie Karlšteino begavom prisiglaust namuke mediniam visai nusikalę doh.gif
Atsakyti